bobi9h86 Reputație: 26 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 27 minute, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor. Am revenit in orasul dumneavoastra. Daca dorești rafinament și eleganta eu sunt alegerea perfecta pentru dorințele tale ne împlinite te aștept în locația mea pentru clipe de neuitat ofer servicii de calitate fără stres și graba ne desparte doar un apel pentru clipe fierbinți. Va pup si va astept cu drag😘😘 Wow 🤗😘😘😘
emiluc Reputație: 164 Postat Noiembrie 19, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 19, 2021 O actualizare de prețuri ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2021 Postat Noiembrie 19, 2021 1 oră în urmă, emiluc a spus: O actualizare de prețuri ? Preturile sunt aceleasi. Mai exact.. 100 de lei finalizarea 250 de lei ora Servicii: ON NP Toate positiile 69 cat si altele NU FAC ANAL Finalizare corporala Saruturi corporale Program lucru zilnic orele 9:00-21:00-22:00
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2021 Postat Noiembrie 21, 2021 Dacă dorești rafinament și eleganta eu sunt alegerea perfecta pentru dorințele tale ne împlinite. Te aștept în locația mea pentru clipe de neuitat, ofer servicii de calitate fără stres și graba. Ne desparte doar un apel pentru clipe fierbinți😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2021 Postat Noiembrie 22, 2021 Buna dimineata dragilor. Va astept cu drag sa incepem impreuna o saptamana cat mai placuta😘😘
klowdy12 Reputație: 3 Postat Noiembrie 22, 2021 Postat Noiembrie 22, 2021 bună dimineața Cristi ❤️, îți am trimit un mesaj să întreb pentru o programare, vede mesajul meu te rog
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 23, 2021 Mi -a plcut maxim dimensiunea si forma fundului si copanelele pline ii veneau perfect.Exact pe gustul meu. Are ceva burtica dar si eu am si nu-mi pasa:-) Sani mari naturali cu care m-a mangaiat pe unde am vrut , mi-a implinit toate cererile cu placere si creativitate. 300 h cu bonus inclus pt implicare. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2021 Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 6 ore, tomson a spus: Mi -a plcut maxim dimensiunea si forma fundului si copanelele pline ii veneau perfect.Exact pe gustul meu. Are ceva burtica dar si eu am si nu-mi pasa:-) Sani mari naturali cu care m-a mangaiat pe unde am vrut , mi-a implinit toate cererile cu placere si creativitate. 300 h cu bonus inclus pt implicare. Multumesc frumos pentru vizita si te reastept cu drag😘😘
calin2305 Reputație: 256 Postat Noiembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 23, 2021 Salutare stimați colegi , am bifat si eu azi la Cristina, fata e de bun simt, NU TE GRĂBEȘTE, oral foarte bun, (nu mă asteptam), am schimbat cateva pozitii, foarte cooperantă, fără mofturi, cum mai fac altele .....😬😬, curată, apartament de bun simt, zona Torontalului.... , pret decent, raport calitate, pret si servicii. Nota , o medie de 9.00, e si atentă în zona ouțelor, cere ce eu ADOR , 😋😋😋😋 Concluzia, RECOMAND.....🙂🙃 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2021 Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 3 ore, calin2305 a spus: Salutare stimați colegi , am bifat si eu azi la Cristina, fata e de bun simt, NU TE GRĂBEȘTE, oral foarte bun, (nu mă asteptam), am schimbat cateva pozitii, foarte cooperantă, fără mofturi, cum mai fac altele .....😬😬, curată, apartament de bun simt, zona Torontalului.... , pret decent, raport calitate, pret si servicii. Nota , o medie de 9.00, e si atentă în zona ouțelor, cere ce eu ADOR , 😋😋😋😋 Concluzia, RECOMAND.....🙂🙃 Multumesc frumos pentru vizita si te astept din nou cu drag😚😚
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2021 Postat Noiembrie 24, 2021 Buna dimineata dragilor. Va stau la dispozitie si astazi😍😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Postat Noiembrie 25, 2021 Buna dimineata dragilor. 😚😚
yesterday81 Reputație: 21 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 25, 2021 Cristina in oferta ..oferi si CIM..sau doar finalizare pe corp..?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2021 Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 3 ore, yesterday81 a spus: Cristina in oferta ..oferi si CIM..sau doar finalizare pe corp..? Finalizare corporala😊😊
pittysmen Reputație: 861 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 25, 2021 7 hours ago, yesterday81 said: Cristina in oferta ..oferi si CIM..sau doar finalizare pe corp..? Nu ma bag in seama,dar daca te uiti in spate,doua-trei pagini,ai sa vezi ce servici bune are la oral,relatat de useri diferiti,si cum sa intamplat actiunea si se sfarseste,nu inteleg de ce trebuie confirmari. Eu unu sincer am in plan sa ii fac o vizita,si daca treaba e asa de buna,as putea sa imi fac un fel de mini-abonament,mai ales ca e in drumul meu aproape zilnic locatia ei....am lasat timpul sa treaca sa vad ce mai spune lumea care a fost pe la ea,si cred ca 5 useri minim diferiti care au relatat sfarsitu actiunii,ar avea de ce sa minta(doar daca se intampla preferential,ceea ce nu cred!).Lumea o lauda ,ca si calitate sevici vs pret,am sa revin cu o recenzie in viitorul apropiat daca reusec sa ajung si eu la ea,pt ca am urmarit-o din umbra de mult timp😅
cristiar89 Reputație: 92 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 2 ore, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragilor Neata!
alex254 Reputație: 1 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2021 Domnisoara nu raspunde la telefon,incerci sa suni si nimic, la ora 12,1,2,3,4,5,6 nu raspunde.Cum ai vrea sa ajungem la tine stimata domnisoara? 1
albertspeer Reputație: 498 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Timis Oras:Timis Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 11 ore, alex254 a spus: Domnisoara nu raspunde la telefon,incerci sa suni si nimic, la ora 12,1,2,3,4,5,6 nu raspunde.Cum ai vrea sa ajungem la tine stimata domnisoara? Poti suna si o zi intreaga ca nu dai de ea.Eu am incercat vreo 2 zile la rand si nu am dat de ea.Ai mai multe sanse sa castigi la loto decat sa o prinzi la telefon😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 9 ore, albertspeer a spus: Poti suna si o zi intreaga ca nu dai de ea.Eu am incercat vreo 2 zile la rand si nu am dat de ea.Ai mai multe sanse sa castigi la loto decat sa o prinzi la telefon😂 Nu stiu cum spuneti ca nu ma prindeti la telefon caci alte persoane foarte repede dau de mine. 😊😊😊
costy7 Reputație: 1473 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Mai lăsați fata in pace că vreau sa o iau de nevasta😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 1 oră, costy7 a spus: Mai lăsați fata in pace că vreau sa o iau de nevasta😅 Buna asta.😂😂😂😂😂
alexandru976 Reputație: 342 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 27, 2021 2 hours ago, Cristina1992 said: Buna asta.😂😂😂😂😂 Si eu vreau să te iau de nevasta, se poate?😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2021 Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 18 ore, alexandru976 a spus: Si eu vreau să te iau de nevasta, se poate?😂😂😂 Nu este 1 aprilie😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum