Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 Buna ziua dragilor. Imi cer scuze dar din motive familiare nu pot lucra astazi. Cei care au avut programare imi pare rau ca nu o pot onora😑😑. Chiar imi pare foarte rau pentru tot. Maine voi fi din nou disponibila🤗🤗😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2022 Postat Martie 23, 2022 Buna dimineata dragilor. Imi cer scuze pentru ziua de ieri ca nu am putut onora programarile si celor care au incercat sa dea de mine. Azi va stau la dispozitie cu mare drag😘😘
alx980 Reputație: 208 Postat Martie 26, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 26, 2022 Acum 3 ore, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragii mei😘😘 Cand mai revii in Iasi? 😁
t3nsiun3 Reputație: 25 Postat Martie 29, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 29, 2022 Prin brasov cand mai treci creato?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Buna dimineata scumpii mei😍😍😍. Va astept sa incepem o saptamana frumoasa impreuna😍😍.
cosmincosmin86 Reputație: 2 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 Bună,footfetish faci?o poza cu piciorusele
mariotm Reputație: 110 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 4, 2022 salutare o femeie foarte ok cu servicii bune cu un aspect placut dar cu o mare problema in a raspunde la tel sau mesaje de anul trecut n am mai reusit s o prind chiar daca am sunat la cateva minute dupa ce s a anuntat pe forum disponibila am vizitat o de 2 ori anul trecut, avea si un catel pe Torontalului bloc turn ON 9 NP 9 ASPECT 8,5 ATITUDINE PRO CLIENT dar foarte greu de prins o programare la ea 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2022 Postat Aprilie 5, 2022 Acum 13 ore, mariotm a spus: salutare o femeie foarte ok cu servicii bune cu un aspect placut dar cu o mare problema in a raspunde la tel sau mesaje de anul trecut n am mai reusit s o prind chiar daca am sunat la cateva minute dupa ce s a anuntat pe forum disponibila am vizitat o de 2 ori anul trecut, avea si un catel pe Torontalului bloc turn ON 9 NP 9 ASPECT 8,5 ATITUDINE PRO CLIENT dar foarte greu de prins o programare la ea Multumesc frumos insa nu cum am mai spus nu pot multumi pe toata lumea sau raspunde la toata lumea. Imi cer scuze celor care nu au avut norocul sa le raspund❤❤
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Bunaa dimineata dragilor. Tin sa anunt ca sunt ultimele zile in orasul dumneavoastra. Va astept cu drag dragii mei😘😘😘
alexandru976 Reputație: 347 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2022 4 hours ago, Cristina1992 said: Bunaa dimineata dragilor. Tin sa anunt ca sunt ultimele zile in orasul dumneavoastra. Va astept cu drag dragii mei😘😘😘 Te mai întorci?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2022 Postat Aprilie 7, 2022 Bunaa dimineata dragilor. Tin sa anunt ca sunt ultimele 3 zile in orasul dumneavoastra. Va astept cu drag dragii mei😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Bunaa dimineata dragilor. Va astept cu drag astazi si maine 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Bunaa dimineata dragilor. Va astept cu drag astazi ultima zi pana la ora 16:00😍😍😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2022 Postat Aprilie 17, 2022 Buna ziua dragilor. Am revenit in orasul dumneavoastra. Adresa momentan este pe Calea Circumvalatiunii nr 41. Va astept cu mare drag😘😘 Pentru mai multe detalii va astept cu un apel la numarul de telefon 0729642495
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Postat Aprilie 18, 2022 Buna dimineata dragilor. Va astept sa incepem o saptamana frumoasa impreuna. Tin sa va anunt ca pana joi inclusiv voi fi in orasul dumneavoastra. Va pup si va astept cu mare drag😍😍
bounty91 Reputație: 280 Postat Aprilie 19, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 19, 2022 Mi-am luat o mică teapa cu domnișoara I-am trimis mesaj dimineața pe la 10, dacă e disponibilă azi la 16:15.Îmi Răspunde după vreo 2 ore ca da, lucrează azi, deci e disponibilă. Ii trimis încă un mesaj in care ii cer sa îmi confirme dacă rămâne pt 16:15, răspunsul ei anterior fiind cam vag, o întreb și se adresa dacă e cea de pe forum.Îmi raspunde ca da, adresa e cea de pe forum și rămâne pt ora 16:15. Aici, eu ii mai dau un mesaj dacă ma poate aștepta in colanti sau dacă vrea sa ii aduc aminte înainte de ora întâlnirii. Ajung in zona la 16:00, parchez la 3 min pe jos.Ii dau mesaj ca am ajuns și ca aștept mesaj când e liberă. Neprimind nici un mesaj pana la 16:11 sun, nici un raspuns.Am tot sunat pana la 16:25, fără nici un rezultat. In continuare cred ca fata are potențial, arată bine fizic, dar pe partea cu programările se pare ca lasă de dorit. In timp ce scriam aici, primesc mesaj dacă am ajuns :)) In apărarea ei, pot zice ca mi-a trimis mesaj ca își cere scuze, avea impresia ca ma programasem de la 16:30 @Cristina1992 poate data viitoare ne sincronizăm mai bine A se nota ca nu încerc sa denigrez pe nimeni, doar am povestit ce mi s-a întâmplat, poate invata și fata din asta 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Postat Aprilie 19, 2022 Acum 3 ore, bounty91 a spus: Mi-am luat o mică teapa cu domnișoara I-am trimis mesaj dimineața pe la 10, dacă e disponibilă azi la 16:15.Îmi Răspunde după vreo 2 ore ca da, lucrează azi, deci e disponibilă. Ii trimis încă un mesaj in care ii cer sa îmi confirme dacă rămâne pt 16:15, răspunsul ei anterior fiind cam vag, o întreb și se adresa dacă e cea de pe forum.Îmi raspunde ca da, adresa e cea de pe forum și rămâne pt ora 16:15. Aici, eu ii mai dau un mesaj dacă ma poate aștepta in colanti sau dacă vrea sa ii aduc aminte înainte de ora întâlnirii. Ajung in zona la 16:00, parchez la 3 min pe jos.Ii dau mesaj ca am ajuns și ca aștept mesaj când e liberă. Neprimind nici un mesaj pana la 16:11 sun, nici un raspuns.Am tot sunat pana la 16:25, fără nici un rezultat. In continuare cred ca fata are potențial, arată bine fizic, dar pe partea cu programările se pare ca lasă de dorit. In timp ce scriam aici, primesc mesaj dacă am ajuns :)) In apărarea ei, pot zice ca mi-a trimis mesaj ca își cere scuze, avea impresia ca ma programasem de la 16:30 @Cristina1992 poate data viitoare ne sincronizăm mai bine A se nota ca nu încerc sa denigrez pe nimeni, doar am povestit ce mi s-a întâmplat, poate invata și fata din asta Scuze pentru neplacerea de care ai avut parte.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Buna ziua dragilor. Va astept cu drag si astazi😍😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Postat Aprilie 21, 2022 Buna ziua dragilor. Va anunt ca este ultima zi in orasul dumneavoastra😍😍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum