arturo Reputație: 245 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Postat Aprilie 21, 2022 Bună Cristina, mai vii pe la Iași cumva? Sărbători fericite!
brutu Reputație: 1 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 25, 2022 De când începi activitatea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Buna dimineata. Imi cer scuze dragilor dar nu sunt in timisoara de asta nici nu raspund celor care incearca sa dea de mine. Cand voi ajunge voi posta. Va pup si scuze celor care au incercat sa dea de mine🤗🤗😘😘
humangus Reputație: 16 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 La 17.02.2022 la 15:14, tomson a spus: Stiu ca a fost ok intalnirea cu ea si de aceea nu m-am gandit ca trebui sa fac asta Salut. Nu cred ca iti mai răspunde chiar daca ti-a zis ca e ok. Din ce am văzut, daca esti mai dotat nu iti mai răspunde. Si eu am fost de 2 ori la ea mai demult si dupa aia nu mi-a mai răspuns. Si au fost ok întâlnirile din punctul meu de vedere. Nu s-a plans de absolut nimic, dar nu mi-a mai raspuns niciodată nici la sms, nici telefon chiar daca specificam ca poate raspunde la orice ora la mesaj. Altele macar iti zic sa nu mai vii ca nu mai vor stanga mare. Asta este... P.S.: partea trista e ca unele fete zic dupa ce le dai banii: nu vreau asa, nu pot asa... "pentru ce sa ma nenorocesc? Pentru 200 de lei?"... replica asta am primit-o ultima data saptamana trecută. Ok, bun... da-mi banii înapoi... sau măcar jumătate. Nu ai scris niciunde ca faci NP in funcție de dimensiune.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Acum 13 minute, humangus a spus: Salut. Nu cred ca iti mai răspunde chiar daca ti-a zis ca e ok. Din ce am văzut, daca esti mai dotat nu iti mai răspunde. Si eu am fost de 2 ori la ea mai demult si dupa aia nu mi-a mai răspuns. Si au fost ok întâlnirile din punctul meu de vedere. Nu s-a plans de absolut nimic, dar nu mi-a mai raspuns niciodată nici la sms, nici telefon chiar daca specificam ca poate raspunde la orice ora la mesaj. Altele macar iti zic sa nu mai vii ca nu mai vor stanga mare. Asta este... P.S.: partea trista e ca unele fete zic dupa ce le dai banii: nu vreau asa, nu pot asa... "pentru ce sa ma nenorocesc? Pentru 200 de lei?"... replica asta am primit-o ultima data saptamana trecută. Ok, bun... da-mi banii înapoi... sau măcar jumătate. Nu ai scris niciunde ca faci NP in funcție de dimensiune. Buna. Nu sunt in timisoara de asta nu radpund celor care suna de acolo🙄🙄. Am ceva timp de cand sunt plecata scuze
humangus Reputație: 16 Postat Mai 10, 2022 Postat Mai 10, 2022 Acum 14 minute, Cristina1992 a spus: Buna. Nu sunt in timisoara de asta nu radpund celor care suna de acolo🙄🙄. Am ceva timp de cand sunt plecata scuze Dar eu nu te-am sunat acum. Te-am sunat/ti-am scris sms cand postai pe forum ca esti activă, chiar dupa ce puneai tu mesaj ca începi ziua de lucru. Succes in continuare👍
klowdy12 Reputație: 3 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Bună Cristina draga, Când mai revii în Timișoara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 La 10.05.2022 la 12:52, Cristina1992 a spus: Buna. Nu sunt in timisoara de asta nu radpund celor care suna de acolo🙄🙄. Am ceva timp de cand sunt plecata scuze Când revii?😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Acum 7 minute, rrrrrata a spus: Când revii?😘 Sambata sau duminica sper
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 La 25.05.2022 la 13:21, Cristina1992 a spus: Sambata sau duminica sper 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2022 Postat Mai 28, 2022 Buna dimineata dragilor. Am revenit in orasul vostru. Va astept cu mare drag. Locatia momentan este pe strada Calea Sever Bocu nr 13. Pentru mai multe detalii va astept cu un apel la numarul de telefon 0729642495😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2022 Postat Mai 28, 2022 Acum 37 minute, klowdy12 a spus: bine ai venit ❤️❤️😘 😍🤗😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2022 Postat Mai 29, 2022 Buna ziua dragilor. Scuze celor care nu le-am raspuns pana la ora aceasta insa am mutat locatia. Locatia este cea de dinainte mai exact strada brandusei nr 12A vis a vis de petromul de langa romstal
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Buna ziua dragilor. Astazi voi incepe munca de la orele 12-00 😍😍🤗🤗
Realboss Reputație: 692 Postat Mai 30, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Mai 30, 2022 La Cristinutza fusei de cateva ori in timpul sederii ei in faimosul nostru oras din fruntea Romaniei actiunea fuse cam de fiecare data la fel gurita ei de aur face minuni, artifici.. oralul e de nota 9,5 , cu CiM inclus la np se misca binisor aspect: frumusica cu niste kg in plus, de la ciocolata pe care i-o aduceti ca si plusuri: oralul si personalitatea ca si minusuri: burtica 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Acum 3 ore, Realboss a spus: La Cristinutza fusei de cateva ori in timpul sederii ei in faimosul nostru oras din fruntea Romaniei actiunea fuse cam de fiecare data la fel gurita ei de aur face minuni, artifici.. oralul e de nota 9,5 , cu CiM inclus la np se misca binisor aspect: frumusica cu niste kg in plus, de la ciocolata pe care i-o aduceti ca si plusuri: oralul si personalitatea ca si minusuri: burtica Multumesc frumos😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 La 25.05.2022 la 13:21, Cristina1992 a spus: Sambata sau duminica sper 🥰. Tarife?😘
rechinu82 Reputație: 35 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Acum 4 ore, Realboss a spus: La Cristinutza fusei de cateva ori in timpul sederii ei in faimosul nostru oras din fruntea Romaniei actiunea fuse cam de fiecare data la fel gurita ei de aur face minuni, artifici.. oralul e de nota 9,5 , cu CiM inclus la np se misca binisor aspect: frumusica cu niste kg in plus, de la ciocolata pe care i-o aduceti ca si plusuri: oralul si personalitatea ca si minusuri: burtica Cristina e perfecta așa cum e ea cu putina burtica e superba. Despre servicii nu are rost sa mai comentam. Atitudine de nota 20 . Cris te pup ( băiatul cu draci pe el) 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 1 oră în urmă, rrrrrata a spus: 🥰. Tarife?😘 100 de lei finalizarea. 250 ora😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Acum 6 ore, rechinu82 a spus: Cristina e perfecta așa cum e ea cu putina burtica e superba. Despre servicii nu are rost sa mai comentam. Atitudine de nota 20 . Cris te pup ( băiatul cu draci pe el) 😘 Multumesc frumos😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Buna dimineata dragii mei. Va astept cu drag sa incepem o saptamana plina de pasiune si nebunie😘😘
Dyonysy Reputație: 312 Postat Mai 31, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 31, 2022 Ce bine ar fi dacă ai și răspunde la telefon...😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 1 oră în urmă, Dyonysy a spus: Ce bine ar fi dacă ai și răspunde la telefon...😁 Stiu ca raspund greu si nu esti singurul insa nu pot raspunde la toata lumea. Scuze😐😐
just me je Reputație: 48 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Salutare! Am sunat la posesoare topicului și am vorbit cu ea ca ajung în 12 minute conform Waze. Ajuns la locul faptei nu mai răspunde la telefon și nici la mesaj. Părere personala : NESERIOASA!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum