Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2022 Postat Septembrie 14, 2022 Bunaa dimineata dragii. Doar astazi voi mai fi in orasul vostru asa ca va astept cu drag😍😍
toporr Reputație: 760 Postat Septembrie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 14, 2022 La 17.08.2022 la 12:36, sonix a spus: Proaspat revenit de la Cristina,vreau sa va impartasesc ca fata asta e de nota 10 + Sunat si raspuns imediat ,programat in 30 de min.Ajuns la locatie(foarte usor de gasit),imi spune la ce numar sa sun si ma asteapta dupa usa imbracata intr-un body ce ii scotea in evidenta fundul si sanii ei frumosi.Poftit in camera se intinde pe pat cu fundul in sus (asa cum ati relatat si voi in recenziile voastre) las banii langa televizor din proprie initiativa,jos textila si mangai si sarut un pic fundul jucaus,dupa care , Cristina ma imbie sa ma fac comod si ma "mangaie" si ea.Incepe direct sa se joace cu bijuteriile ,dupa care trece la dezmierdat juniorul o vreme buna.La rugamintea mea ne asezam in 69,sa ma infrupt si eu din piersicuta ei,timp in care juniorul incepuse sa faca figuri,dar Cristina se lupta incontinuare cu el,reusind sa il stabilizeze :))),moment in care o rog sa montam prezervativul si surpriza ce sa vezi,juniorul se culca(moment in care mi-am dat seama ca noptile pierdute in ultima vreme si-au spus cuvantul si nu are rost sa continuam),ii spun Cristinei ca o lasam pe data viitoare si dau sa ma ridic resemnat. Cristina ferma,imi soune ca nu pot sa plec neterminat ,asa ca scoate prezervativul si incepe sa imi faca oral.Ma intind in pat,se pune peste mine si incepe sa se lupte cu al mic,in timp ce eu ma uitam la actiune in oglinda.Si dai si lupta si nu stiu cum va pot explica toate senzatiile simtite ,in timp ce ma mangaia,brusc al mic se ridica,Cristina marind ritmul.Nu dureaza mult si ii spun ca termin ,incepe sa imi maseze usor bijuteriile in timp ce o suge mai aprig,pana explodez in gura ei,ea continuand pana a muls si ultima picatura din mine.Se ridica zambind si merge la baie,nu inainte de a-mi da mie un servetel,dupa care revine in camera si ii mai inmanez un vultur in semn de apreciere ea insistand ca nu este nevoie.10++,fata asta e de pastrat in Timisoara. De revenit: DA!! Cristina revin sa ma revansez 😘! Da, e de pastrat........ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2022 Postat Octombrie 2, 2022 Bun regasit dragii mei futaciosi. Am revenit in orasul vostru. Va stau la dispozitie incepand de astazi😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2022 Postat Octombrie 2, 2022 Tin sa va anunt ca locatia este cea de pe brandusei nr 12 vis a vis de petromul de langa romstal😘😘😘. Va pup si va astept cu mare drag cu un apel la numarul de telefon 0729642495😘😘😘
cabal Reputație: -32 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 2, 2022 Ne pui si ceva poze noi ? Sper sa te prind de data asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Bun regasit dragii mei. Va astept sa incepem o saptamana cat mai frumoasa impreuna😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 Buna dimineata sexualii mei !♥️Vă astept sa va platiti abonamentul pe luna asta ,pentru cel mai bun oral din Timisoara 😜♥️😜 Va pup 😘😘😘
Dorin1980 Reputație: 52 Postat Octombrie 15, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Postat Octombrie 15, 2022 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Buna dimineata sexualii mei !♥️Vă astept sa va platiti abonamentul pe luna asta ,pentru cel mai bun oral din Timisoara 😜♥️😜 Va pup 😘😘😘 Sa ști ca e cel mai bun😉, mâine ești disponibilă?
klowdy12 Reputație: 3 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 1 hour ago, Cristina1992 said: Buna dimineata sexualii mei !♥️Vă astept sa va platiti abonamentul pe luna asta ,pentru cel mai bun oral din Timisoara 😜♥️😜 Va pup 😘😘😘 buna Cristi. incă nu uit ce frumos a fost oralul tău pe mine. te sun multe ori pentru o vizită dar nici un răspuns, sfârșit numerului 76, dacă mă accepți încă o dată 😘😘 2 1
siner7 Reputație: 17 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 15, 2022 Raspundem si noi la telefon/mesaj? 2
skyrocket Reputație: 248 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 Acum 56 minute, siner7 a spus: Raspundem si noi la telefon/mesaj? nu poate. E ocupata de prea multa pula.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2022 Postat Octombrie 15, 2022 Acum 4 ore, Dorin1980 a spus: Sa ști ca e cel mai bun😉, mâine ești disponibilă? Da lucrez si maine😊😊
Dorin1980 Reputație: 52 Postat Octombrie 15, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Postat Octombrie 15, 2022 Acum 43 minute, Cristina1992 a spus: Da lucrez si maine😊😊 Ok,te sun pe la 11😉
billionaire Reputație: 61 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 15, 2022 1 oră în urmă, Dorin1980 a spus: Ok,te sun pe la 11😉 Si eu te sun tot pe la 11
22leon Reputație: 34338 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 15, 2022 Acum 1 oră, Dorin1980 a spus: Ok,te sun pe la 11😉 Acum 47 minute, billionaire a spus: Si eu te sun tot pe la 11 Deci cred ca ar trebui sa ma programez pe la 10: 45 atunci 😂😂😂 2 2
pittysmen Reputație: 862 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 15, 2022 8 hours ago, 22leon said: Deci cred ca ar trebui sa ma programez pe la 10: 45 atunci 😂😂😂 Pai la abilitatile ei ,la ce am citit....va face pe toti 3..in 20 de minute....deci nu e graba..cum s-ar spune....😅 scz de off-topic, Leon & Cristina 3
billionaire Reputație: 61 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 16, 2022 Acum 5 ore, pittysmen a spus: Pai la abilitatile ei ,la ce am citit....va face pe toti 3..in 20 de minute....deci nu e graba..cum s-ar spune....😅 scz de off-topic, Leon & Cristina Deodata sau pe rand?
marcuiojan Reputație: 461 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 16, 2022 Intradevar este cel mai bun oral, merita fara discutie. 1
baluba66 Reputație: 8 Postat Octombrie 16, 2022 Postat Octombrie 16, 2022 De-ai sii raspunde la telefon , numarul 97 la urma !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2022 Postat Octombrie 16, 2022 Acum 1 oră, baluba66 a spus: De-ai sii raspunde la telefon , numarul 97 la urma !! Bună, chiar m-am uitat acum la apeluri si am vazut ca ai sunat o singura data in timp ce eram ocupata si nu aveam cum sa iti raspund, ( pe banii altora nu stau sa vorbesc la telefon sau sa scriu mesaje😉). Eu cand ma eliberez, dau beep si multa lume stie asta, dar nici nu pot chema 10 persoane in acelasi timp . Nu e frumos sa scrii imediat aici ca nu raspund si sa lasi impresie aiurea ,de parca ai fi sunat toata ziua si nu ti.am raspuns . O zi buna.
betrayer Reputație: 274 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 16, 2022 @Cristina1992 vreau totusi sa vin si eu odata la tine 🥲. 1
Dorin1980 Reputație: 52 Postat Octombrie 16, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Telefon: [email protected] Oras:Lugoj Postat Octombrie 16, 2022 Știu ca ma repet, cel mai bun oral 😉,fată deosebit de faină.
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 16, 2022 Acum 15 ore, marcuiojan a spus: Intradevar este cel mai bun oral, merita fara discutie. Acum 2 ore, Dorin1980 a spus: Știu ca ma repet, cel mai bun oral 😉,fată deosebit de faină. i-auzi , cel mai bun oral fara discutie , dar de unde se vede asta , cam care ar fi recenziile concludente ? ca in cele 17 candidate la concursul cel mai bun oral 22 nu se afla cristinuta Si eu sustin ca e interesanta si merita, face treba buna , frumusica , cu forme cum imi iplace mie , e de vizitat exceptand faptu ca nu nu raspunde care e enervant pentru foarte multi , dar sa nu exageram , dc e in liga I la oral apoi nu in primele 20 la oral avem talente nu gluma si care isi dau silinta , sa fi top acolo e ceva iar the best , cale lunga de tot 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 16, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 16, 2022 1 hour ago, tomson said: i-auzi , cel mai bun oral fara discutie , dar de unde se vede asta , cam care ar fi recenziile concludente ? ca in cele 17 candidate la concursul cel mai bun oral 22 nu se afla cristinuta Si eu sustin ca e interesanta si merita, face treba buna , frumusica , cu forme cum imi iplace mie , e de vizitat exceptand faptu ca nu nu raspunde care e enervant pentru foarte multi , dar sa nu exageram , dc e in liga I la oral apoi nu in primele 20 la oral avem talente nu gluma si care isi dau silinta , sa fi top acolo e ceva iar the best , cale lunga de tot E pricepută la oral. Dacă nu ai fost, mergi să te convingi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum