iulian19 Reputație: 52 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 21, 2022 1 oră în urmă, billionaire a spus: Ce caterinca de marketing... Dacă ai fost la ea știi că vorbele au acoperire!! Link spre comentariu
AdRDS Reputație: -34 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 21, 2022 5 pagini si o recenzie nu gasesti numa balarii ... 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Acum 13 ore, AdRDS a spus: 5 pagini si o recenzie nu gasesti numa balarii ... Pai de ce nu scri tu o recenzie ? Că de arătat cu degetul ii ușor, mai greu ii de făcut ceva. 4 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Acum 2 ore, 22leon a spus: Pai de ce nu scri tu o recenzie ? Că de arătat cu degetul ii ușor, mai greu ii de făcut ceva. ca sa scrie recenzii trb sa raspunda ea la telefon dc te uiti n urma loc de recenzii comenturi cu te-am sunat si nu raspunzi nu-i fata rea , am fost si eu nu zic da e aiurita nu stiu ce i in capu ei cret 🙂 numa carlionti si pe dinauntru si pe dinafara 🙂 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Acum 6 minute, tomson a spus: ca sa scrie recenzii trb sa raspunda ea la telefon dc te uiti n urma loc de recenzii comenturi cu te-am sunat si nu raspunzi Tu te-ai uitat puțin peste postarile lui ? Îmi arăți o recenzie? 😁 Doar comentarii de genul de mai sus. Cred ca Cristina a răspuns de câteva ori referitor la faza cu neraspunsul la telefon. Probabil ca știe ea cum ii este mai bine, la cine răspunde prima data.... 5 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Acum 1 minut, 22leon a spus: Tu te-ai uitat puțin peste postarile lui ? Îmi arăți o recenzie? 😁 Doar comentarii de genul de mai sus. Cred ca Cristina a răspuns de câteva ori referitor la faza cu neraspunsul la telefon. Probabil ca știe ea cum ii este mai bine, la cine răspunde prima data.... eu inteleg , dar tu i-ai cerut recenzie , de unde ? el a sunat , de mai multe ori , ea nu a raspuns , situatie care se intampla la multi si atunci de unde sa scrie e treaba ei cum ia si cum raspunde dar e bine sa stie cei ce o cauta ca n-are rost sa insiste inutil nici sa se oftice ca asa e ea si gata, treci mai departe ca ai unde , cum chiar ea indica cu debordanta veselie :-))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Buna dimineata dragilor😘😘. Vremea tine cu noi din cate vad asa ca va astept sa ne incalzim impreuna😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 17 ore, tomson a spus: eu inteleg , dar tu i-ai cerut recenzie , de unde ? el a sunat , de mai multe ori , ea nu a raspuns , situatie care se intampla la multi si atunci de unde sa scrie e treaba ei cum ia si cum raspunde dar e bine sa stie cei ce o cauta ca n-are rost sa insiste inutil nici sa se oftice ca asa e ea si gata, treci mai departe ca ai unde , cum chiar ea indica cu debordanta veselie :-))) Ar trebui sa va fac pe plac o data si sa raspund la toti sa faceti rand la usa si apoi sa vad ce se mai comenteaza? Apoi o sa apara comentarii de genul m.ai pus pe drum degeaba si cand am ajuns acolo erai ocupata? Deci cum o dai cum nu o dai nu poti multumi pe toata lumea. Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 3 ore, Cristina1992 a spus: Ar trebui sa va fac pe plac o data si sa raspund la toti sa faceti rand la usa si apoi sa vad ce se mai comenteaza? Apoi o sa apara comentarii de genul m.ai pus pe drum degeaba si cand am ajuns acolo erai ocupata? Deci cum o dai cum nu o dai nu poti multumi pe toata lumea. nu exagera , ca poti sa lasi un mesaj acolo sa ii spui lu ala am liber lunea viitoare etc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 1 oră în urmă, tomson a spus: nu exagera , ca poti sa lasi un mesaj acolo sa ii spui lu ala am liber lunea viitoare etc Tocmai ca in timpul liber dintre programari raspund la cati pot. Nu pot raspunde la toti. Link spre comentariu
billionaire Reputație: 61 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 24 minute, Cristina1992 a spus: Tocmai ca in timpul liber dintre programari raspund la cati pot. Nu pot raspunde la toti. Ce faci cu atata profit? 2 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5747 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 3 ore, billionaire a spus: Ce faci cu atata profit? iti dai seama cat are ca zice pas la un miliardar ca tine 4 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 9 ore, Cristina1992 a spus: Ar trebui sa va fac pe plac o data si sa raspund la toti sa faceti rand la usa si apoi sa vad ce se mai comenteaza? Apoi o sa apara comentarii de genul m.ai pus pe drum degeaba si cand am ajuns acolo erai ocupata? Deci cum o dai cum nu o dai nu poti multumi pe toata lumea. Sau iți faci rost de un program (net) prin care fiecare va vedea orele când ești disponibila și când se pot programa. Sunt cateva tipe care folosesc așa ceva, dacă te interesează iti spun in privat sau la Dg ( poate te-ar deranja sa scriu aici numele lor ). 4 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4375 Postat Octombrie 23, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Eu am aflat ca fata e ceva mai accesibila in perioada pranzului, pana pe la 15:00 (poate sa infirme daca doreste🙂) dag dal gas! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Acum 16 ore, farafiltre a spus: Eu am aflat ca fata e ceva mai accesibila in perioada pranzului, pana pe la 15:00 (poate sa infirme daca doreste🙂) Exact. Sunt orele cand sunt mai tot timpul libera intre 13 si 16. 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Buna dimineata la toata lumea 💜💜💜Azi sunt la cabinet și va astept la exorcizare 🤣🤣🤣sa scot raul din voi, aveti prea mult si nu va vad prea bine 🤣🤣🤣. Va pup ❤️❤️❤️. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Cucu bauuuu 🙈🤣♥️. Sunt la birou sa stiti ❤️❤️❤️. Am zis sa imi anunt prezența , ca e ceață si poate nu ma vedeți 🤣🤣🤣. Vă pup si o zi frumoasa ca mine și cu mine 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Acum 40 minute, Cristina1992 a spus: Cucu bauuuu 🙈🤣♥️. Sunt la birou sa stiti ❤️❤️❤️. Am zis sa imi anunt prezența , ca e ceață si poate nu ma vedeți 🤣🤣🤣. Vă pup si o zi frumoasa ca mine și cu mine 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Dacă puneai și o poza noua erai și mai vizibilă 😜😂😘 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Acum 2 ore, 22leon a spus: Dacă puneai și o poza noua erai și mai vizibilă 😜😂😘 Promit ca maine dimineata fac prezenta cu poza noua ♥️🥰❤️😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Bunaaa ,din nou 🙃♥️. Vreau sa rog frumos pe cei care nu au mai fost la mine, ca atunci cand suna pentru programare , sa o si respecte sau macar sa anunte intarzierea . Cei pe care ii cunosc ,stiu ca vin sigur , dar ceilalti ori nu vin ,ori ii astept in plus cu semn de ❓. Nu cred ca e greu sa scrii un sms cu " intarzii 5 minute" . Daca iti anunti intarzierea ,pot astepta si 20 de minute in plus, dar daca nu, astept 5 minute in plus si apoi raspund la altcineva sau dau beep altei persoane si o astept . Pe multi ii astept 10-20 de minute in plus ,nestiind daca mai vin sau nu, apoi tot ei sunt suparati ca de ce nu le.am scris eu sms sa intreb daca mai vin sau nu sau daca mai intarzie 🙄🤔. Va pup 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Cucu bauuu 🙃🥰♥️Va astept la gâdilat 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
ares2000 Reputație: 321 Postat Octombrie 27, 2022 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 2 minute, Cristina1992 a spus: Cucu bauuu 🙃🥰♥️Va astept la gâdilat 🥰🥰🥰 😘🥰🤗 Link spre comentariu
rechinu82 Reputație: 35 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 1 oră, Cristina1992 a spus: Cucu bauuu 🙃🥰♥️Va astept la gâdilat 🥰🥰🥰 Nr. 1 in TM. Atitudine și servicii de nota 10. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 3 ore, rechinu82 a spus: Nr. 1 in TM. Atitudine și servicii de nota 10. Multumesc frumos , feblețea mea ♥️♥️♥️🥰🥰🥰 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Multumesc frumos , feblețea mea ♥️♥️♥️🥰🥰🥰 Stai ...ca si mie imi zici asa " febletea mea " 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum