Membru Premium farafiltre Reputație: 4349 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Si mie mi a zis: vezi ca te'ncing😔 1 dag dal gas! Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1459 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 28 minute, farafiltre a spus: Si mie mi a zis: vezi ca te'ncing😔 Ferice de tine 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2022 Partajează Postat Octombrie 28, 2022 Cucu bauuu🥰♥️🥰. Sunt la birou dragii mei ♥️. Azi este vineri, toata ziuaaaa 🤣🤣🤣. Ce bucurie pe voi, precum mieii dimineata 🤣🤣🤣. Va pup si va astept 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Azi m-am gândit să încerc o vizita la Cristina.Inainte de prânz fiind în zona unde are biroul o sun cu gândul că nu voi reuși oricum...după primul țâr nu-mi vine să cred,răspunde😱😁. Mă așteptam la o voce mai dura in schimb are o voce blândă, primitoare.Intreb dacă e loc liber- primesc răspuns să mai încerc peste 1 oră ...După ora scursă incerc 7-8 apeluri dar nu am mai reușit să o prind 😔 Maybe another day.. Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Octombrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Acum 3 ore, ioann04 a spus: Azi m-am gândit să încerc o vizita la Cristina.Inainte de prânz fiind în zona unde are biroul o sun cu gândul că nu voi reuși oricum...după primul țâr nu-mi vine să cred,răspunde😱😁. Mă așteptam la o voce mai dura in schimb are o voce blândă, primitoare.Intreb dacă e loc liber- primesc răspuns să mai încerc peste 1 oră ...După ora scursă incerc 7-8 apeluri dar nu am mai reușit să o prind 😔 Maybe another day.. Trebuia sa mai insisti. De obicei nu o prinzi din 7-8 apeluri. Daca vrei sa ajungi la ea, iti iei o zi libera si suni din jumate in jumate de ora. Eventual sa schimbi de fiecare data cartelele ca sa nu creada ca esti asa disperat si sa iti dea block. S-auzim de bine! 1 Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 1 oră în urmă, jocrep1 a spus: Trebuia sa mai insisti. De obicei nu o prinzi din 7-8 apeluri. Daca vrei sa ajungi la ea, iti iei o zi libera si suni din jumate in jumate de ora. Eventual sa schimbi de fiecare data cartelele ca sa nu creada ca esti asa disperat si sa iti dea block. S-auzim de bine! Pai nu mai încercasem de vreo 10 zile.Azi am zis na daca a zis să sun după 1 h... Da,eu poate sunt naiv folosesc unicul meu nr.de telefon chiar și la fete 🐻🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2022 Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Imi cer scuze celor care au incercat sa dea de mine astazi dar din motive personale nu am putut munci. Chiar nu am reusit sa scriu ca nu voi fi disponibila. Imi cer mii de scuze dar din pacate mai sunt si intamplari neasteptate care nu sunt tocmai ok. Va multumesc de intelegere😍😍. Maine vom incepe o saptamana asa cum stim noi cel mai bine. Va pup si nu a fost planuit sa nu muncesc☹☹ Link spre comentariu
ares2000 Reputație: 321 Postat Octombrie 30, 2022 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Partajează Postat Octombrie 30, 2022 Sper că ești bine..... ,,, moldoveanco '' 😘 🥰 🤗 🥰 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Cucu bauuu ♥️♥️♥️ Sunt la birou si va astept cu drag, sa incepem saptamana asa cum trebuie . Acest weekend a fost mai scurt decat "plua" la chinezi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Va puuuup 😘😘😘😘😘🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Reginald21 Reputație: 50 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Buna Pe la Iași,când ajungi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Buna dimineata iubitii mei. Va astept sa recuperam si ziua de ieri😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 On 10/29/2022 at 5:12 PM, jocrep1 said: Trebuia sa mai insisti. De obicei nu o prinzi din 7-8 apeluri. Daca vrei sa ajungi la ea, iti iei o zi libera si suni din jumate in jumate de ora. Eventual sa schimbi de fiecare data cartelele ca sa nu creada ca esti asa disperat si sa iti dea block. S-auzim de bine! Vă dați seama ce "bătaie" îi la gurița feti 🤣🤣 Link spre comentariu
jocrep1 Reputație: 700 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 5 ore, fucku87 a spus: Vă dați seama ce "bătaie" îi la gurița feti 🤣🤣 Eu personal nu am ajuns la ea, sunt mai sarac si nu am atatea cartele. Am minute doar pe una, dar se poate si mai rau. S-auzim de bine! 2 Link spre comentariu
vic86 Reputație: 171 Postat Octombrie 31, 2022 Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Telefon: Ar fi culmea Oras:timisoara Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Acum 5 ore, jocrep1 a spus: Eu personal nu am ajuns la ea, sunt mai sarac si nu am atatea cartele. Am minute doar pe una, dar se poate si mai rau. S-auzim de bine! Îți zice subsemnatul, care a fost doar odată. "un Pulica Frânaru no name, no history se umfla în pene" el deci, apelativ făcut de o personalitate importanta. Nu dam nume revin. Am fost odată, o muie mai mult decât ok. Peste decent, bun, nu știu... și fiind prima oara o respectat faptu ca vin, ce mai ba baiatule. Minunat. M o pus pe spate, a început sa se frece cu tatele de mine, pana s o sculat, de zici ca i era rușine sa mi o ia în gura dacă nu era sculata. Dar după aia am înțeles eu care I spilul. Știe fata. O muie fără explicat despre epiglote sau mai știu eu ce. O muie sănătoasă. Recomand 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 9 ore, vic86 a spus: Îți zice subsemnatul, care a fost doar odată. "un Pulica Frânaru no name, no history se umfla în pene" el deci, apelativ făcut de o personalitate importanta. Nu dam nume revin. Am fost odată, o muie mai mult decât ok. Peste decent, bun, nu știu... și fiind prima oara o respectat faptu ca vin, ce mai ba baiatule. Minunat. M o pus pe spate, a început sa se frece cu tatele de mine, pana s o sculat, de zici ca i era rușine sa mi o ia în gura dacă nu era sculata. Dar după aia am înțeles eu care I spilul. Știe fata. O muie fără explicat despre epiglote sau mai știu eu ce. O muie sănătoasă. Recomand Păi, eu nu pun mana s.o scol 🤣🤣🤣Ma gandesc ca e satula de atins cu mâna toata ziua, cand o asezi in boxeri, la nevoi si etc ...🤣 . "Plua " sculata cu mâna ,e stresata 😉😛. Vrem o planeta cu " plule" "destresate" 🤣🤣🤣 hai ...te pup 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 21 ore, fucku87 a spus: Vă dați seama ce "bătaie" îi la gurița feti 🤣🤣 Nu e bataie, doar ca am foarte multi clienti fideli si oameni corecti care isi respecta intalnirea si e normal sa le dau prioritate 🥰♥️. Cand am liber raspund si la cei care nu au mai fost si vor sa vina, dar multi din ei nu vin sau suna si la alta fata si in caz ca isi iau teapa ,vin la mine ca sunt prin zona. Din 5 care nu ma stiu ,vine 1, cam asa merge treaba si apoi ramane client serios . Înainte suna cineva ca vine si il asteptam degeaba , capac dupa el suna cineva care a mai fost si chiar voia sa vina si nu puteam sa.l iau din cauza celui pe care il asteptam si nu mai venea . Era pierdere de timp si eu sincera sa fiu nu vreau sa pierd nici timp ,nici sa stau sa omor muște si nici sa ies la pensie de aici . Te pup si sper ca intelegi ce zic 😉😘🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Cucuuu 🙃🙃🙃Azi sunt prezentă la birou si va astept cu drag ,cu picioarele larg desfacute 🤣🤣🤣. Va pup măi sexualilor 🥰🥰🥰😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
iulian19 Reputație: 50 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 1 oră în urmă, Cristina1992 a spus: Înainte suna cineva ca vine si il asteptam degeaba , capac dupa el suna cineva care a mai fost si chiar voia sa vina si nu puteam sa.l iau din cauza celui pe care il asteptam si nu mai venea . Pățit. Ar trebui să restrângi cercul! Link spre comentariu
siner7 Reputație: 17 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nu cred ca mai e bun numărul. Ma chinui sa dau de ea de vreo 2 săptămâni si nimic:)) am si eu o problema (nu ma termin usor din oral) si vreau sa vad daca reușește "regina". Dar cred ca a schimbat numarul sau e pe silent. Altfel nu înțeleg. Niciun beep înapoi cand se elibereaza asa cum se tot lauda ca face...pai cand te sun de 4-5 ori in decurs de 2h...ai putea sa iti dai silinta putin. Mai trăiești "regino"? 1 Link spre comentariu
babujee Reputație: 124 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Chiar nu înțeleg de ce nu folosește WhatsApp, că acolo e mult mai ușor de comunicat, vede mesajele și răspunde când are timp și așa rămâne și scris când a făcut omul programarea.... 1 Link spre comentariu
siner7 Reputație: 17 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 10 hours ago, babujee said: Chiar nu înțeleg de ce nu folosește WhatsApp, că acolo e mult mai ușor de comunicat, vede mesajele și răspunde când are timp și așa rămâne și scris când a făcut omul programarea.... Probabil pentru ca nu ii place organizarea. Neavând o baza cu programari poate sa nu mai răspundă unei initiale programari in favoarea unui client care da mai mult. Altfel nu stiu 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 11 ore, babujee a spus: Chiar nu înțeleg de ce nu folosește WhatsApp, că acolo e mult mai ușor de comunicat, vede mesajele și răspunde când are timp și așa rămâne și scris când a făcut omul programarea.... Nu folosesc whatsapp pentru ca oricum jumatate din programari nu sunt respectate. Am specificat in postarea de mai sus cred destul de clar. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 1 oră în urmă, siner7 a spus: Probabil pentru ca nu ii place organizarea. Neavând o baza cu programari poate sa nu mai răspundă unei initiale programari in favoarea unui client care da mai mult. Altfel nu stiu Niciodata nu am lasat un prim client in favoarea celor care sunt deja clientii mei vechi. Si cum as putea sa fac 10 programari la aceeasi ora? Spune.mi tu🤔🤔sa stea sa astepte in fata usii ca la biserica? Si apoi sa primesc comentarii ca nu sunt serioasa. Mai bine raspund in timpul liber la cati pot. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33997 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 4 ore, Cristina1992 a spus: Si cum as putea sa fac 10 programari la aceeasi ora? Spune.mi tu🤔🤔sa stea sa astepte in fata usii ca la biserica? Eu aș deschide si un chioșc în aproprie unde aș vinde un vin fiert o cafeluța calda, niște sadviciuri......😂😂😂 4 4 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 5 hours ago, Cristina1992 said: Niciodata nu am lasat un prim client in favoarea celor care sunt deja clientii mei vechi. Si cum as putea sa fac 10 programari la aceeasi ora? Spune.mi tu🤔🤔sa stea sa astepte in fata usii ca la biserica? Si apoi sa primesc comentarii ca nu sunt serioasa. Mai bine raspund in timpul liber la cati pot. Dacă oferi o pâine caldă și o sticlă de vin... Eu stau la coadă 😇 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum