Sari la conținut

intrebare de revelion

Postări Recomandate

Postat

ma simteam prost deja ,.toata lumea e pe clubbing :)

Stai relax ca nici pe departe nu e asa ceva. Sint o multime care nu fac la restaurant sau club. Eu de exemplu nu fac niciodata in club sau restaurant cu prietenii mei deoarece este noaptea cand ne punem in cap dupa ce se culca nevestele si nu plecam noi cand vor ei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

In club... ? poate doar copii astia de 17-18 ani probabil, revelionu se petrece alaturi de cei dragi, familie, prieteni etc nu sa vezi N ciutani cum se imbata si borasc langa tine. Peace !

• Like 2
Postat

In club... ? poate doar copii astia de 17-18 ani probabil, revelionu se petrece alaturi de cei dragi, familie, prieteni etc nu sa vezi N ciutani cum se imbata si borasc langa tine. Peace !

Lasa nenea Sorinelu sa faca si copiii dracii si sa borasca si ei odata in an  :laugh2  :laugh2  Green Peace !  :laugh2

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

De al meu esti sorinele :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu in ultimul moment am acceptat invitatia unor prieteni din Bucuresti. 

Nici mie nu imi place ciutanimea de liceu, sunt prea robotei, prea prosti cate unii, singurul scop e sa bea pana vomita posirca pusa la dispozitie de cluburi si restaurante, care e binenteles cea mai ieftina - implicit proasta calitativ ptr ca acestia din urma sa poata realiza un profit cat mai mare de pe urma lor. Si bine le fac.

Eu am renuntat de 4 ani la acest tip de revelion, e prea comercial, numai e de mine! 

Prin urmare maine dupa ce-mi beau cafeaua v-am pupat! :bye

Postat

da,revelionu in club e mult prea comercial

si din prisma faptului ca sunt single de cateva zile ,nu am reusit sa imi gasesc ceva mai bun de facut,singura alternativa fiind cluburile

DAR refuz ,am zis ca o sa merg in vizita din usa in usa :)

Postat

Tu care ai fost o chitra tot anul ? :no2

Ai vazut ce scrie acolo 1500EUR? Tie 150RON ti se pare mult!  :laugh2

• Oras:constanta
Postat

am pus la pusculita si imi permit acuma :rax2 ,vezi de accea am strans din curea tot anul,tu ce faci gyo diseara  :jerkoff  :laugh2

• Like 1
Postat

daca tot si nu fur o gidanca din seray :laugh2,si ma simt bine la japca

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1398190_621245007935531_1700198133_o.jpg

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

daca tot si nu fur o gidanca din seray :laugh2,si ma simt bine la japca

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1398190_621245007935531_1700198133_o.jpg

londonezule ,vedeate-as la utilizatorul lunii in chenar ,sa nu aflu acum ca ai facut si poze in hogeac la alibabaiu, ce vrei sa imi faci concurenta la pozat?

• Like 1
Postat

nu cred ca este  asa de negru saulin ,dar daca merg cu o sticla de ceva cred ca trec bine din  noapte dintre ani,o sa fiu bagat in pizda sa vedem cati trec in pizda seara asta eu deja am de gand ,ceva bine ascuns  :rax2

Postat

londonezule ,vedeate-as la utilizatorul lunii in chenar ,sa nu aflu acum ca ai facut si poze in hogeac la alibabaiu, ce vrei sa imi faci concurenta la pozat?

poate in geam la loto,sau in  insectar la militie :laugh2,nu am talentul tau curva batrana care este  :snap

Postat

nu cred ca este  asa de negru saulin ,dar daca merg cu o sticla de ceva cred ca trec bine din  noapte dintre ani,o sa fiu bagat in pizda sa vedem cati trec in pizda seara asta eu deja am de gand ,ceva bine ascuns  :rax2

ti-am citit deja gindurile,ai aflat ca amelia ramine acasa in seara asta si pregatesti rapirea din seray.eu zic sa o furi din timp ca daca intirzii poate dai si peste mine pe acolo si sint cam voluminos.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...