Sari la conținut

Rbk 🎀 Prima data in Oraș 🥰 vizita scurta ❤️

Vizitator RebecaRebby

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

9F7081E2-DA90-4161-8C7B-331057D6E1B3.jpeg.e6c8f7948b4f47712dcd896ba458d95c.jpegdisponibila pana la 23:00 ! 

Doar azi mai sunt în oraș! Pupici 

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

EVITATIO NU ESTE CEA DIN POZE ,ESTE O GRASA CU FIGURI IN CAP ,UITATIVA BINE LA POZE SI LA EA CIND AJUNGETI SI IMI DATI DREPTATE ,PENTRU CINE NU MA CREDE SA DEA BANII DEGEABA.

Postat

Indisponibila ! Va pup și mulțumesc pt vizitele voastre frumoase ❤ și voi tine cont de sfaturile voastre încât sa nu mai bag în seama toți 'frustrați '!!! 

• Like 1
Postat

va sărut dragi mei 🙂 de mâine voi fi în oraș pt 2 zile 😘 

Programarile pe wapp 😘

IMG-20220204-WA0002.jpg

IMG-20220204-WA0001.jpg

Postat
Acum 37 minute, Englezu111 a spus:

Oare cine mai merge la asa ceva cînd sunt o grămadă de fete de top 

M am uitat pe profilul tău este făcut în ianuarie , plus de asta vad ca lași numai vb aiurea peste tot ! Fiecare are dreptul sa aleagă ce dorește asa ca te rog sa nu ma mai ai în 'vizor' ! Zi buna 😉

• Oras:Cluj
Postat
Acum 5 minute, Rbyrbk a spus:

M am uitat pe profilul tău este făcut în ianuarie , plus de asta vad ca lași numai vb aiurea peste tot ! Fiecare are dreptul sa aleagă ce dorește asa ca te rog sa nu ma mai ai în 'vizor' ! Zi buna 😉

Ce contează cînd ai facut contul te supăra adevarul eu mi am spus parerea mea sau nu am voie sa imi las si eu parerea este saitul tau 

Postat
Acum 2 minute, Englezu111 a spus:

Ce contează cînd ai facut contul te supăra adevarul eu mi am spus parerea mea sau nu am voie sa imi las si eu parerea este saitul tau 

Fiecare avem dreptul la multe !!! Spor la hate 😉😊

Postat

Mai sus am vazut ca o mai scris cineva ca esti de evitat  acolo de ce nu ai comentat nimica întreb si eu pentru un prieten .

Iti doresc o zi buna si citi mai mulți clienți 

Postat
Acum 10 minute, Rbyrbk a spus:

Fiecare avem dreptul la multe !!! Spor la hate 😉😊

Mersi mult esti foarte glumeață .

• Minus 1
Postat
Acum 1 minut, Englezu111 a spus:

Mai sus am vazut ca o mai scris cineva ca esti de evitat  acolo de ce nu ai comentat nimica întreb si eu pentru un prieten .

Iti doresc o zi buna si citi mai mulți 

Pentru ca nu îmi mai bat capul cu oameni frustrați de aceea ! Ți am răspuns ție acum 😊 asemenea și ție zi buna !!! 

Postat

Pentru ca nu îmi mai bat capul cu oameni frustrați de aceea ! Ți am răspuns ție acum 😊 asemenea și ție zi buna !!! 

Draga mea nu vreau sa ma cert cu nimeni nu imi sta in caracter dar team suparat cu ceva eu am scris doar parerea mea ,cu ce sunt frustrat ca mi am dat si eu cu parerea .

Postat
Acum 14 minute, Englezu111 a spus:

Draga mea nu vreau sa ma cert cu nimeni nu imi sta in caracter dar team suparat cu ceva eu am scris doar parerea mea ,cu ce sunt frustrat ca mi am dat si eu cu parerea .

Dragul meu dar nu am zis de tine , pt ca nu ne cunoaștem în primul 😊 iar în al doilea rand dacă vrei sa facem chat asta o putem face și în privat 😂 da și mulțumesc sunt mai glumeata asa de felul meu știi 🤭😂

Postat

Dragul meu dar nu am zis de tine , pt ca nu ne cunoaștem în primul 😊 iar în al doilea rand dacă vrei sa facem chat asta o putem face și în privat 😂 da și mulțumesc sunt mai glumeata asa de felul meu știi 🤭😂

Hai sa iti zic ceva nu ma intereseaza persoana ta nu esti pe gustul meu si mai bine sa încheiem aicea o zi buna .

Gusturile nu se discuta are si pe tibe cine sa te viziteze ,si nu vreau sa fac chat credema .

Baftă multa 

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Cine dracu te mai fute si pe tine 

Mai ai si figuri de diva mars la constanța de unde ai venit ca noua nu ne plac secroafele 

• Minus 1
  • Oras:Baia Mare
Postat
Acum 1 oră, Costel7979 a spus:

Cine dracu te mai fute si pe tine 

Mai ai si figuri de diva mars la constanța de unde ai venit ca noua nu ne plac secroafele 

"Mister Costel" sunt destui fani bbw cărora le plac femeile care au forme pronunțate ,iar în privința figurilor de diva nu cred că are. Nu îți plac formele ei nu este nici o problemă sunt atitea anunțuri ale "divelor " slim treci mai departe 

• Inimioara 1
Postat
Acum 6 minute, just12 a spus:

"Mister Costel" sunt destui fani bbw cărora le plac femeile care au forme pronunțate ,iar în privința figurilor de diva nu cred că are. Nu îți plac formele ei nu este nici o problemă sunt atitea anunțuri ale "divelor " slim treci mai departe 

Sa lăsăm "caracterele de joasa speță " sa spună ura din ei ! Unii nu cred ca au făcut cunostita cu respectul sau cel puțin sa știe cu ce se mănâncă o femeie !! Știu decât ( sex ) și atât!!! 

Postat
Acum 14 minute, Rbyrbk a spus:

Sa lăsăm "caracterele de joasa speță " sa spună ura din ei ! Unii nu cred ca au făcut cunostita cu respectul sau cel puțin sa știe cu ce se mănâncă o femeie !! Știu decât ( sex ) și atât!!! 

Sunt de acord cu tine ,dar nu este onorabil ( frumos) pentru un bărbat să folosească asemenea epitete la adresa unei femei 

• Like 1
Postat
Acum 19 minute, just12 a spus:

Sunt de acord cu tine ,dar nu este onorabil ( frumos) pentru un bărbat să folosească asemenea epitete la adresa unei femei 

Exact ce am spus mai sus ( au uitat ce înseamnă să respecte sexul feminin) dacă și noi femeile am cataloga oameni după fizic nu cred ca este bine 😂 noi fiind mai răutăcioase asa (drăcușor) cred ca ieșim pe un plus mare 😂😂

• Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat
La 11.01.2022 la 12:26, Rbyrbk a spus:

Disponibila ! Programările pe wapp ! 475B3C4A-7457-4263-B2A2-073F36263777.jpeg.a7bfb393024471140df4a13f9c15b5a4.jpeg6E13CD79-7C38-44D7-834C-67B8152EC153.jpeg.b334dcc326162dd640e9654a6d900019.jpeg

Lasand deoparte faptul ca este BBW, aceste 2 poze nu sunt ale titularei postului. Altele da, dar nu acestea. Si nu are legatura cu hate-ul sau mai stiu eu ce. Este adevarat ca a mai pus cateva kg in plus si este mult mai plinuta decat in multe poze. Dar cum a spus un coleg sunt si fani BBW. La atitudine ce-i drept este ok. Le face pe multe. Am vizitat-o si eu in trecut. Prima data inainte sa scape in nutret, a doua oara am ramas pt simplul fapt ca asa cum am spus are o alta atitudine. De revenit nu mai revin pt ca nu sunt fan BBW.

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0734344878
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va sărut și va îmbrățișez pe toți ❤ după lunga mea perioada de concediu am revenit ❤ de vineri voi fi în oraș pentru 3 zile ❤ programările  va rog sa le faceți pe  numărul aceasta 🙂 am dat startul programările de acum 🙂

💥0734344878💥

IMG-20220718-WA0043.jpg

IMG-20220718-WA0004.jpg

IMG-20220718-WA0013.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De mâine dimineața de la ora 09:00 voi fi disponibilă ! 

Locatia va fi pe blv revoluției 🙂

programările doar pe Wapp sau telefonic 😜

Vineri -sâmbătă -duminica voi fi in oraș!

IMG-20220718-WA0038.jpg

IMG-20220718-WA0006.jpg

• Inimioara 1

Postat
Acum 13 ore, Rebecca99 a spus:

Sau încurcat putin treburile 😔 voi fi decât vineri  si sâmbătă in oraș din cauza locatiei … 

program :

vineri  07:00 -24-00 

sambata 07:00- 12:00 

poti sa nu mai vi deloc orcum nu pui pozele tale. dar poate mai sint cascati care nu verifica si vin la tine. la tel spui una si faci alta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...