Sari la conținut

A vizitat-o cineva? Anca 0734983455

Postări Recomandate

Buna sunt Anca am stat pe aleea carpati cu 2 colege acum stau decat cu o colega  in cartieru tudor,pot sa stiu si eu de ce sunt de nerecomandat? persoana care a scris a fost la mine? nu sunt fata din poze sau ce sa intamplat? Sau la deranjat colegele? Astept un raspuns . Multumim frumos! Va pup

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mures
Acum 6 ore, vanessa1022 a spus:

Buna sunt Anca am stat pe aleea carpati cu 2 colege acum stau decat cu o colega  in cartieru tudor,pot sa stiu si eu de ce sunt de nerecomandat? persoana care a scris a fost la mine? nu sunt fata din poze sau ce sa intamplat? Sau la deranjat colegele? Astept un raspuns . Multumim frumos! Va pup

Eu am fost la tine si nu esti fata din poze. Serviciile au fost mediocre! 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:La femei
  • Oras:La femei
Acum 8 ore, vanessa1022 a spus:

Am gresit ca miam facut cont aici doar ca imi dau seama ca aici fiecare scrie ce vrea, dar ar fii de preferat sa scrie ce e nu aberati ca nu esti  fata din poza orce persoana care ajunge si eu nu sunt fata din poze ii platesc deranjul

Ești totală fată.. M-ai lăsat fără cuvinte..Dacă și faci treabă precum scrii...pe mine unul m-ai convins 😁😁

Apropoo de poze.. Ti-ar sta mult mai bine în opincuţe! 😉

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
La 09.07.2021 la 3:13, reemy79 a spus:

Ești totală fată.. M-ai lăsat fără cuvinte..Dacă și faci treabă precum scrii...pe mine unul m-ai convins 😁😁

Apropoo de poze.. Ti-ar sta mult mai bine în opincuţe! 😉

face treaba mai rau decat scrie!

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, alfon0000 a spus:

In sfarist ai si tu o postare utila. Da , ea e de data asta dar pozele sunt "alese".  In schimb serviciile : un oral slab , dupa care urmeaza intrebarea de gioarsa centurista : "ma pun capra sau stai deasupra?".  Am stat deasupra cat ea se uita in tavan... la un moment dat i-am cerut sa imi faca din nou oral si cu greu m-am terminat. De revenit? NEVER!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
1 oră în urmă, moldoclaudiu a spus:

Decat sa  o vizitezi pe ea mai bine iti vizitezi mana stanga. Sau mana dreapta. Sau pe amandoua.Sau pe bunica. Sau pe Alfon000.

sau pe tine eu numai am postat lincul ca merita sau nu ce tot aveti cu mine vezi de treaba ta 

Link spre comentariu
Vizitator newmit
Reputație: 0
Acum 40 minute, 83 florin a spus:

Și au scumpit toate până și fetele au mărit prețul,nu se mai poate trăi așa.😞

Azi maine o sa platesti 150 si pe calea sighisoarei🤨

Link spre comentariu

• Oras:Unde pot
  • Oras:Unde pot

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...