zoli75 Reputație: 340 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 38 minute, Andreea.xxxx a spus: O priveliște de milioane 2 Link spre comentariu
radu79 Reputație: 23 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:HD Oras:HD Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 48 minute, Andreea.xxxx a spus: Disponibilă 😊 tel/wapp 💥0728711174 Buna iubita,La Deva nu mai vi??,Hai si la Deva te rog frumos 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Acum 54 minute, radu79 a spus: Buna iubita,La Deva nu mai vi??,Hai si la Deva te rog frumos Buna,am sa ajung posibil luna viitoare, anunt pe topicul de Deva ! 😊 Link spre comentariu
ionutzrapid Reputație: 20 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Nu treci și pe la Buzău??? Link spre comentariu
alexx30arad Reputație: 13 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Te așteptăm și la Arad😘😘!!! Link spre comentariu
ilyes88 Reputație: -2 Postat Ianuarie 11, 2022 Telefon: 0000000000000 Oras:Brașov Telefon: 0000000000000 Oras:Brașov Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Saptamana trecuta am reusit din nou (a doua oara) sa ma simt in rai pentru o jumatate de ora. Mersi frumos Andreea, serviciile tale sunt de vis, ai sani foarte misto. Sper ca revii cat mai curand. PS Multumesc ca ai primit dupa o jumatate de ora intarziere. 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 1 minut, ilyes88 a spus: Saptamana trecuta am reusit din nou (a doua oara) sa ma simt in rai pentru o jumatate de ora. Mersi frumos Andreea, serviciile tale sunt de vis, ai sani foarte misto. Sper ca revii cat mai curand. PS Multumesc ca ai primit dupa o jumatate de ora intarziere. Multumesc frumos si te mai astept cu drag 😊 Link spre comentariu
Crystal UHD Crystal UHD Reputație: -3 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Bună Andreea vei veni împreună cu Lavinia când vei vini la arad ❤️ Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 2 ore, Crystal UHD Crystal UHD a spus: Bună Andreea vei veni împreună cu Lavinia când vei vini la arad ❤️ Buna, posibil Link spre comentariu
geogeorgicagxg Reputație: 19 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Vizitat Andreea și Lavinia.😍 Fiind adeptul sânilor mari am profitat de ocazie și am intrat cu amândouă. Prima mea experiența de acest gen de la care am plecat încântat😎. Fetele astea știu s-o sugă, nota 10! Normal ,9! De m-ar fi lăsat sa dau in ele ca surdu in clopot cred ca “le dădeam ungere de se învârtea jeanta pă cauciuc!”😂😂😂. Va pup, fetelor! 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 32 minute, geogeorgicagxg a spus: Vizitat Andreea și Lavinia.😍 Fiind adeptul sânilor mari am profitat de ocazie și am intrat cu amândouă. Prima mea experiența de acest gen de la care am plecat încântat😎. Fetele astea știu s-o sugă, nota 10! Normal ,9! De m-ar fi lăsat sa dau in ele ca surdu in clopot cred ca “le dădeam ungere de se învârtea jeanta pă cauciuc!”😂😂😂. Va pup, fetelor! 🤣🤣 Multumim pentru vizita , te mai asteptam 😊 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Dragii mei programul pentru maine va fi 10.00/22.00 locație: Coresi tel/wapp 0728711174 Doar maine mai sunt disponibilă!!! 2 Link spre comentariu
Andreiasu Reputație: 14 Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 "Demn de filme pentru adulți", "ceva de vis", "am fost pt a 3 a oară"? Wtf? Fraților, se folosesc pe aici nişte expresii pentru a vă ațâța,e bun şi forumul ăsta câteodată, dar băgați de seamă! Incredibil cum se fac promovări de pe mai multe conturi! Am fost şi eu la această "minunată făptură", orientat după recenziile anterioare. Când am văzut-o am vrut să fac stanga-mprejur, dar am zis -hai s-o fac şi pe asta, prea are multe opinii pozitive! Nu intru în detalii...decât corp gras tip balenă, fata scundă, bondoacă, sâni mari şi pleoştiți! Se pricepe cât de cât la oral.Cred că mai bine mergeam să satisfac o băbăciune. Rog să mai scrie pe aici şi oameni de buna credință. Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Disponibilă tel/wapp 0728711174 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 6 ore, Andreiasu a spus: "Demn de filme pentru adulți", "ceva de vis", "am fost pt a 3 a oară"? Wtf? Fraților, se folosesc pe aici nişte expresii pentru a vă ațâța,e bun şi forumul ăsta câteodată, dar băgați de seamă! Incredibil cum se fac promovări de pe mai multe conturi! Am fost şi eu la această "minunată făptură", orientat după recenziile anterioare. Când am văzut-o am vrut să fac stanga-mprejur, dar am zis -hai s-o fac şi pe asta, prea are multe opinii pozitive! Nu intru în detalii...decât corp gras tip balenă, fata scundă, bondoacă, sâni mari şi pleoştiți! Se pricepe cât de cât la oral.Cred că mai bine mergeam să satisfac o băbăciune. Rog să mai scrie pe aici şi oameni de buna credință. Dragul meu imi pare rau ca nu am fost pe placul tau , nu putem fi pe placul tuturor !! In anuntul meu scrie clar ca nu sunt vreo slim! Am pozele mele... Nu ai de ce sa nu stii unde vii! Clar.... Nu eram pe placul tau , nu veneai .... zi buna si frumoasa iti doresc ! 1 Link spre comentariu
zoli75 Reputație: 340 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 6 minute, Andreea.xxxx a spus: Apetisant 1 Link spre comentariu
Andreea.xxxx Reputație: 642 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 54 minute, zoli75 a spus: Apetisant Te astept 😋😊 1 Link spre comentariu
zoli75 Reputație: 340 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 35 minute, Andreea.xxxx a spus: Te astept 😋😊 Sincer....plănuiesc de ceva timp o vizita,însă....programul meu este unul: flexibil,inegal astfel că rare ori am timp liber.... Link spre comentariu
swork Reputație: 67 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2022 La 16.02.2022 la 12:56, Andreea.xxxx a spus: Andreea, hai in București! Facem coada la tine?😍 Link spre comentariu
Jjay95 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Februarie 21, 2022 Bună! Cât timp mai ești în Brașov?! Link spre comentariu
Bug01 Reputație: 17 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 29, 2023 Oare mai activează ? Știe cineva ceva de ea?🥹 Link spre comentariu
al3csu Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 Nu stiu ca si eu tot mai trag ochiul pe aici ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum