Sari la conținut

Alexa. Alexandra 0748601375

Vizitator Alexa2021

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 ore, mariancip a spus:

Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !! 

Asa-mi plac "recenziile" astea pozitive aparute din senin de la useri ce de-abia si-au facut contul pe forum...chiar nu e nimic suspect, serios. Foarte mandri suntem de cum ai spart tu gheata si ne-ai informat ce bine e acolo. Gata, coada facem la fata la usa.

Si fa-ma sa inteleg: tu, ea sau amandoi sunteti traditionalisti, de v-ati tras-o cu ia pe voi? Ca asa ai zis. ☝️

• Oras:Constanta
Postat

Da.! Eu am spart gheata cu ia in seara asta. Sa incep asa , ora a fost respectata, a confirmat programarea si referitor la servicii tipa se pricepe super bine la oral , normalul protejat gfe /10 , vorbareata ,placuta , sfatuiesc sa nu mai vorbiti aiurea si doar incercati , tipa e super !! 

Postat

Nu ma pricep la recenzi. Nu cred ca conteaza daca sunt nou sau vechi... (ea) din graba mai gresim sau entuziasm..

• Haha 1
  • Oras:constanta
Postat
Acum 24 minute, mariancip a spus:

Nu ma pricep la recenzi. Nu cred ca conteaza daca sunt nou sau vechi... (ea) din graba mai gresim sau entuziasm..

Salut 

..la corp cum e ... sani/fund ?

Postat

Fundul mare misto..sanii ok.. pt mine a fost o experienta frumoasa..pt inceput. Succes Alexandra 

• Haha 1
Postat

Hai ma colegi nu fiti rai ... omu a fost ia placut ... daca nu stie sa relateze si sa faca o recenzie...nu e cu suparare

O sa ma duc eu .. si va lasa tata recenzie detaliata asa cum fac deobicei... si vedem atunci ... trece cu brio sau ..  o lasam pe bara.

Spor ... 

• Like 2
Vizitator Alexa2021
Reputație: 0
Postat

Buna dragii meiii❤️❤️❤️❤️

Începerea programului de astăzi va fii in functie de voi 😉😉😘😘. Orele de practica sunt doar in decursul seri si DEPLASARI ❤️❤️❤️ 

Serviciile prestate sunt

Oral si normal 300/h. Cu oral protejat sau ne-protejat in functie de ingiena. Normalu doar PROTEJAT in pozitiile preferate de voi 😘❤️😉 nu refuz.!!!   ANAL - nu am in meniu  

Pentru mai multe detali si pentru poze va aștept pe wapp 😉❤️😘❤️😘❤️ 

Va aștept pentru a negocia programarile 😁😁😁❤️

• Oras:Pe aici
Postat
Acum 1 oră, Alexa2021 a spus:

Buna dragii meiii❤️❤️❤️❤️

Începerea programului de astăzi va fii in functie de voi 😉😉😘😘. Orele de practica sunt doar in decursul seri si DEPLASARI ❤️❤️❤️ 

Serviciile prestate sunt

Oral si normal 300/h. Cu oral protejat sau ne-protejat in functie de ingiena. Normalu doar PROTEJAT in pozitiile preferate de voi 😘❤️😉 nu refuz.!!!   ANAL - nu am in meniu  

Pentru mai multe detali si pentru poze va aștept pe wapp 😉❤️😘❤️😘❤️ 

Va aștept pentru a negocia programarile 😁😁😁❤️

Un sfat gratis din partea mea. Schimba numarul de telefon, cumpara alta cartela SIM.

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 1 minut, doncta a spus:

Un sfat gratis din partea mea. Schimba numarul de telefon, cumpara alta cartela SIM.

De ce ? 

Postat
Acum 6 minute, Alexa2021 a spus:

De ce ? 

Uite asa, nu pot sa spun aici.

• Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 20 minute, doncta a spus:

Nu-ți bate capul, i-am transmis același lucru ieri pe whatsapp și a zis că nu-i nicio problemă😅, ea nu-i din Iași.

Vizitator Alexa2021
Postat

Diponibila in intervalul orar 22:00 - 02:00 pentru cei doritori de a ii vizita 😁❤️❤️ Aștept mesajele si apelurile voastre si pregătită pentru deplasare ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Postat
1 hour ago, Alexa2021 said:

Diponibila in intervalul orar 22:00 - 02:00 pentru cei doritori de a ii vizita 😁❤️❤️ Aștept mesajele si apelurile voastre si pregătită pentru deplasare ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vezi sa nu te ia somnul,la cate apeluri ai sa primesti.

Pasarica,ia-ti locatie,pune cateva poze(de ale tale) simple explicite facute cu telefonul,si vino cu o oferta clara preturi/servicii.Asta ca sa vedem si noi cu cine stam de vorba,apoi cine doreste te viziteaza.

Succes!

Postat

Salutare ... asa cum am promis ...am si facut ... vb cu ea stabilit si intalnit..

Fata arata bine pozele care le da sunt reale ... e tinerica si incepatoare .... dar e docila si invata ....

Actiune buna ... oral decent dar are de invatat... face si CIM e acolo il face profi... 

Normal e stramta se umezeste natural si dupa primele 5 min de actiune se terminase fata ... iar spre sfarsit iara se terminase ... tremura carnita pe ea ... sta cum o pui dar mai are de invatat si aici ... face si FK... per total eu am fost multumit .... am vrut o ora dar am stat o finalizare pt ca cineva isi facuse programare pt 3 ore dar intru-un final ia dat teapa👎oameni si oameni...

Note fata aspect 8 (mai are de lucrat)

Igena 10 

Oral 8

Normal 9

CIM 10 

FK 9

Gfe 8 

Daca reuseste sa ia locatie isi va ocupa un loc la noi in oras ... are potential.

Eu unu am trecut-o in lista mea.

Salutare si spor 😈

• Like 7
Postat

PS: fata chiar e la inceput de drum in domeniul asta ... ii este greu .. si ii va si si mai greu ... dar parerea mea este daca faceti programare respectati si cu putina indrumare veti avea o experienta placuta .. nu este cu nasu pe sus si nu are fite ... incearca sa fie pe placul clientului cat poate ... asa invata din indrumarile noastre ....

Salutare

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
2 hours ago, Alexa2021 said:

Încearcă totuși să găsești o locație

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 10 ore, cheludmx a spus:

Salutare ... asa cum am promis ...am si facut ... vb cu ea stabilit si intalnit..

Fata arata bine pozele care le da sunt reale ... e tinerica si incepatoare .... dar e docila si invata ....

Actiune buna ... oral decent dar are de invatat... face si CIM e acolo il face profi... 

Normal e stramta se umezeste natural si dupa primele 5 min de actiune se terminase fata ... iar spre sfarsit iara se terminase ... tremura carnita pe ea ... sta cum o pui dar mai are de invatat si aici ... face si FK... per total eu am fost multumit .... am vrut o ora dar am stat o finalizare pt ca cineva isi facuse programare pt 3 ore dar intru-un final ia dat teapa👎oameni si oameni...

Igena 10 

Oral 8

Normal 9

CIM 10 

FK 9

Gfe 8 

Daca reuseste sa ia locatie isi va ocupa un loc la noi in oras ... are potential.

Salutare si spor 😈

Multumim pentru recenzie! Am o intrebare, ai scris la aspect ca mai are de lucrat, de ce? Poti sa ne spui mai precis cum arata?  Merci! 

• Like 1
Postat
Chiar acum, Visatorul85 a spus:

Multumim pentru recenzie! Am o intrebare, ai scris la aspect ca mai are de lucrat, de ce? Poti sa ne spui mai precis cum arata?  Merci! 

Este o fata normala ... sani maricei si jucausi putin lasati dar buni... fund misto si tare este draguta la fata si glumeata(genu de fata simpla)... eu cand am zis ca mai are de lucrat am zis in sensul de machiaj... costumati ... etc .. 

Acestea probabil se vor imbunatati cand va avea o locatie ..

Eu cand mam vazut cu ea era imbracata normal ... (parca agatasem o fata pe litoral si mergem sa ma fut ca in tinerete)....fata este ok si cu potential... daca o ghidezi ...

Poate ma vad cu ea si azi ... sa vad daca e mai dezghetata ca ieri ... las recenzie .. vedem

Spor

• Like 1
Postat
Acum 14 minute, cheludmx a spus:

Este o fata normala ... sani maricei si jucausi putin lasati dar buni... fund misto si tare este draguta la fata si glumeata(genu de fata simpla)... eu cand am zis ca mai are de lucrat am zis in sensul de machiaj... costumati ... etc .. 

Acestea probabil se vor imbunatati cand va avea o locatie ..

Eu cand mam vazut cu ea era imbracata normal ... (parca agatasem o fata pe litoral si mergem sa ma fut ca in tinerete)....fata este ok si cu potential... daca o ghidezi ...

Poate ma vad cu ea si azi ... sa vad daca e mai dezghetata ca ieri ... las recenzie .. vedem

Spor

Multumesc! Spor la treaba! 

Postat
Acum 11 ore, cheludmx a spus:

Igena 10 

Oral 8

Normal 9

CIM 10 

FK 9

Gfe 8 

Salutare si spor 😈

Tariful?

Multumesc!

Postat
1 oră în urmă, pokemons a spus:

Tariful?

Multumesc!

250h plus 50 transport ca vine din eforie ... 

Daca gaseste locatia o sa modifice preturile ...

Spor si ciocane tari

• Mersi 1

Postat

Nu vreau să fiu cârcotaș, dar la cum se circulă în ultimul timp, până ajunge ea din Eforie în Tomis Nord sau Mamaia trebuie să te epilezi din nou că ți-a crescut barba la loc. Și nu o recomandă vocea și talentul momentan.

• Haha 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...