roscata Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 6, 2014 * de acord.... Yo roscata: adica la ce te referi? Ca nu inteleg
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 6, 2014 ce fomitzaaa.... Yo roscata: eu am ce sa mananc nu mie foame ,poate iti e tie foame,eu am cu ce sa ma intretin 1
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 6, 2014 detalii ceva ca as vrea si eu sa ii fac o vizita este teapa sau pe bune a fost cinevaWTF?! Pisi...sau puttana...nu stiu cum sa-ti spun ca sa fiu in ton cu discutia, ce-ai tras ca vreau si eu Vezi ca derapezi p-aici si nici macar n-a dat zapada.Doamneeeee! . Yo roscata: vezi sa nu dai tu mansalier ca atunci vine viscolu.
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 6, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 6, 2014 detalii ceva ca as vrea si eu sa ii fac o vizita este teapa sau pe bune a fost cineva. Yo roscata: este pe bune nu este teapa,eu nu fac misto de nimeni.te astept.
minimalistick Reputație: 166 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Asta trage huma de pe un perete, sa moara pestii. Nici cand aveam magazin de legale, nu faceau aia in halul asta, si vorba aia..le dadeam sare de baie
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 AahahahahahahMa distrugi pisiiiii! In MaNsalier sa dai tu! Aoleeeooooo!
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 7, 2014 Asta trage huma de pe un perete, sa moara pestii. Nici cand aveam magazin de legale, nu faceau aia in halul asta, si vorba aia..le dadeam sare de baie Esti destept nu am ce sa-ti spun mai bine nu pronunta legale ca nu e bn pe post
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 7, 2014 AahahahahahahMa distrugi pisiiiii! In MaNsalier sa dai tu! Aoleeeooooo!ok nu mai dai mansalier, mergi cu frana trasa de mana asa e mai bine???
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 7, 2014 Asta trage huma de pe un perete, sa moara pestii. Nici cand aveam magazin de legale, nu faceau aia in halul asta, si vorba aia..le dadeam sare de baie Asta trage huma de pe un perete, sa moara pestii. Nici cand aveam magazin de legale, nu faceau aia in halul asta, si vorba aia..le dadeam sare de baieesti destept nu am ce sa-ti spun mai bine nu pronunta legale ca nu e bine pe post.
roscata Reputație: 1 Postat Februarie 7, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 7, 2014 detalii ceva ca as vrea si eu sa ii fac o vizita este teapa sau pe bune a fost cinevaNU ESTE TEAPA VINO SA MA VIZITEZ LA MINE
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2014 La cum vorbeste draga de ea...si in cazul in care o chemati acasa ....atentie la vesela primita ca dar de nunta....
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Februarie 8, 2014 . Yo roscata: eu am ce sa mananc nu mie foame ,poate iti e tie foame,eu am cu ce sa ma intretinDar e sincera maaa, manca-o-as de vie cu tot cu legalele ei trase de pe pereti. Te pup roscato , daca mai vorbesti mult ma indragostesc si de tine. Pe andreea Unik am luat-o de nevasta deja. Apropos , unde ai locatie fato ? ... ca vin la tine...
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 8, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 8, 2014 LAURA, la tine, acasa sau la hotel, eu roscata sexy, am 1.70 m, 55 kg, ochii verzi, ten alb, sani nr.4, fund bombat, ofer toate serviciile posibile, sex total, anal, oral, normal, dragoste, sarutari, pozitie 69, fantezie,200 L ora
mambo123 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 . Yo roscata: vezi sa nu dai tu mansalier ca atunci vine viscolu.iti plac florile,trandafirii sau crinii
mambo123 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 :byecauta-ma daca esti dispus!!!trandafiri sau crinii
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Euro
mambo123 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2014 VA DISCO ROJO 2014
roscata Reputație: 1 Postat Martie 1, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2014 iti plac florile,trandafirii sau criniitrandafiri
roscata Reputație: 1 Postat Martie 1, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2014 La cum vorbeste draga de ea...si in cazul in care o chemati acasa ....atentie la vesela primita ca dar de nunta....yo roscata.stati linistiti ca nu e vorba de asa ceva,chiar ca ati exagerat in privinta asta.,de unde stiti voi ca vorbesc urat,nici macar nu ma cunoasteti de ajuns si deja vorbiti aiurea,asta da lipsa de caracter.
roscata Reputație: 1 Postat Martie 1, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2014 Euro la ce te referi draga ci euro,te dai mare sau ce astept raspuns.
roscata Reputație: 1 Postat Martie 1, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 1, 2014 LAURA~EXCORTA~SEXY vin la tine acasa sau la hotel, eu roscata sexy am 1,75 m 53-55 kg ochii verzii, ten alb sani nr.4 fund bombat ofer toate servicile posibile-sex total, dragoste sarutarii poz.69.etc 0735 096.546 0732.872.170Bucuresti200 L ora
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 la ce te referi draga ci euro,te dai mare sau ce astept raspuns.Asteapta cara mia...te sun eu pe fix
gogufutetot Reputație: 0 Postat Martie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2014 carne de tun, cu cioara dupa ea ! ce peste ce coropisnita ..cioara neagra si urata !
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 6, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 6, 2014 Jale mare pe topingu' asta
sangre Reputație: -988 Postat Martie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Martie 21, 2014 LA tine sau hotel, am 1.70 m, 55 kg, ochii verzi sani nr. 4 sa simt sexul anal, sex oral deep cu fin. orala, sex normal in dif. pozitii, cunni anni., sarutari, sex la dus, dominare soft, 69, masaj erotic si alte fantezie, 20 Mar 00:01 0737193558 Bucuresti 200L ora 6 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum