Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 30, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 30, 2023 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00. Ultimele 6 zile în oraș,disponibila pana marți (inclusiv ) 16 Link spre comentariu
laurica111 Reputație: 4 Postat Martie 30, 2023 Partajează Postat Martie 30, 2023 O sa las o recenzie despre domnisoara care din punctul meu de vedere , mai mult de nota 5 nu face. este o slabanoaga cu silicoane , nu s de unde scoate curul ala din poze , dar nu e nici bau la corp. La fata se strica treaba rau . Voi cei care lasati recenzii ca e super frumusica , ati mai iesit prin oras sau stati decat in piata Rahova? Programarea a fost ok Locatia usor de ajuns , numai ca apartamentul este destul de luminat , o canapea extensibila cu un cearsaf de spital pe el. nu e ceva intim.... atitudine = 2 Pusa pe graba....( gen fa ce ai de facut si pleaca ) Oral destul de banal fara deep face si neprtotejat , la normal mai bine putin . halat 200 lei o fin , era sa plec cum am venit daca nu ma fortam.... De revenit ? NUUU CLAR!!! 1 Link spre comentariu
konn223 Reputație: 350 Postat Martie 30, 2023 Partajează Postat Martie 30, 2023 35 minutes ago, laurica111 said: O sa las o recenzie despre domnisoara care din punctul meu de vedere , mai mult de nota 5 nu face. este o slabanoaga cu silicoane , nu s de unde scoate curul ala din poze , dar nu e nici bau la corp. La fata se strica treaba rau . Voi cei care lasati recenzii ca e super frumusica , ati mai iesit prin oras sau stati decat in piata Rahova? Programarea a fost ok Locatia usor de ajuns , numai ca apartamentul este destul de luminat , o canapea extensibila cu un cearsaf de spital pe el. nu e ceva intim.... atitudine = 2 Pusa pe graba....( gen fa ce ai de facut si pleaca ) Oral destul de banal fara deep face si neprtotejat , la normal mai bine putin . halat 200 lei o fin , era sa plec cum am venit daca nu ma fortam.... De revenit ? NUUU CLAR!!! Nu ai credibilitate, recenzia subtire si lenesa, niste note aruncate fara sa zici specific ce nu ti-a placut, plus fata are recenzii bune de la useri cu credibilitate, nu zic ca e cazul, dar pe multe thread-uri apar pesti ca vor sa elimine competitia intr-o zona. 3 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2023 1 oră în urmă, Ana.Maria a spus: Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00. Ultimele 6 zile în oraș,disponibila pana marți (inclusiv ) Sexy..super sexy Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 30, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 30, 2023 Acum 9 ore, konn223 a spus: Nu ai credibilitate, recenzia subtire si lenesa, niste note aruncate fara sa zici specific ce nu ti-a placut, plus fata are recenzii bune de la useri cu credibilitate, nu zic ca e cazul, dar pe multe thread-uri apar pesti ca vor sa elimine competitia intr-o zona. Buna! Nu i problema, nu stiu ce sa incercat dar este pentru toată lumea ...,nu este nevoie sa se recurgă la asta....iar cine ma cunoaște știe cum sunt,nu mi place sa intru in discuții de aceea voi răspunde o singura data în legătură cu asta,nu sa pus niciodată problema de graba, nu am grăbit pe nimeni niciodată ,ba din contra dacă persoana respectiva ajunge mai devreme și eu pot mai devreme anunț mereu pentru a nu aștepta pe afara pana la ora programări dacă se poate mai devreme sau sa mai întâmplat sa treacă timpul și am mai stat ceva timp peste,dandu-mi seama ca este aproape...nu sunt nebuna sa l scot pe usa ca a trecut timpul,eu nu asa procedez. Iar în legătură cu aspectul fizic,ma bucur ca am reușit sa fiu pe placul tuturor,mai puțin pe al lui ,din pacate,îmi pare rău 😘 Iar daca comportamentul persoanei care ne vizitează nu este unul ok...automat și al nostru se va schimba...nu suntem roboti, se mai poate întâmpla sa nu putem fi pe placul cuiva,mai exact sa nu putem rezona cu persoana respectiva,sa nu fie clicul ala...în viata tuturor de zi cu zi este la fel,se poate întâmpla lucrul asta...sper ca se va înțelege asta la un moment dat. 3 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 31, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 Bună dimineața, dragilor! 😘 Ultimele 5 zile în oraș Disponibila pentru programări pana la ora 22:00 Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, Zona Cantemir pe langa Dristor kebab 8 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 31, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 Locuri disponibile între orele 17:00-22:00 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 31, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 4 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Martie 31, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Martie 31, 2023 7 Link spre comentariu
Dididi77 Reputație: -13 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2023 Acum 14 minute, Ana.Maria a spus: Ffff frumoasa o femeie adevarată😎 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 341 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2023 34 minutes ago, Ana.Maria said: Pui fundul la bataie ? 🤤🤤🤤🤤 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Acum 16 ore, ronny9999 a spus: Pui fundul la bataie ? 🤤🤤🤤🤤 Nu prestez anal Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibila pana la ora 22:00 Ultimele 4 zile în oraș Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 341 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2023 7 hours ago, Ana.Maria said: Nu prestez anal La altceva m-am referit 😅 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Bună dimineața!😘 Ultimele 3 zile în oraș Disponibila pentru programări pana la ora 22:00 9 Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 3 ore, Ana.Maria a spus: Bună dimineața!😘 Ultimele 3 zile în oraș Disponibila pentru programări pana la ora 22:00 Superba😍 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Locuri disponibile între orele 18:00-22:00 8 Link spre comentariu
Acadika Reputație: 94 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 23 minute, Ana.Maria a spus: Locuri disponibile între orele 18:00-22:00 Mai viata mea,vino și pe la Constanta ca...plânge marea!😉 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Bună,dragilor!😘 Ultimele 2 zile în oraș Astăzi mai am locuri disponibile între orele 13:00-22:00,iar mâine ultima zi între 9:00-18:00. 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 2 3 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Bună dimineața, dragilor!😘 Ultima zi în oraș Disponibila pentru programări între orele 11:00-16:00 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2023 😘 5 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Mai 11, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Mai 11, 2023 Bună,dragilor!🤗 Începând de mâine voi fi disponibila pentru 6 zile în București. Zona Sala Palatului 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Mai 12, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Mai 12, 2023 Bună dimineața!🤗 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00. Ion Campinenu, Zona Sala Palatului Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp (doar whatsapp) 1 1 Link spre comentariu
kattitude Reputație: 22 Postat Mai 12, 2023 Partajează Postat Mai 12, 2023 O actualizare de servicii si preturi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum