Sari la conținut

❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ ❌️❌️❌️ ANNA MARIA 🔥 0727232563 🔥

Postări Recomandate

O sa las o recenzie despre domnisoara care din punctul meu de vedere , mai mult de nota 5 nu face. este o slabanoaga cu silicoane , nu s de unde scoate curul ala din poze , dar nu e nici bau la corp. La fata se strica treaba rau . Voi cei care lasati recenzii ca e super frumusica , ati mai iesit prin oras sau stati decat in piata Rahova?

Programarea a fost ok

Locatia usor de ajuns , numai ca apartamentul este destul de luminat , o canapea extensibila cu un cearsaf de spital pe el. nu e ceva intim....

atitudine = 2 Pusa pe graba....( gen fa ce ai de facut si pleaca )

Oral destul de banal fara deep  face si neprtotejat , la normal mai bine putin .

halat 200 lei o fin , era sa plec cum am venit daca nu ma fortam....

De revenit ? NUUU CLAR!!! 

• Like 1
Link spre comentariu
35 minutes ago, laurica111 said:

O sa las o recenzie despre domnisoara care din punctul meu de vedere , mai mult de nota 5 nu face. este o slabanoaga cu silicoane , nu s de unde scoate curul ala din poze , dar nu e nici bau la corp. La fata se strica treaba rau . Voi cei care lasati recenzii ca e super frumusica , ati mai iesit prin oras sau stati decat in piata Rahova?

Programarea a fost ok

Locatia usor de ajuns , numai ca apartamentul este destul de luminat , o canapea extensibila cu un cearsaf de spital pe el. nu e ceva intim....

atitudine = 2 Pusa pe graba....( gen fa ce ai de facut si pleaca )

Oral destul de banal fara deep  face si neprtotejat , la normal mai bine putin .

halat 200 lei o fin , era sa plec cum am venit daca nu ma fortam....

De revenit ? NUUU CLAR!!! 

Nu ai credibilitate, recenzia subtire si lenesa, niste note aruncate fara sa zici specific ce nu ti-a placut, plus fata are recenzii bune de la useri cu credibilitate, nu zic ca e cazul, dar pe multe thread-uri apar pesti ca vor sa elimine competitia intr-o zona. 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
Acum 9 ore, konn223 a spus:

Nu ai credibilitate, recenzia subtire si lenesa, niste note aruncate fara sa zici specific ce nu ti-a placut, plus fata are recenzii bune de la useri cu credibilitate, nu zic ca e cazul, dar pe multe thread-uri apar pesti ca vor sa elimine competitia intr-o zona. 

Buna! Nu i problema, nu stiu ce sa incercat dar este pentru toată lumea ...,nu este nevoie sa se recurgă la asta....iar cine ma cunoaște știe cum sunt,nu mi place sa intru in discuții de aceea voi răspunde o singura data în legătură cu asta,nu sa pus niciodată problema de graba, nu am grăbit pe nimeni niciodată ,ba din contra dacă persoana respectiva ajunge mai devreme și eu pot mai devreme anunț mereu pentru a nu aștepta pe afara pana la ora programări dacă se poate mai devreme sau sa mai întâmplat sa treacă timpul și am mai stat ceva timp peste,dandu-mi seama ca este aproape...nu sunt nebuna sa l scot pe usa ca a trecut timpul,eu nu asa procedez. Iar în legătură cu aspectul fizic,ma bucur ca am reușit sa fiu pe placul tuturor,mai puțin pe al lui ,din pacate,îmi pare rău 😘

Iar daca comportamentul persoanei care ne vizitează nu este unul ok...automat și al nostru se va schimba...nu suntem roboti, se mai poate întâmpla sa nu putem fi pe placul cuiva,mai exact sa nu putem rezona cu persoana respectiva,sa nu fie clicul ala...în viata tuturor de zi cu zi este la fel,se poate întâmpla lucrul asta...sper ca se va înțelege asta la un moment dat. 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Bună dimineața, dragilor! 😘

Ultimele 5 zile în oraș

Disponibila pentru programări pana la ora 22:00

Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, Zona Cantemir  pe langa Dristor kebab 

BeautyPlus_20230128114459374_save-01-01.jpeg.21c347b0e15abc89227cb6c9e6cb4e94.jpeg

BeautyPlus_20230128112721733_save-01.jpeg.97c2807633496c25dc027aeac1900e19.jpeg

• Inimioara 8
Link spre comentariu

Bună dimineața!🤗

Disponibila pentru programări pana la ora 22:00.

Ion Campinenu, Zona Sala Palatului 

Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp (doar whatsapp) 

BeautyPlus_20210831141946101_save.jpg.613eabaf4408e1ead29edf7ccc4debe2.jpg.8ad0c4ceff0e203fb40bbd9abf37b3b2.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...