Sari la conținut

❌️❌️❌️INDISPONIBILĂ ❌️❌️❌️ ANNA MARIA 🔥 0727232563 🔥

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca

Bună dimineața,dragilor!😘

Ultimele 2 zile în oraș 

Astazi sunt disponibila pana la ora 22:00 iar mâine ultima zi voi fi disponibila între orele 10:00-18:00.

Zona Sala Palatului,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna dimineața!🤗

Ultima zi în oraș,disponibila pentru programări între orele: 10:00-17:00.

Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, doar whatsapp .

Zona Sala Palatului 

20221123_113411-01.jpeg.b7d0cc527f3e944e7c7b65d6ebb0ee0f.jpeg.5975ba55026be2e69d93df0baa666654.jpeg

• Inimioara 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
2 hours ago, Ana.Maria said:

Buna dimineața!🤗

Ultima zi în oraș,disponibila pentru programări între orele: 10:00-17:00.

Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp, doar whatsapp .

Zona Sala Palatului 

20221123_113411-01.jpeg.b7d0cc527f3e944e7c7b65d6ebb0ee0f.jpeg.5975ba55026be2e69d93df0baa666654.jpeg

🤤🤤🤤

Link spre comentariu

Bună,dragilor! Începând de mâine voi fi disponibila pentru 6 zile în orașul vostru și voi mai reveni probabil la sfârșitul lu' iulie/începutul lu' august...însă în legătură cu asta voi anunta atunci aproape,cand ma hotărăsc și este sigur...

Maine voi fi disponibila începând cu ora 10:00 pana la 22:00.

Zona Sala Palatului 

Pentru programări si alte detalii pot fi contactata pe whatsapp (doar whatsapp)

Link spre comentariu

Salutare.

Am mai bifat recent o vizita la Ana Maria.

Recunosc ca la fel ca ultimile 2 vizite,  s-a întâmplat asta, căci nu am găsit disponibile alte 2-3 fete, pe care le aveam in vizor.

De data asta, am ales doar o finalizare.

Locatia binecunoscuta, blocul turn din Ion campineanu.

Pe net pune tot felul de poze incitante, cu outfituri, eu nu am prins-o niciodată purtându-le ( ce-i drept nici nu am cerut).

Acțiunea a fost slăbuță, oral acceptabil, dar fara presiune, fara vlagă, destul de plictisita.

La fel și la normal, schimbat câteva poziții mecanic, punctez doar ca-i strâmtă, și se simte bine.

Finalizare pe sâni.

200 RON/ fin

Pentru mine vizitele de pana acum au fost suficiente.

• Like 5
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 34 minute, john9791 a spus:

Salutare.

Am mai bifat recent o vizita la Ana Maria.

Recunosc ca la fel ca ultimile 2 vizite,  s-a întâmplat asta, căci nu am găsit disponibile alte 2-3 fete, pe care le aveam in vizor.

De data asta, am ales doar o finalizare.

Locatia binecunoscuta, blocul turn din Ion campineanu.

Pe net pune tot felul de poze incitante, cu outfituri, eu nu am prins-o niciodată purtându-le ( ce-i drept nici nu am cerut).

Acțiunea a fost slăbuță, oral acceptabil, dar fara presiune, fara vlagă, destul de plictisita.

La fel și la normal, schimbat câteva poziții mecanic, punctez doar ca-i strâmtă, și se simte bine.

Finalizare pe sâni.

200 RON/ fin

Pentru mine vizitele de pana acum au fost suficiente.

Bună! Astăzi am revenit iar din persoanele care m au revizitat nu am avut de 30 min, sigur nu ai fost tu. Nu zic ca m ai vizitat sau nu în trecut ca nu mi dau seama în momentul asta cine ești și dacă ai făcut o  dar cu siguranță astazi nu.Si dacă ți ai dat seama ca nu rezonam, ca nu sunt pe placul tau,nu este chimie,de ce ai mai revenit?!( când oi fi revenit tu ..) Toți avem dreptul de a alege ,daca nu sunt pe placul tău nu trebuie sa revi,nu I bai,nu putem rezona cu toată lumea.Este total normal și firesc  sa nu rezonezi și sa ai chimie cu toată lumea,în viata personala de zi cu zi a tuturor este la fel,se întâmpla sa întâlnești o persoana cu care pur și simplu nu poți rezona,sper ca pana la urma se va intelege și asta și mai contează foarte mult și cealaltă persoana....iar în legătură cu outfituri le, am mereu ceva din poze pe mine....nu am așteptat pe nimeni,niciodată dezbrăcată.In fine,nu mi place sa intru prea mult în discuții...Multumesc pentru recenzie,o seara frumoasa sa ai!

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 20 minute, Ana.Maria a spus:

Bună! Astăzi am revenit iar din persoanele care m au revizitat nu am avut de 30 min, sigur nu ai fost tu. Nu zic ca m ai vizitat sau nu în trecut ca nu mi dau seama în momentul asta cine ești și dacă ai făcut o  dar cu siguranță astazi nu.Si dacă ți ai dat seama ca nu rezonam, ca nu sunt pe placul tau,nu este chimie,de ce ai mai revenit?!( când oi fi revenit tu ..) Toți avem dreptul de a alege ,daca nu sunt pe placul tău nu trebuie sa revi,nu I bai,nu putem rezona cu toată lumea.Este total normal și firesc  sa nu rezonezi și sa ai chimie cu toată lumea,în viata personala de zi cu zi a tuturor este la fel,se întâmpla sa întâlnești o persoana cu care pur și simplu nu poți rezona,sper ca pana la urma se va intelege și asta și mai contează foarte mult și cealaltă persoana....iar în legătură cu outfituri le, am mereu ceva din poze pe mine....nu am așteptat pe nimeni,niciodată dezbrăcată.In fine,nu mi place sa intru prea mult în discuții...Multumesc pentru recenzie,o seara frumoasa sa ai!

Am zis eu ca astăzi te-am vizitat?

Astazi am făcut recenzia, vizita a fost la ultima ta vizita in Bucuresti, acum 9-10 zile….

Mi-am spus doar părerea, cum a fost la mine, la ultimile vizite ( inițial a fost mult mai Ok), poate la alții a fost mai bine….

O seara frumoasa și tie!

• Like 1
Link spre comentariu
La 13.02.2023 la 21:49, john9791 a spus:

Salutare.

Am mai bifat doua vizite la Ana Maria, la ultima ei vizita in Bucuresti.

Prima oară  30 min ( atât a avut liber), și a doua oară o ora.

Au fost 2 întâlniri ok.

Aparent pare destul de profi și distanta ( cum a fost cazul primelor 2 întâlniri), dar după ultimile 2 , a devenit mai “prietenoasa”, chiar am apreciat acest lucru 😉

Despre ea s-a tot vorbit, este drăguța ( aspect de nemțoaica, seamănă cu o actrița, îmi scapa numele), înaltă, sâni de colecție, și un fund de nota 10 ( daca ar face și anal, as da banii pe 1 an înainte…😬).

Ambele întâlniri au fost similare și acțiune, ON, semnificativ mai bun decât In primele 2 întâlniri, și NP bun, diverse poziții, singurul minus ar fi ca nu accepta penetrare completa din lateral, de ex..

Per total 2 vizite reușite, o sa o revizitez cu plăcere, când se reîntoarce in Bucuresti.

Halat 150, respectiv 300

Acum am văzut ca ai mai lăsat recenzie ,nu mai înțeleg,ba este bine și ai da banii pe 1 an înainte(daca as presta și a),ba nu este.In fine, am dus prea departe discuția,ai dreptate, este părerea ta... Mulțumesc! Seara faina!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 8 minute, Ana.Maria a spus:

Acum am văzut ca ai mai lăsat recenzie ,nu mai înțeleg,ba este bine și ai da banii pe 1 an înainte(daca as presta și a),ba nu este.In fine, am dus prea departe discuția,ai dreptate, este părerea ta... Mulțumesc! Seara faina!

Ana, omul se referă ca a fost mai bine la prima/primele vizite decât la ultima/ultimile, eu am inteles perfect ce a vrut sa spuna pentru ca si in cazul meu s-a întâmplat la fel cu privire la tine.

3 vizite am la tine, prima vizita buna ai fost permisiva, comunicativa si oarecum vesela, la următoarele doua necomunicativa, rece si restrictiva.

daca nu rezonezi bine cu un om consider ca nu o faci de la prima vizita.

Treaba ta cum te comporți tu îți cunosti motivele dar nici nu te mira dacă apar recenzii de la același om care spun doua lucruri diferite despre tine.

• Like 3
Link spre comentariu

Bună dimineața, dragilor! 🤗

Disponibila pentru programări,pentru astăzi mai am locuri libere între orele 15:00-22:00

Pentru programări pot fi contactata pe whatsapp ( doar whatsapp)

Zona Sala Palatului 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
12 hours ago, Ana.Maria said:

Bună!.Este total normal și firesc  sa nu rezonezi și sa ai chimie cu toată lumea,

Buna!!!dar ti se pare la fel de normal si firesc sa iei banii de la toti la fel,si cu aia care rezonezi si cu aia care nu?? Daca simti ca nu rezonezi cu pers resp,dc nu-l refuzi politicos???

Pai vezi ma....ca nimic nu e normal!!??

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pai de unde sa stie bro daca rezoneaza sau nu ? Poate pana omu a ajuns in pula goala langa ea a rezonat , da dupa aia cand s-a inceput futaiul , s-a terminat cu rezonarea 😄

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator 1_-potrivtu
Reputație: 0
Acum 10 minute, Ana.Maria a spus:

Bună! Nu înțeleg cu ce ajuta pe cineva asta...subiectul ,discutia asta dar voi răspunde și va fi ultimul mesaj.Nu cred ca sunt fete care sa nu selecteze persoanele cu care se vad,sincer. Sunt tot felul de persoane...nu ai cum sa te vezi cu oricine îți scrie ...este imposibil.Toti avem dreptul de a alege...fiecare este liber sa meargă unde dorește, sa revină unde dorește cum și noi alegem la rândul nostru...nu ma poate obliga nimeni sa fac ceva ce nu doresc cum nici eu la rândul meu nu pot face asta.Fiecare este liber sa facă ce vrea.

Noi spunem una ,  tu înțelegi ce vrei tu 😆

Cine naiba spune că ești obligată să răspunzi unuia sau să primești pe  unul sau altul.  Clar că e dreptul tău să primești pe cine vrei . 

Recenzorul și  unii colegi spun că  chiar dacă nu ai rezonat "  , bani sunt la matale  și clientul s-a ales cu o experiență de tot rahatul. 

Nimic altceva . 

Poți bre să înțelegi asta?  

Baftă la bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...