Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 Bună dimineața, dragilor!🤗 Pentru astăzi am locuri disponibile după ora 12:30 pana la 22/23 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 5 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 341 Postat Aprilie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5 12 minutes ago, Ana.Maria said: 🤤🤤🤤🤤 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 Locuri libere : 18:00-20:00 / 22:00-23:00 PS. Pentru astăzi nu mai am disponibilitate. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 6 Link spre comentariu
motor Reputație: 1200 Postat Aprilie 5 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 5 Săptămâna viitoare mai ești disponibila? Mulțumesc. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 Acum 51 minute, motor a spus: Săptămâna viitoare mai ești disponibila? Mulțumesc. Bună! Mai sunt doar mâine,însă ținând cont ca voi lipsi din nou o perioada, ma gândeam totuși sa mai prelungesc si sa stau și săptămâna viitoare.In funcție de cum rezolv și cu cazarea, voi anunta aici mâine dacă voi mai prelungi șederea mea in București sau nu. 1 1 Link spre comentariu
motor Reputație: 1200 Postat Aprilie 5 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 5 1 minute ago, Ana.Maria said: Bună! Mai sunt doar mâine,însă ținând cont ca voi lipsi din nou o perioada, ma gândeam totuși sa mai prelungesc si sa stau și săptămâna viitoare.In funcție de cum rezolv și cu cazarea voi anunta aici mâine dacă voi mai prelungi șederea mea in București sau nu. Mulțumesc frumos pentru răspuns. 🥰 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, motor a spus: Mulțumesc frumos pentru răspuns. 🥰 Cu drag🤗 Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2840 Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Am revenit la Ana, e si mai misto, arata exceptional (a mai slabit un pic, acum e clar slim + tate perfecte!) locatie langa cercul militar, ok, 9 prestatie ON + NP de 9.5 EA 10+ halat 200 / 1 fin / 25 min scurt si foarte cuprinzator! 1 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 6 Acum 10 ore, ionelsimanco a spus: Am revenit la Ana, e si mai misto, arata exceptional (a mai slabit un pic, acum e clar slim + tate perfecte!) locatie langa cercul militar, ok, 9 prestatie ON + NP de 9.5 EA 10+ halat 200 / 1 fin / 25 min scurt si foarte cuprinzator! Mulțumesc! Te mai aștept cu drag 🤗 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 6 Bună,dragilor!🤗 Edit* Disponibilitate: 19:00- 23:00 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 6 1 8 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 6 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 6 Bună, dragilor! Țin sa va anunț ca voi prelungi șederea mea in Bucuresti. Locatia este centrala, pe langa Cercul Militar. Pentru programări pot fi contactată pe whatsapp,doar whatsapp. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 7 Bună dimineața, dragilor!🤗 Disponibila pentru programări între orele 11:00-23:00 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 7 3 6 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 7 Locuri libere pentru programări între orele 18:30-23:00 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 8 Bună dimineața!🤗 Disponibila pentru programări între orele 13:00-23:00 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 8 1 4 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 8 * Pentru astăzi mai am disponibilitate între 16:30-21:00. 3 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 9 Bună dimineața!🤗 Disponibila pentru programări între orele 12:00-22/23 2 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 9 Voi mai fi în București doar miercuri, joi și sâmbătă ( vineri nu voi fi disponibila). Programul va fi același 10/11-22/23,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp,doar whatsapp. Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 9 Edit* Disponibilitate 20:00-22:00 4 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 341 Postat Aprilie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9 48 minutes ago, Ana.Maria said: Locuri libere 17:00-18:00/ 19:00-22:00 Excelenta priveliste Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 10 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 10 Acum 16 ore, ronny9999 a spus: Excelenta priveliste 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum