Vizitator just another john Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Postat August 26, 2021 6 hours ago, Ana.Maria said: Nu dar voi sta in aceeasi zona Bine ai revenit, fata dulce! Alege, te rog, o locatie mai discreta care, de exemplu, sa nu fie langa o terasa in centrul vechi.
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 27, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 27, 2021 Buna dragilor!😗 Adresa este I.C Brătianu 44, maine voi fi disponibilă începând cu ora 10:00.
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 27, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat August 27, 2021 15 minutes ago, Ana.Maria said: Buna dragilor!😗 Adresa este I.C Brătianu 44, maine voi fi disponibilă începând cu ora 10:00. Stai mai mult de data asta?
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 27, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 27, 2021 Acum 12 minute, Maa5fu1.v2 a spus: Stai mai mult de data asta? Încă nu m am hotarat cat voi sta
stephs Reputație: 23 Postat August 28, 2021 Telefon: - Oras:Bucuresti Telefon: - Oras:Bucuresti Postat August 28, 2021 Fratilor doar ce am iesit de la Ana, nu o sa intru in detalii sa povestesc actiunea completa.. doar pe scurt, am facut dragoste cu ea nu sex! note mai jos: Aspect: 10(inalta,forme perfecte,putin bronz,fund,un tatuaj mic) ON: 9 (lins,incercari deep) NP: 10 (nu am ce comenta, ea on top, cu sani peste mine, miscari combinate,gemete, traieste momentul cu tine se vede ca ii place ) Locatia: visavis de cocor, recomand uber/bolt sa nu aveti probl cu parcarea Apartament: dotat cu ce trebuie, prosoape,gel, 2camere, vedere de senzatie Amenda: 300/1h - fara graba @Ana.Maria revin cat de curand sa incercam si canapeaua. 🔜 😘 Am inteles ca nu stai mult asa ca fratilor va recomand, spor si ciocane tari! 👌 2 1
dirijor Reputație: 278 Postat August 28, 2021 Postat August 28, 2021 Vizitat si eu azi titulara topicului Programat la 12:00,am ajuns mai devreme,locația cunoscută cea din centrul vechi Fata:destul de înaltă,sani solicitați(frumos) genul slim,dar cu ceva cerință pe ea OP la alegerea mea,foarte bun,încercări de deep reușite,nota 9 NP mișto inceput cu ea în LOT,unde cum a zis colegul mai sus,se pricepe bine si traieste momentul,dupa schimbat în doggy,în Ce câteva poziții și terminat! O finalizare 150 de lei,calitate pret foarte bună Ma gandesc la inca o vizita 2 1
alexandru gabriel Reputație: 1318 Postat August 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2021 Bine ai revenit..abia astept sa te revad Pup
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 28, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 28, 2021 Acum 7 ore, stephs a spus: Fratilor doar ce am iesit de la Ana, nu o sa intru in detalii sa povestesc actiunea completa.. doar pe scurt, am facut dragoste cu ea nu sex! note mai jos: Aspect: 10(inalta,forme perfecte,putin bronz,fund,un tatuaj mic) ON: 9 (lins,incercari deep) NP: 10 (nu am ce comenta, ea on top, cu sani peste mine, miscari combinate,gemete, traieste momentul cu tine se vede ca ii place ) Locatia: visavis de cocor, recomand uber/bolt sa nu aveti probl cu parcarea Apartament: dotat cu ce trebuie, prosoape,gel, 2camere, vedere de senzatie Amenda: 300/1h - fara graba @Ana.Maria revin cat de curand sa incercam si canapeaua. 🔜 😘 Am inteles ca nu stai mult asa ca fratilor va recomand, spor si ciocane tari! 👌 Multumesc si te mai astept cu drag 🤗😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 28, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 28, 2021 Mulțumesc! Te mai astept cu drag 🤗😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 28, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 28, 2021 Acum 6 ore, dirijor a spus: Vizitat si eu azi titulara topicului Programat la 12:00,am ajuns mai devreme,locația cunoscută cea din centrul vechi Fata:destul de înaltă,sani solicitați(frumos) genul slim,dar cu ceva cerință pe ea OP la alegerea mea,foarte bun,încercări de deep reușite,nota 9 NP mișto inceput cu ea în LOT,unde cum a zis colegul mai sus,se pricepe bine si traieste momentul,dupa schimbat în doggy,în Ce câteva poziții și terminat! O finalizare 150 de lei,calitate pret foarte bună Ma gandesc la inca o vizita Multumesc! Te mai astept cu drag 🤗😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 29, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 29, 2021 Acum 19 ore, alexandru gabriel a spus: Bine ai revenit..abia astept sa te revad Pup Mulțumesc! Te astept cu drag 🤗😘
sindobato Reputație: 11 Postat August 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2021 La ce ora incepi maine?
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 29, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 29, 2021 Acum 34 minute, sindobato a spus: La ce ora incepi maine? La ora 11:00
trumtram Reputație: 453 Postat August 29, 2021 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat August 29, 2021 Met her yesterday and I'm still thinking of this meeting... This girl is beautiful... In the face she reminds me of an actress, but I still can't remember the name... Perfectly spent hour, I'll visit her again, I won't make a review, cause everything is written so far...
gogufcs Reputație: 0 Postat August 29, 2021 Oras:focsani Oras:focsani Postat August 29, 2021 Hei,poze noi ? 😁
lexlover01 Reputație: -227 Postat August 30, 2021 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat August 30, 2021 Salutare, Am vizitat-o pe Ana Maria Programarea făcută pe whats respectată Locație 7 aproape de centrul vechi Ana 8 blonda slim cu silicoane decente destul de înaltă Igiena 10 nimic dubios ON-7 se ajuta de mana fara artificii NP-7 sta cum o pui geme fals pe tot parcursul actului Gfe-6 este tăcută am schimbat 2,3 vorbe se vede că nu o face din plăcere Tarif 150 /30 min Nu mai revin 2 2 1
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 30, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 30, 2021 Acum 20 ore, trumtram a spus: Met her yesterday and I'm still thinking of this meeting... This girl is beautiful... In the face she reminds me of an actress, but I still can't remember the name... Perfectly spent hour, I'll visit her again, I won't make a review, cause everything is written so far... Thank you! See you soon 😘
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 30, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 30, 2021 La 20.07.2021 la 11:24, Ana.Maria a spus: Buna!😙 Numele meu este Ana,am 24 de ani,1.78 m si 55 kg. De pe data de 22 voi fi disponibil în orasul tau. Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job(extra 50) •69, sărutări,mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr ● Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții -Nu accept cu bile sau alte accesorii -Nu accept in stare de ebrietate -Nu fac deplasari Ma puteti contacta telefonic sau prin sms/whatsapp la nr de telefon:0750879588 Dacă nu răspund în momentul în care m ai contactat te rog sa revi sau imi poti lasa mesaj cu intervalul de timp in care te pot contacta. Voi reveni curând cu detalii despre locație si poze. Buna dragilor!😗 Astăzi sunt disponibilă pana la ora 23:00.
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 31, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 31, 2021 Buna dragilor!Mai sunt disponibilă pentru 4 zile in orasul vostru, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 13:00 pana la oră 23:00.O zi minunată sa aveti!😗
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 31, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat August 31, 2021 4 minutes ago, Ana.Maria said: Buna dragilor!Mai sunt disponibilă pentru 4 zile in orasul vostru, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 13:00 pana la oră 23:00.O zi minunată sa aveti!😗 Acu stai si mai putin O sa ajungi sa ne vizitezi o ora in ritmu asta 🤣
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 31, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 31, 2021 3 2
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat August 31, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat August 31, 2021 2 4
emblaze09 Reputație: 38 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2021 23 hours ago, Ana.Maria said: Buna dragilor!Mai sunt disponibilă pentru 4 zile in orasul vostru, astăzi sunt disponibilă începând cu ora 13:00 pana la oră 23:00.O zi minunată sa aveti!😗 Buna Ana, Îmi spui te rog daca ramai și sâmbătă? Mulțumesc
Membru Premium v92610 Reputație: 3122 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Septembrie 1, 2021 On 8/28/2021 at 12:33 PM, stephs said: Fratilor doar ce am iesit de la Ana, nu o sa intru in detalii sa povestesc actiunea completa.. doar pe scurt, am facut dragoste cu ea nu sex! note mai jos: Aspect: 10(inalta,forme perfecte,putin bronz,fund,un tatuaj mic) ON: 9 (lins,incercari deep) NP: 10 (nu am ce comenta, ea on top, cu sani peste mine, miscari combinate,gemete, traieste momentul cu tine se vede ca ii place ) Locatia: visavis de cocor, recomand uber/bolt sa nu aveti probl cu parcarea Apartament: dotat cu ce trebuie, prosoape,gel, 2camere, vedere de senzatie Amenda: 300/1h - fara graba @Ana.Maria revin cat de curand sa incercam si canapeaua. 🔜 😘 Am inteles ca nu stai mult asa ca fratilor va recomand, spor si ciocane tari! 👌 Subscriu in totalitate. Orice indoieli mai aveam dupa prima vizita mi s-au risipit aseara la a doua; Ana e o fata de nota 10 - aici ma refer si aspect (pozele cred ca vorbesc de la sine), "tehnici", implicare (aici e de 10 cu felicitari), dar si la felul ei de a fi si cum ma simt cu ea. Aproape ca am si uitat ca nu sunt cu prietena. Multumesc @Ana.Maria pentru o seara pe care o s-o tin minte si cand voi fi mos in baston 😁❤️ Mi-as fi cerut scuze ca te-am "muncit" atat, dar mi-a placut prea mult cand am facut asta :)) Sper ca nu te-ai trezit obosita azi. P.S. Vezi ca nu am uitat, cand o fi sa ma mut pe viitor te astept sa montam la loc dulapul cu pricina 😆 2 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Ana.Maria Reputație: 3352 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 oră, emblaze09 a spus: Buna Ana, Îmi spui te rog daca ramai și sâmbătă? Mulțumesc Buna! Sâmbătă voi pleca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum