Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️ MARIA 🔥 0727232563 🔥

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare futaciosilor,

Tocmai am iesit de la titulara :

1.Locatia – usor de ajuns, am avut noroc de loc de parcare exact in fata scarii, ap ok curat, baia curata cu ce ai nevoie
2.Modalitatea de contact, pe wa, raspuns rapid, in 2 ore eram in locatie, intrat la ora programata
3.Detaliim-a asteptat in costumatia de scolarita, are un fund sexy si niste sani extraordinari. Am intrat, lasat cadoul, am facut un dush rapid de refresh si am fost invitat in camera. A inceput cu un ON umed, tente de deep, nu tine mult deep dar isi da silinta si se simte bine. Dupa am pus caciulita am trecut in 69, cand am vazut funduletul ala in fata mea m-am infruptat din el de parca eram la masa de craciun :)), dupa cateva minute am capitulat si a continuat putin dupa, nu a fost pe graba.

Am luat pauza, refresh dush, am stat la chat, ai ce sa discuti cu ea, am mai schimbat niste glume dupa care a inceput iar cu un ON, continuat cu ea deasupra, priveliste de milioane sanii aia, se misca bine, dupa ce a obosit putin am trecut la capra unde am pompat linistit cu imaginea funduletului ❤️🔥 pana am terminat.

4.Programul de lucru N/A din ce am inteles e ultima zi si mentionase ca nu se mai intoarce in buc prea curand, sau deloc?

5.Note acordate pentru serviciile Locatie 9, atitudine pro client 10, ON 8, NP 10 se implica, se arcuieste, geme subtil frumos, din pdv'ul meu e frumoasa, GFE 9 glumeata, daca esti domn ai cu cine sa te intelegi.
6.Tarifare – 350 ora

Overall pt mine e a doua vizita la Ana, sper ca o sa mai revina. E genul meu de tipa, frumoasa, de treaba, calma. Clar de recomandat si de revizitat pt mine daca mai revine.

Sarbatori fericite Ana, toate cele bune, mersi de timpul impreuna! 😘

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 1 oră, spaceman a spus:

Salutare futaciosilor,

Tocmai am iesit de la titulara :

1.Locatia – usor de ajuns, am avut noroc de loc de parcare exact in fata scarii, ap ok curat, baia curata cu ce ai nevoie
2.Modalitatea de contact, pe wa, raspuns rapid, in 2 ore eram in locatie, intrat la ora programata
3.Detaliim-a asteptat in costumatia de scolarita, are un fund sexy si niste sani extraordinari. Am intrat, lasat cadoul, am facut un dush rapid de refresh si am fost invitat in camera. A inceput cu un ON umed, tente de deep, nu tine mult deep dar isi da silinta si se simte bine. Dupa am pus caciulita am trecut in 69, cand am vazut funduletul ala in fata mea m-am infruptat din el de parca eram la masa de craciun :)), dupa cateva minute am capitulat si a continuat putin dupa, nu a fost pe graba.

Am luat pauza, refresh dush, am stat la chat, ai ce sa discuti cu ea, am mai schimbat niste glume dupa care a inceput iar cu un ON, continuat cu ea deasupra, priveliste de milioane sanii aia, se misca bine, dupa ce a obosit putin am trecut la capra unde am pompat linistit cu imaginea funduletului ❤️🔥 pana am terminat.

4.Programul de lucru N/A din ce am inteles e ultima zi si mentionase ca nu se mai intoarce in buc prea curand, sau deloc?

5.Note acordate pentru serviciile Locatie 9, atitudine pro client 10, ON 8, NP 10 se implica, se arcuieste, geme subtil frumos, din pdv'ul meu e frumoasa, GFE 9 glumeata, daca esti domn ai cu cine sa te intelegi.
6.Tarifare – 350 ora

Overall pt mine e a doua vizita la Ana, sper ca o sa mai revina. E genul meu de tipa, frumoasa, de treaba, calma. Clar de recomandat si de revizitat pt mine daca mai revine.

Sarbatori fericite Ana, toate cele bune, mersi de timpul impreuna! 😘

Hei! Îți mulțumesc și eu,o zi cât mai frumoasa îți doresc și Sărbători Fericite!🤗😚

Postat

Bună, dragilor!🤗

Începând de marți voi fi disponibila în orașul vostru pentru 6 zile 😘

Postat
Acum 1 oră, Ana.Maria a spus:

Bună, dragilor!🤗

Acum 1 oră, Ana.Maria a spus:

Bună, dragilor!🤗

• Confuz 1
Postat

Bună, dragilor!🤗

Disponibila pentru programări 

Zona Sala Palatului 

Postat

Bună dimineața!🤗 Disponibila pentru programări pana la ora 22:00. Zona Sala Palatului, contact doar pe whatsapp la numărul de telefon: 0750879588

Postat
Acum 6 ore, magelan11 a spus:

Bună,

Nu merge sa te sun

Lasă numărul aici că te sună ea

• Like 1
  • Haha 5
Postat

Buna dragilor! M am hotărât sa mai prelungesc cu o săptămână șederea mea aici, pentru astăzi mai am  disponibilitate între 17:30-18:30

• Like 1
Postat

Hei! Pentru astăzi și mâine nu mai am disponibilitate, am disponibilitate începând de marți,pentru programări pot fi contactata pe whatsapp. O seara frumoasa sa aveți!🤗

Postat

Buna dragilor!🤗

Pentru astăzi  mai am disponibilitate între orele 13:00-18:00😘

Postat

Buna dimineața!🤗 

Disponibila pentru programări pana la ora 22:00.

Screenshot_20221103-094015_Chrome.jpg.7a3d00f432f89ce1be54d56a8070647b.jpg

• Like 3
  • Inimioara 6
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, Ana.Maria a spus:

Bună dimineața!🤗

Disponibila pana la ora 21:00

Screenshot_20220823-105840_Chrome.jpg.1a58a4f5b8766b951855ee69c9ec3984.jpg

BeautyPlus_20220723192149797_save-01.jpeg.d2fa76519190aa87f9f502760e77fb0e.jpeg

Recenzie:

Nota 10 pentru poponeata 😍.

...restul recenziei dupa ce ajung la tine 😊

• Like 2
  • Haha 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat

Neața!🤗

Astazi mai am locuri disponibile între orele 17:00-22:00.Zona Sala Palatului, contact doar whatsapp 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...