clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 8, 2021 Available? but you just ignore me 3
clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 8, 2021 Nevermind, she answered me, she just doesn't speak english but I will find a way to meet her someway haha 3
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 9, 2021 Disponibilă pentru programări 🤗❣️
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 9, 2021 😋 2 6
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 10, 2021 Disponibilă 👅💋
xxxford Reputație: 31 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2021 Buna! Poate ma pacaleste poza, ai piercing in pasarica? 😘
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 10, 2021 1 oră în urmă, xxxford a spus: Buna! Poate ma pacaleste poza, ai piercing in pasarica? 😘 Bună ! Nu am 🙂
jolly roger Reputație: 312 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2021 Am vizitat-o pe Raisa și mi-a lăsat o impresie foarte bună. E minionă, slim, finuță la corp. Exact pe gustul meu. Unele comentarii negative despre sâni nu sunt corecte. Au o formă mai aparte, dar sunt fermi, stau bine pe corpul ei, sunt plăcuți la atingere. S-a mai zis că are ochii mari și frumoși, pot să confirm. E finuță atât la corp, cât și la comportament. Prietenoasă, fără nici o senzație de grabă, fără să se uite măcar un moment la telefon, chiar și după ce am terminat acțiunea. Mare plus pentru asta, mi-a acordat toată atenția ei. Igiena impecabilă, nimic de reproșat. Prosop mare și curat la baie, pentru mine. Pentru acțiune nu vreau să dau multe detalii. A fost acolo cu mine, sunt convins că i-a făcut și ei plăcere. E o femeie care merita tratată frumos și cu respect. Și mi-a lăsat impresia că înțelege, apreciază și întoarce același tratament. O lipsă este faptul că nu face FK, ar fi fost experiența aproape perfectă. Sper că poate va recosidera, poate va oferi măcar selectiv. Eu mai am o perioadă limitată cât voi mai fi în România și cu siguranță o voi mai vizita. Mulțumesc Raisa pentru experiența deosebită 3 2
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 oră, jolly roger a spus: Am vizitat-o pe Raisa și mi-a lăsat o impresie foarte bună. E minionă, slim, finuță la corp. Exact pe gustul meu. Unele comentarii negative despre sâni nu sunt corecte. Au o formă mai aparte, dar sunt fermi, stau bine pe corpul ei, sunt plăcuți la atingere. S-a mai zis că are ochii mari și frumoși, pot să confirm. E finuță atât la corp, cât și la comportament. Prietenoasă, fără nici o senzație de grabă, fără să se uite măcar un moment la telefon, chiar și după ce am terminat acțiunea. Mare plus pentru asta, mi-a acordat toată atenția ei. Igiena impecabilă, nimic de reproșat. Prosop mare și curat la baie, pentru mine. Pentru acțiune nu vreau să dau multe detalii. A fost acolo cu mine, sunt convins că i-a făcut și ei plăcere. E o femeie care merita tratată frumos și cu respect. Și mi-a lăsat impresia că înțelege, apreciază și întoarce același tratament. O lipsă este faptul că nu face FK, ar fi fost experiența aproape perfectă. Sper că poate va recosidera, poate va oferi măcar selectiv. Eu mai am o perioadă limitată cât voi mai fi în România și cu siguranță o voi mai vizita. Mulțumesc Raisa pentru experiența deosebită Îți mulțumesc și eu 🤗
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11, 2021 Disponibilă până la ora 00:00👅💋
chemoo Reputație: 17 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Îmi place forte mult parul tău😍 1
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11, 2021 Acum 7 minute, chemoo a spus: Îmi place forte mult parul tău😍 Mulțumesc ! 😊
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 12, 2021 Bună dragii mei ! Astăzi voi fii disponibilă până la ora 00:00 Vă doresc o zi frumoasă !💋
jhonmark Reputație: 439 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 12, 2021 baga 150 cu oral neprotejat si te-ai scos
Vizitator ose92 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 Recomand! Este o fata primitoare, feminina și cu experiență în a satisface clientul. Bonus un par foarte frumos cum rar îți e dat sa vezi sau sa te joci. Are și o talie subțire ce ii accentueza trăsăturile. La față e drăguță. Perfecta pentru cei cu gusturi slim/skinny. De revenit!
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 12, 2021 Acum 19 minute, ose92 a spus: Recomand! Este o fata primitoare, feminina și cu experiență în a satisface clientul. Bonus un par foarte frumos cum rar îți e dat sa vezi sau sa te joci. Are și o talie subțire ce ii accentueza trăsăturile. La față e drăguță. Perfecta pentru cei cu gusturi slim/skinny. De revenit! Îți mulțumesc ! 🤗
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 13, 2021 Disponibilă ❣️ 1 6
vasilica28 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2021 Buna, Pe unde ai biroul ? Merci
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 13, 2021 1 oră în urmă, vasilica28 a spus: Buna, Pe unde ai biroul ? Merci Buna ! Piața Romană
clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 14, 2021 I had a meeting with her today...she canceled it in the last minute...yeah, really disappointed. Lost a lot of time because of her. 2 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3108 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Septembrie 14, 2021 9 minutes ago, clement mic said: I had a meeting with her today...she canceled it in the last minute...yeah, really disappointed. Lost a lot of time because of her. Well , you said she doesn't speak English, so it could be a misunderstanding maybe? That being said, I also got stood up by her awhile ago (no prior notice, just no show at the scheduled time + no answer on the messages I sent - quite an unpleasant experience). So I would not be surprised if it's the case here too. It happens, unfortunately. 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 14, 2021 Acum 1 minut, v92610 a spus: Well , you said she doesn't speak English, so it could be a misunderstanding maybe? That being said, I also got stood up by her awhile ago (no prior notice, just no show at the scheduled time + no answer on the messages I sent - quite an unpleasant experience). So I would not be surprised if it's the case here too. It happens, unfortunately. No, we understood each other. I am used to use Google translate. She even said she is sorry...but yeah I was still very disappointed. 2
Raisaaxxx Reputație: 449 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 14, 2021 Acum 1 oră, clement mic a spus: I had a meeting with her today...she canceled it in the last minute...yeah, really disappointed. Lost a lot of time because of her. I didn't cancel at the last minute, I let you know in advance, with 1 hour
clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 14, 2021 Acum 3 minute, Raisaaxxx a spus: I didn't cancel at the last minute, I let you know in advance, with 1 hour less than 1 hour after I contacted you but yeah..I was ready and everything. I also freed my time for you I hope next time we are more successful 2
clement mic Reputație: 996 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Paris Oras:Paris Postat Septembrie 14, 2021 actually, exactly 1 hour 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum