Sari la conținut

Blonda siliconata 0747986341

Postări Recomandate

• Oras:cta
Postat

Bosilor la cum arata fata merita bifata macar o data, nu mai fiti carcotasi. ca e pe fast ca e pe slow ca e pe hard e compilatia ei sa zic asa pe directelea, sunt o gramada de obosite care au tariful asta si sunt laudate vai doamne pe forum de catre varstnici. Nu am ajuns inca la ea, desi o am pe lista, cu siguranta voi reveni cu recenzie oricum ar fi ea dar dpmdv merita incercata

• Like 1
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
1 oră în urmă, Lory.lory a spus:

Buna ziua dragiilor!! Eu mi-am început început programul.

In legătură cu cele întâmplate ieri… nu pot fii pe placul tuturor din păcate .. cine dorește sa mă cunoscă personal și să se convingă ca nu sunt Fast fuck îl astept cu mare drag la mine😍

Va pupă Lory 

A633F0A9-FC26-4FBA-B6D5-34022B3A2636.jpeg

Când îți trece sensibilitatea la țâțe dai un semn🤤

• Haha 2
  • Oras:La mare pe sezlong
  • Oras:La mare pe sezlong
Postat
Acum 6 minute, s3f a spus:

Bosilor la cum arata fata merita bifata macar o data, nu mai fiti carcotasi. ca e pe fast ca e pe slow ca e pe hard e compilatia ei sa zic asa pe directelea, sunt o gramada de obosite care au tariful asta si sunt laudate vai doamne pe forum de catre varstnici. Nu am ajuns inca la ea, desi o am pe lista, cu siguranta voi reveni cu recenzie oricum ar fi ea dar dpmdv merita incercata

Hai ca sunt curios cat de optimist esti si in recenzie !

Postat
1 oră în urmă, banana_lunga a spus:

Dragă Lory... dacă nu ești pe fastfuck atunci ești absolut spre satisfacerea clientului, da? Asta ar putea însemna un 30 de minute pentru finalizare, cu plus sau minus. La fel și cu ora. Sunt persoane cărora le place un număr mai lung, altora le place un oral de început ...o pauză mică și apoi numărul doi.

Buna.
Da normal ca se poate la finalizare sa stau mai mult sau mai putin asta este in functie de fiecare om in parte. Eu invit pe fiecare, care imi calca pragul la un suc/apa rece si o tigara (asta daca este fumator), dupa dusu de rigoare  iar apoi sa facem nebuni😊
Vizavi de ora este normal ca omu poate sa isi imparta cele 2 finalizari cum doreste.
Prima poate sa fie oral neprotejat asta daca permite igena(dar fara finalizare orala) adica corporala sau oral protejat cu finalizare .
Daca mai aveti intrebari eu va voi raspunde.
Va pupa Lory

• Inimioara 1
  • Oras:Constanta
Postat
7 minutes ago, Lory.lory said:

Buna.
Da normal ca se poate la finalizare sa stau mai mult sau mai putin asta este in functie de fiecare om in parte. Eu invit pe fiecare, care imi calca pragul la un suc/apa rece si o tigara (asta daca este fumator), dupa dusu de rigoare  iar apoi sa facem nebuni😊
Vizavi de ora este normal ca omu poate sa isi imparta cele 2 finalizari cum doreste.
Prima poate sa fie oral neprotejat asta daca permite igena(dar fara finalizare orala) adica corporala sau oral protejat cu finalizare .
Daca mai aveti intrebari eu va voi raspunde.
Va pupa Lory

Intrebare: Jumătatea de ora/ora reprezintă "door-to-door"? Nu de alta dar eu personal obișnuiesc să socializez la inceput (așa cum ai spus și tu, o apă rece, o țigară, etc.) și musai duș la început și la sfârșit. 

• Minus 2
Postat
1 minute ago, django2019 said:

Intrebare: Jumătatea de ora/ora reprezintă "door-to-door"? Nu de alta dar eu personal obișnuiesc să socializez la inceput (așa cum ai spus și tu, o apă rece, o țigară, etc.) și musai duș la început și la sfârșit. 

Pai și ce? N-ai timp? Socializare, masaj, țigară, apa rece, 2 minute și 30 de secunde, dezbrăcat 17 secunde. Îti mai rămân 27 de minute. Bine asta dacă nu socializat pe whats up. 🤣🤣🤣

Postat
21 minutes ago, g2br13l said:

Pai și ce? N-ai timp? Socializare, masaj, țigară, apa rece, 2 minute și 30 de secunde, dezbrăcat 17 secunde. Îti mai rămân 27 de minute. Bine asta dacă nu socializat pe whats up. 🤣🤣🤣

Păi ai uitat dușurile că astea din punctul meu de vedere sunt "mandatory" (un alt cuvânt învățat de la maestrii mei 😜). 

• Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat

Salutare stimati ciocanari.

LOCATIE – 8, actiunea se desfaroara pe o canapea dar nu vad asta o problema majora

Aspect – 8 siliconata, botoxata, draguta la fata.

Actiune NOTA 1 – a inceput cu un oral extrem de slab calitativ, chinuindu-l pe gogu cu dintii in jur de 2-3 minute, dupa care am oprit-o si i-am spus sa trecem la normal. O asez capra la marginea patului, dar nu a fost chip sa ma infig pe deplin in ea. A lasat un picior sa ii atarne in jos, cat sa impiedice penetrarea totala. Apoi o asez misionar, si ne-am luptat vreme de 2-3 minute, eu chinuindu-ma sa ii imping picioarele ca sa intre tot ciocanul, ea chinuindu-se sa ma impinge cu picioarele ca sa intre doar juma de ciocan. Apoi ii zic sa se aseze peste mine, fapt care i-a convenit, eu incercam sa o trag in baston, ea se sprijinea in genunchi ca sa nu intre toata.

Halat: 150 ron (1fin) investiti in cel mai groaznic mod posibil

De revenit: NU CATEGORIC, daca vreti sa futeti cu juma de pula pe afara, nu aveti decat sa o incercati

PS: Rolexshef a avut tot dreptul sa  ii faca recenzie negativa, eu nu l-am crezut si mi-am luat teapa

• Like 4
  • Mersi 4
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Hai cu scuzele :))

• Haha 2
Postat

Salutari cordiale bosilor, se prezinta mare recenzie dupa cum sa promis..... urcat s3f-ul in BMW 750L xDrive, cautat parcare 15 minute, sunat 2-3 prieteni sa ma imprumute cu 3 euro pe vodafone sa platesc parcarea si dus am fost catre draga noastra "Lory". Deschide facuta usa si "supriza" placuta, fata frumusica, atat la corp cat si la fata, stat la o tigare ea, eu la o apa, barfit putin pe talibanu si pisicuts apoi trecem la treburi neserioase. Nu aveam asteptari citind recenziile asa ca pentru prima vizita pot sa ii dau un plus pentru comportament, intradevar nu exceleaza si nu e genul sa se futa sa pleci cu genunchii tremurand dar isi face treaba ok-ish iar cum spuneam , raport pret/comportament/prestanta/aspect mai mult decat bun . Oral nep cateva minute pana sa trezit boy-ul apoi 3 pozitii de tavaleala, finalizat balon si dus am fost ca expira tichetul de parcare si dupa deranj mare la depanare .....

Sooo , fata nu este un templu al futaiului dar este decenta daca te porti frumos cu ea, va pup !  

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
1 minute ago, s3f said:

Salutari cordiale bosilor, se prezinta mare recenzie dupa cum sa promis..... urcat s3f-ul in BMW 750L xDrive, cautat parcare 15 minute, sunat 2-3 prieteni sa ma imprumute cu 3 euro pe vodafone sa platesc parcarea si dus am fost catre draga noastra "Lory". Deschide facuta usa si "supriza" placuta, fata frumusica, atat la corp cat si la fata, stat la o tigare ea, eu la o apa, barfit putin pe talibanu si pisicuts apoi trecem la treburi neserioase. Nu aveam asteptari citind recenziile asa ca pentru prima vizita pot sa ii dau un plus pentru comportament, intradevar nu exceleaza si nu e genul sa se futa sa pleci cu genunchii tremurand dar isi face treaba ok-ish iar cum spuneam , raport pret/comportament/prestanta/aspect mai mult decat bun . Oral nep cateva minute pana sa trezit boy-ul apoi 3 pozitii de tavaleala, finalizat balon si dus am fost ca expira tichetul de parcare si dupa deranj mare la depanare .....

Sooo , fata nu este un templu al futaiului dar este decenta daca te porti frumos cu ea, va pup !  

Cât ai cosmetizat recenzia asta? 

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

M-as duce si eu la ea numai sa-l barfesc putin pe talibanu 🤣🤣😍

• Like 1
  • Haha 4

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 2 ore, g2br13l a spus:

Cât ai cosmetizat recenzia asta? 

Sa imi zici si mie daca e, ca de la bmw 750l nu am mai citit 🤣

@carpe_diem daca vrei ma poti barfi la alta fata 🤣🤣 aia de ma iubeste mult din mamaia 🤣🤣 nu zic nume ca se supara @nicieu pe mine

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 12 ore, s3f a spus:

Te pupam si noi 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
La 03.08.2021 la 2:39, sinsss a spus:

Buna seara 

Am vizitat-o astăzi pe Lory, fizic TOP, buze, sani, fund . 
Oral bun..mi-a plăcut lins încercări de Deep .  Normal OK . Locație, zona OK 

Atitudinea lasă de dorit, pe fuga...adică foarte grabita, dezorganizată . 
   Ii propun următoarele: decât sa ceara 150 pentru o finalizare(30min) și sa te fugărească într-un mare  fel și sa o strice ar fi mai ok sa ceara 200/400 și sa ia lucrurile mai cu calm pentru ca știm cu toții ca calitatea bate cantitatea in domeniul asta ! Știm ca vrea sa facă bani, e normal ... și nu intru in detalii . Dar așa Riști sa o Strici Draga Lory și problema e ca fututele astea de recenzii te urmăresc peste tot in România. Îți zic asta pentru ca văd ca ai potențial...așa văd eu, poate greșesc .

O sa mai merg odată sa văd dacă se schimba ceva între timp și revin cu o recenzie . Va pup .  

Si pe tine te pupam

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, scarlxxrd a spus:

Te pupam si noi 

Acum 41 minute, scarlxxrd a spus:

Si pe tine te pupam

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 34 minute, Lory.lory a spus:

Buna ziua dragiilor !! De la ora 14:00 sunt disponibilă !! Va astept cu drag🤗🤗pupici 💋💋

Aplica si tu regula de 15 min max. sa revii cu apel sau beep.Te-am sunat ca eram prin zona si vroiam sa "barfim" putin dar m-am luat cu treaba! 

Postat
Acum 37 minute, carpe_diem a spus:

Aplica si tu regula de 15 min max. sa revii cu apel sau beep.Te-am sunat ca eram prin zona si vroiam sa "barfim" putin dar m-am luat cu treaba! 

Buna.eu in general revin cu un apel la maxim  câteva minute că nu vreau sa deranjez . Daca vezi ca nu răspund încearcă să-mi lași un mesaj pe WhatsApp și sa specifici dacă îți pot scrie sau nu.te pupă Lory 💋💋💋

• Membru Premium
Postat
Acum 8 minute, Lory.lory a spus:

Buna.eu in general revin cu un apel la maxim  câteva minute că nu vreau sa deranjez . Daca vezi ca nu răspund încearcă să-mi lași un mesaj pe WhatsApp și sa specifici dacă îți pot scrie sau nu.te pupă Lory 💋💋💋

Asta am spus si eu! Incearca sa revii la maxim 15 min dupa ce te sun, altfel nu mai are rost si imi poti crea probleme...bine ca e sotia intelegatoare🤣🤣🤣! Mi-ai dat beep la 35 de min dupa ce te-am sunat si nu e ok! Ai mai revenit cu inca unul la 5 min! Te caut eu cand mai sunt prin zona sau fac programare! O zi buna sa ai!

• Like 2
  • Mersi 2
  • Haha 1

Postat
Acum 44 minute, carpe_diem a spus:

Asta am spus si eu! Incearca sa revii la maxim 15 min dupa ce te sun, altfel nu mai are rost si imi poti crea probleme...bine ca e sotia intelegatoare🤣🤣🤣! Mi-ai dat beep la 35 de min dupa ce te-am sunat si nu e ok! Ai mai revenit cu inca unul la 5 min! Te caut eu cand mai sunt prin zona sau fac programare! O zi buna sa ai!

Și ți-e la fel.o zii buna !!😛

Postat
1 oră în urmă, carpe_diem a spus:

Hai că încep să mă conving și de domnișoara dacă începe cu așa ceva. Cred că fomică devine sport olimpic😅

• Haha 4
Postat
Acum 1 minut, benzema09 a spus:

Hai că încep să mă conving și de domnișoara dacă începe cu așa ceva. Cred că fomică devine sport olimpic😅

Din păcate cred ca nu am fost atenta la ora apelului și de aceea am dat înapoi ,in general apelez înapoi la maxim câteva minute ,nu este vorba de “fomică” nu îmi sta in caracter sa fac asa ceva …. Sa ai o zii buna!!😘

• Like 1

Postat
Acum 9 minute, benzema09 a spus:

Fomica de vara ;) asa e cu sezonierele

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...