grecu69 Reputație: 237 Postat Iulie 25, 2021 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 25, 2021 Bună ati marcat care pe aci sau este o vrăjeală? Link spre comentariu
imiplace_ Reputație: 291 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Iulie 28, 2021 Pe hotswinger.org gasesti. Daca esti solo mai greu,dar daca esti cuplu destul de usor. 😀 1 Link spre comentariu
jhonnsex71 Reputație: 15 Postat Iulie 29, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Iulie 29, 2021 Pe swingclub este una cu profil MagdaX din Oradea pt.cei care le place grasele,este căsătorită foarte frumoasă,are 43 de ani îi place pula mare si groasă 1 Link spre comentariu
oradean1 Reputație: 100 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Gyula Oras:Gyula Partajează Postat Iulie 29, 2021 Nu știu dc dar nu pot sa ne creez cont pe swingclub, îmi tot da adresa mail invalida,deși adresa este ok, precizez ca este gmail are vreo importanta, a mai pățit cineva Link spre comentariu
katanazuki Reputație: 0 Postat August 11, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 11, 2021 Și eu am vrut să mă loghez și tot cu adresa de e-mail e problemă... Dar am încercat și cu gmail și tot așa scrie.... Link spre comentariu
2match Reputație: 174 Postat August 12, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 12, 2021 Este destul de greu sa gasesti ceva pe siteurile de swing. Am cont de 4 ani si am marcat 1 data cu un cuplu din București. Problema este ca sunt conturi relae si conturi fake. Conturile reale sunt foarte pretentioase si foarte serioase gen vor sa le trimiti poze cu tine in pula goala si daca cumva linse pare ceva suspect in legatura cu tine iti dau block. Iar conturile fake sunt bulangii care au nevoie de poze cu baieti in pula goala pt material de laba sau diverse motive cum ar fi santajul... Per total nu cred ca se merita deoarece: 1. Majoritatea se cunosc intre ei si discuta lucrurile astea deci e greu sa fi bagat in seama.. 2. 99% din cupluri nu isi cauta parteneri la ei in oras, cauta in alte orase. 3. majoritatea cuplurilor nu vor baieti singuri, vor femei sau alte cupluri. 4. rar gasesti un cuplu cu o fata tanara care sa arate bine, majoritatea sunt cupluri pe la 50-60 ani 5. Risti sa dai peste vreun cont fals si sa puna pe net pozele tale in pula goala si conversatiile. Am vazut cazuri. Puteti sa incercati. Eu unul m-am lamurit. Nu faci mare lucru pe aceste siteuri. Recomand sugardaters, dai un ban da futi ceva bun. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum