Sari la conținut

0731 284 517 super blonda senzuala,super vip,etc

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Salutare colegi! Am vazut anuntul tipei ,vreau doar sa spun ca tipa arata ca in poze am "fost"la ea acu 2 saptamani ...folosesc " pentru ca pustoaica se aflaa la padure la Saftica cu inca o bruneta ,nu pot face o recenzie ..am oprit ..normal protejat am terminat ..am plecat..70 de lei 

Postat

"pustoaica se afla la padure la Saftica cu inca o bruneta", deci e pentru topicul de TRASEISTE.

In care poze să o vedem, a trecut mașina Google Street View pe acolo? 

70LEI SĂ DAI CU GUMA LA PIZDĂ PE MARGINEA DRUMULUI?! 😅🤭 

• Haha 1
Postat
Acum 29 minute, Dorin2021 a spus:

Salutare colegi! Am vazut anuntul tipei ,vreau doar sa spun ca tipa arata ca in poze am "fost"la ea acu 2 saptamani ...folosesc " pentru ca pustoaica se aflaa la padure la Saftica cu inca o bruneta ,nu pot face o recenzie ..am oprit ..normal protejat am terminat ..am plecat..70 de lei 

Brooo mi-ai dat eroare la creer 😳 

Este vreun afis cu ea pana in Saftica si cand ai ajuns in dreptul ei ai realizat ca este chiar cea de pe afis ? 😱

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 5 ore, Dorin2021 a spus:

Nu te supăra, mai și râd oamenii. Din poze tipa e super. Trec azi prin zonă și poate am noroc. Mulțumesc și să ți țină Dumnezeu obiceiul de a posta. 

Postat
Acum 3 ore, spopescu a spus:

Nu te supăra, mai și râd oamenii. Din poze tipa e super. Trec azi prin zonă și poate am noroc. Mulțumesc și să ți țină Dumnezeu obiceiul de a posta

sa speram ca e ce trebuie.Bafta !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...