lalabela Reputație: 91 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:honolulu Oras:honolulu Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 1 oră, _sahy_ a spus: buna domnita! pentru mine, pozele sunt satisfacatoare (vizual ; informativ) ((nu 'autosatisfacatoare' 🤭)) totusi ce nu inteleg eu e ca esti adusa in discutie undeva: "m-am intors".. nu esti straina de orasul asta? rebrand?😜 Postarea la care te referi a fost făcută pe topicul Amyrei unde am făcut o mare, mare de tot, greșeală., si pe care încă nu reușesc sa mi-o iert eu! Insa ce am spus pe acest topic este un mare adevăr! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 mie imi plac pozele.. dar in schimb.. ma intereseaza cine-i domnita, pe numele vechi de scena.. si mai putin mister, asupra serviciilor.. ca atata 'suspans'.. imi strica pofta de 'noi experiente'.. ✌
x the impaler Reputație: 9964 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 26, 2021 1 hour ago, Newgirl3105 said: Ai numar de telefon daca vrei sa aflii ce fac "la 178 de lei" Am, dar bănuiesc ca nu vrei sa glumim la telefon... 😘 Injura-ma în gând și e ok. 👌 Dacă răspundeai cu o glumă buna poate intrai in lista... Eu la fete merg sa ne distram... radem, glumim... uneori ne mai și futem. 😀 Scuze, nu am vrut sa fiu răutăcios. Eram curios ce răspunzi. 1
Newgirl3105 Reputație: 12 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 1 minut, x the impaler a spus: Am, dar bănuiesc ca nu vrei sa glumim la telefon... 😘 Injura-ma în gând și e ok. 👌 Dacă răspundeai cu o glumă buna poate intrai in lista... Eu la fete merg sa ne distram... radem, glumim... uneori ne mai și futem. 😀 Scuze, nu am vrut sa fiu răutăcios. Eram curios ce răspunzi. Pentru ca nu cunosc pe nimeni de aici ,raspunsurile toate pot fi interpretate ,la ce discutii am vazut aici ....😱🥺 pot sa cred orice ,de aceea am spus sa ma suni, de ce sa nu glumesc la telefon, ce naiba ca oameni suntem. Nici eu nu am vrut sa fiu rautacioasa ,nu imi este felul dar pt 175 de lei clatita nu, intra multe costuri dar poate iti dau o cafea e mai simplu de facut si mai repede 😋 Din pacate nu stau aici ,nu am timp si sincera sa fiu nici nu prea doresc,din nou nu vreau sa fiu rautacioasa dar efectiv prefer sa vb la telefon .Multumesc frumos 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 rau faci.. ca unii suntem si ne......(vorbiti) 🤭 observai ca esti 'deschisa' 😋 la dialog , ceea ce ne aprinde beculetul de <interes> din bord..si totusi nu vrei sa-mi raspunzi?😑 constat cu bucurie, ca ai facut discount de 3 leuti, 🥳 la colegul impaler...(o fii pt ca e vineri? 😝🤭).. sa fii iubita de dimineata pana seara...😘🤗
discret74 Reputație: 964 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 e adevarat ca nu suntem doi la fel si cum spun de obicei e mai bine asa ca ar fi plictisitor sa fim la fel... noi ca si posibili clienti am dori sa stim inainte sa mergem ce primim si cat platim, iar acest site ne ajuta cu recenzii si despre fapte nu doar vorbe, foarte adevarat ca sunt multe vorbe care nu si-ar avea locul si recunosc ca sunt multi care sunt chiar certati cu igiena. Strict parerea mea este ca multi care ar vrea sa vina vor avea o retinere sa sune si sa intrebe amanunte, multi vor suna doar sa se aiba in treaba si astfel se va pierde mult timp si va creste numarul celor care suna, zic ca vin si nu o vor face. Ar fi mai simplu sa stim meniul iar daca cineva nu corespunde ori il trimiti/retrimiti la igienizare ori ii multumesti politicos pentru vizita si il refuzi. Mie imi place ce vad in poze si as fi tentat, totusi de mult prea multe ori serviciile au fost foarte slabe si nu prea imi vine sa tot testez pe pielea mea 2
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 1 oră în urmă, Newgirl3105 a spus: Pentru ca nu cunosc pe nimeni de aici ,raspunsurile toate pot fi interpretate ,la ce discutii am vazut aici ....😱🥺 pot sa cred orice ,de aceea am spus sa ma suni, de ce sa nu glumesc la telefon, ce naiba ca oameni suntem. Nici eu nu am vrut sa fiu rautacioasa ,nu imi este felul dar pt 175 de lei clatita nu, intra multe costuri dar poate iti dau o cafea e mai simplu de facut si mai repede 😋 Din pacate nu stau aici ,nu am timp si sincera sa fiu nici nu prea doresc,din nou nu vreau sa fiu rautacioasa dar efectiv prefer sa vb la telefon .Multumesc frumos Pei asta ii si ideea....ca asa o sa ne cunosti mai bn daca interactionezi cu noi😁😅 Eu is cu clatita🤣🤣🤣 Lasa ca o sa te obisnuiesti tu cu forumul,o sa vezi😎nu o sa iti mai trebuiasca pub24🤣🤣 Te vad un pic cu frana trasa pe aici...nu stiu dc!!! Te pwp girl💋 5 1
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Fratilor😁am vb cu mandra la telefon....ce pot sa zic ca si prima impresie....ii ok mandra,vb frumos,voce placuta,calma😊 Dar.....mi se pare avion sa ajungi la 250 ron fin🤪🤣adica 100 ron extra pt cim...nu stiu mandra in oras la pretul asta sa presteze😁ce sa mai zic de alte mandre care is💣💣💣💣si nu au asa tarif cu cim😅nu dau nume ca sa nu zica dupa ca fac reclama😅dar fiecare face ce vrea! Iar pe aici Newgirl normal ca se lasa cu cuvinte grele pt ca unele mandre merita asta...inca unele ar merita foarfeci a-la Zlatan Ibrahimovici in cap🤣🤣🤣 Te pwp Spor sa aveti fratilor... 7
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 5 minute, rechinii77 a spus: Fratilor😁am vb cu mandra la telefon....ce pot sa zic ca si prima impresie....ii ok mandra,vb frumos,voce placuta,calma😊 Dar.....mi se pare avion sa ajungi la 250 ron fin🤪🤣adica 100 ron extra pt cim...nu stiu mandra in oras la pretul asta sa presteze😁ce sa mai zic de alte mandre care is💣💣💣💣si nu au asa tarif cu cim😅nu dau nume ca sa nu zica dupa ca fac reclama😅dar fiecare face ce vrea! Iar pe aici Newgirl normal ca se lasa cu cuvinte grele pt ca unele mandre merita asta...inca unele ar merita foarfeci a-la Zlatan Ibrahimovici in cap🤣🤣🤣 Te pwp Spor sa aveti fratilor... În cazul asta ce faci?! Ramai exclusiv, doar la...clatite?😉🙈🥂
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 3 minute, scorpion1970 a spus: În cazul asta ce faci?! Ramai exclusiv, doar la...clatite?😉🙈🥂 🤣🤣🤣sincer nu ar fi rea nici o clatita😋depinde cu ce ii umpluta🙈si cu ce se serveste🩱👠 Ramane de vazut,inca nu stiu ce sa fac🤔😁 4 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 16 minute, rechinii77 a spus: 🤣🤣🤣sincer nu ar fi rea nici o clatita😋depinde cu ce ii umpluta🙈si cu ce se serveste🩱👠 Ramane de vazut,inca nu stiu ce sa fac🤔😁 Vezi tu...daca punem în balanta banii, vom rămâne "nemâncați" sau ne punem pofta în cui(despre clătite vorbesc! 😁)
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 E "grele" cateodata🤣🤣nici cu stomacul gol nu putem ramane😁dar nici sa luam clatite doar doar de drag😅 4 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 12 minute, rechinii77 a spus: E "grele" cateodata🤣🤣nici cu stomacul gol nu putem ramane😁dar nici sa luam clatite doar doar de drag😅 🥂 Nu mai am 👍;Ai dreptate, dar uneori îți calci pe inima ca sa-ti faci un "moft", nu?! 😏 Hai...cu spor...la clătite...flambate!!!!😁
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 53 minute, scorpion1970 a spus: 🥂 Nu mai am 👍;Ai dreptate, dar uneori îți calci pe inima ca sa-ti faci un "moft", nu?! 😏 Hai...cu spor...la clătite...flambate!!!!😁 Da da...ai dreptate😁 Om trai si om vedea de care clatite o sa fie😅🤣 Spor si tie la mandre 7
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Noiembrie 26, 2021 4 hours ago, rechinii77 said: Da da...ai dreptate😁 Om trai si om vedea de care clatite o sa fie😅🤣 Spor si tie la mandre @rechinii77 @scorpion1970 clătite cu aer nu vreți voi? Prea sunteți pretențioși 🥞😅 1 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Chiar acum, Sofia91 a spus: @rechinii77 @scorpion1970 clătite cu aer nu vreți voi? Prea sunteți pretențioși 🥞😅 Eu? Pretențios? 😀 Eu de mic am fost învățat.."sa pap tot", fără nazuri!!!! 😁
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Noiembrie 26, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Noiembrie 26, 2021 Just now, scorpion1970 said: Eu? Pretențios? 😀 Eu de mic am fost învățat.."sa pap tot", fără nazuri!!!! 😁 Hmm pervers mic. 🙈 2 1
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 5 minute, Sofia91 a spus: @rechinii77 @scorpion1970 clătite cu aer nu vreți voi? Prea sunteți pretențioși 🥞😅 Ba da vreau😋cum sa nu!!!.....dar sa fie servite de tine☺asa ca te rog😎cine are pretentii???😅🤣 4 3
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 3 minute, Sofia91 a spus: Hmm pervers mic. 🙈 Versiune masculina:mic, mic, dar ridic(o ridic...) 🙈😉
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2021 Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 8 minute, rechinii77 a spus: Ba da vreau😋cum sa nu!!!.....dar sa fie servite de tine☺asa ca te rog😎cine are pretentii???😅🤣 Colega, te rog! ce te bagi în fata!! 😁 Nu vezi ca eram în fata ta...la clatite🙈😇
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 23 minute, scorpion1970 a spus: Colega, te rog! ce te bagi în fata!! 😁 Nu vezi ca eram în fata ta...la clatite🙈😇 Colega...pei nu stiu cum facem🙈ca si eu vreau clatite😅asa ca....la clatite inainteeee😁😅 2 2
22leon Reputație: 34442 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Noiembrie 30, 2021 Clătitele ca clătite, dar de "dulceața" folosita nu întreabă nimeni ? 😄😅 Când am auzit ca pe langa sex primești și clătite, deja parca ii altceva. Sa vedeți ce le fac la fetele de pe Tm, pai asta-i treaba sa nu pună și ele ceva pe masă ?😛😅 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2021 Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 2 minute, 22leon a spus: Clătitele ca clătite, dar de "dulceața" folosita nu întreabă nimeni ? 😄😅 ... ..? 🤦♂️🤣
rechinii77 Reputație: 50454 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 10 minute, 22leon a spus: Clătitele ca clătite, dar de "dulceața" folosita nu întreabă nimeni ? 😄😅 Când am auzit ca pe langa sex primești și clătite, deja parca ii altceva. Sa vedeți ce le fac la fetele de pe Tm, pai asta-i treaba sa nu pună și ele ceva pe masă ?😛😅 Frate Leon....de asta nu a pomenit nimeni pt ca ele ar trebui sa fie dulceata😁mai greu la unele din pacate😊🤣😅 Asa zic si eu...ia spunele la fete sa puna cv pe masa😁numa vezi sa nu fie clatite prea flambate😋🤣 2 2 1
x the impaler Reputație: 9964 Postat Noiembrie 30, 2021 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 30, 2021 Toata ziua mâncam ulei ars, ma rog gel lubrifiant 🤔 și visați la clătite cu dulceata... 😝🤣 Întrebarea grea este: pe bucatareasa a ars-o cineva? 🙄 Ce gust are? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum