vitceibo Reputație: 4073 Postat August 7, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 7, 2022 Acum 5 ore, Vizitator Charlie_h a spus: Voi chiar nu realizați ca sunteți precum stațiunea Mamaia? ….🤦♂️ tu chiar nu realizezi ca esti precum kalimero ? noua ne place mamaia si o iubim . nu pentru ce este acum ci pentru ceea ce a fost odata . cind m-am hotartit sa parasesc aceasta tara , aveam 11 -12 ani , am fost luat de pe plaja de un elev militian si dus la sectie unde am petrecut o noapte printre borfasi pentru ca nu aveam buletin sa ma legitimez . ce crezi ca mi-a spus domnul militian in devenire ? tu nu ai ce cauta la plaja la mamia ba golanule , mamaia este pentru straini nu pentru voi borfasiii . acum , aproape 50 de ani dupa eveniment , trebuie cu durere sa ii dau dreptate saracului gabor in devenire care sper ca s-a facut oale si ulcele , mamaia trebuia sa fie pentru straini si manageriata de straini asa cum este la bulgari sunny beach si multe alte statiuni noi . noi sintem ca mamaia , tu esti ca romanii , sper sa intelegi aluzia .pentru romani , intotdeauna altcineva poarta vina , ei nu ... niciodata . 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat August 7, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 7, 2022 Acum 7 ore, Vizitator Charlie_h a spus: hop și tu…omul de serciciu…ce tb ai tu cu mine?! ..🤦♂️Sa te mituiască Domnul, dar eu nu sunt preot.. căuta-te..dar nu știi unde .. Așa ca presupunere, cum faci aluzie…adică, sa-ti traduc nu pot ca nu am cui, este clar…dar gândește-te ca poate plânge familia ta acasă, ca tu stai pe nimfo…nah…tu știi!! Eu pt ce as plânge? Ca tu nu ai somn?! …sau ca ai alte probleme...nu am nicio legătura cu tine și nush de unde ai apărut in discutie…ti-a cerut cineva? ..ai nevoie de bani?!…pnm, chiar nush ce sa zic… Nu e problema ta, pe CT toți care au creier judeca, știm ce hram purtați voi ăștia așa ziși “oldies”, ca aia adevărați S-aubretras când v-au mirosit ( urat, miros Mmrin, știm noi) știm sa ne ferim de “recomandările “voastre, știm sa alegem de mult, dinainte de acest forum…, problema voastră este ca va trădați intenția intrând in discuții și distrugând orice opinie care nu ca convine, adică va autofaultati…eu cu tine, ca utilizator, nu m-ai interpelat niciodată, nu aveai de ce..și nici nu ma interesează parerea ta..Asadar…esti total Neconcludent, CT mine cel puțin ! eu nu am nevoie de acest forum, știu sa aleg, IDEEA ERA SA ȘTIE CE SA ALEAGĂ COLEGII DIN ALTE JUDEȚE, când ne vizitează, sa fie totul așa cum ne dorim când ajungem și noi acolo..! dar cu 3,5-4 oldies din CT, dacă nu au ei interes, pleacă și fetele de aici..cum a plecat și vechiul TOP..va pleca și asta, ca nu va convine vouă..asta este evident și se poate verifica…se săturaseră de “presiuni”! contul meu este inactiv de astăzi, eu nu voi sta să-mi terfeleaca niște mojici postările de acum nush cât timp, puteați sa o faceți atunci când am postat, cu muulte luni in urma, ca oricum nu aveți ocupație ..mi se fâlfâie de voi “granzii” și urez succes și minte limpede colegilor! attn @pisicuts ramai cu ei, sa ii stăpânești cum se cuvine..ca niște sclavi!🤣🤣 mai devreme te plingeai ca ti-am adus familia in discutie si nu ti-a convenit , acum , tu insuti te legi de familia talibanului , mentionind, ii plinge familia acasa cind sta el pe nimfo . asa domn, in ghilimele, esti matale , calimero . 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat August 7, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 7, 2022 Acum 9 ore, Vizitator Charlie_h a spus: @pisicuts rog investigare incident de mai sus, am răspuns unui atac la persoana mea și familiei imaginate de domnul in cauza cu o “poveste” pe care el a solicitat-o dealtfel la 8 luni de la o postare a mea, la care deja răspunsese atunci. Rog investigare activitate pe profilul meu ulterior…”domnul” in cauza a dat minus pe orice postare pe care am făcut-o eu, fără niciun motiv. In aceste condiții, având in vedere credibilitatea, transparenta acestui forum precum și manifestările acestui utilizator, ar fi indicată o reglare a acestui mod abuziv de comportament! Deja pe CT a fost depașită orice limita de libertate in exprimare, totul este in mâna unui buchet de “…….” Toate cele bune pt toți, nu doar pt unii! domnule domn intre ghilimele , atunci cind faci o postare ti-o si asumi . asa cum matale , de ani de zile , sub diferite nickuri , iti dai cu parerea si comentezi ironic si defaimator la adresa mea de parca ti-as fi futut vreodata nevasta pe care probabil nu o ai , la fel ,imi asum si eu responsabilitatea de a da cu minus acolo unde consider eu ca este cazul . daca esti atit de afectat de minusurile primite , te invit sa discutam ca barbatii intre patru ochi , fara smardoiala sau amenintari , la o cafea, poti sa iti aduci cu tine si un martor , ca la tribunal , sa lamurim odata pentru totdeauna motivul pentru care TU nu ai loc de mine pe un forum public . libertatea de exprimare nu are sens unic , precum strazile constantei , asa cum crezi tu , loviturile sub centura pe care le -ai aplicat progresiv , le-am primit fara comentarii nepoliticoase dar totul are o masura , o limita pe care tu ai cam depasit-o de mult timp si continui sa-ti dai in petic , tranformindu-te intr-o biata victima acum , luindu-ti jucariile peticite si punindu-ti palma in cur ca un las patetic , lasind un gol imens pe forum prin renuntarea la brandul tau apreciat de toata lumea charlihash. te felicit pentru singura decizie inteleapta luata de-a lungul anilor si sper sa nu mai auzim de tine, hai MARRSH! mergi in neant catre namolul de la tekirghiol . 1
talibanu Reputație: 9948 Postat August 7, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 7, 2022 Gata, a cedat psihic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum