Jump to content

Cristidavid2

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Reputatie Neutra

About Cristidavid2

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Tinand cont ca inca era in Constanta am trecut iar pe la ea saptamana trecuta. Ca si data trecuta m-a intampinat cu zambetul pe buze. Venit pentru o ora, nu s-a uitat la ceas, nu m-a grabit absolut deloc. Totul a decurs fara graba. Locatia clasica in spate la Casa de Cultura. Apartament vechi, comunist, ca mai toate de altfel, dar ingrijit. Il mentine curat si parfumat. Pozele sunt reale, fara niciun dubiu. Ca si note: Locatie 10 ( apt vechi dar ingrijit) Oral 10 ( foarte atenta, nu se grabeste) Normal 10 ( e o placere sa ii vezi sanii cand o ai deasupra ta)
 2. Eu ii dau 10 pe linie. Eu unul am fost multumit de serviciile ei. Acum, fiecare cu gusturile sale.
 3. Stiu. M-am informat deja. De asta nici nu am apelat pana acum. Pentru ca abia de maine imi permite programul sa merg si vreau sa fiu serios si sa respect programarea.
 4. Din pacate nu am reusit azi sa merg desi imi doream. Dar am vorbit cu ea si a ramas sa o resun maine sa merg.
 5. Salutare. Am fost si eu la ea si pot spune ca este foarte draguta, gfe foarte ridicat, exact cum spune. Fara graba, stie sa te faca sa te simti bine. Sanii frumosi, moi, numai buni de molfait si de jucat cu ei. Fundul rotund, moale, numai bun de atins. Locatie, casa de cultura, curat, servicii foarte bune. Eu unul voi reveni la ea cand va reveni in CT.
 6. Salut. Pana la urma aceasta Alina sau cum s-o numi ea cu 0729252746 este ok sau neserioasa? O recomanda cineva sau mai bine caut mai departe?
×
×
 • Create New...