Sari la conținut

A fost cineva???

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

0754943732 sa intre la cautare 

• Like 4
  • Oras:Braila275
  • Oras:Braila275
Postat
Acum 18 minute, 2peu_2peu a spus:

0754943732 sa intre la cautare 

Nu e frate..am vorbit eu cu ea la tel..dar cam scumpa..si nu stiu daca merita sa ma risc

• Confuz 1
  • Oras:Brăila
  • Oras:Brăila
Postat

Fata e ROXI rebrenduita cu nr  și servicii noi dar cu aceeași atitudine neschimbată. Înainte cerea 150 nr 250h totul protejat cu servicii de mântuială oral pe repede-nainte și normal numai în anumite poziții și din când în când te mai întreabă dacă mai ai mult  sau cât mai durează. 

Acum din câte am înțeles face și ON, CIM(cotracost) dar are aceleași năravuri și te pune să  o aștepți  că mai are de făcut nu știu ce, problema e că asta face de fiecare dată, practic niciodată nu e pregătită (pt că mai are pe cineva și  așteaptă să plece grabindu-l probabil din timpul lui).

Nu am avut parte de noile servicii pt că mi-a făcut aceeași treaba când am ajuns la ea, a spus să mai aștept puțin că face și ea un duș de vreo 20 min în condițiile în care am întrebat-o la tel când e bine să ajung ca să nu mai aștept.

În concluzie e bătaie de cap, arată într-adevăr bine dar nu tine cont de timpul tău ceea ce-i un mare NU din partea mea, am plecat direct când m-a luat cu așteptatul așa că nu știu dacă și-a îmbunătățit serviciile dar ma cam îndoiesc 

• Like 4

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Are chiar si un topic mai vechi si din ce i mi aduc aminte nu avea prea multe pareri bune.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.