kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Iarasi cu banii prea bine in punga, m-am hotarat eu astazi sa mai testez cate ceva din piata de fete, arunc ochiul pe AT, gasesc vreo doua anunturi, sun etc ... o gasesc pe doaaaamna cu pricina. Alina isi spune. Asadar sun, intreb de aia, aialalta, ca tot omul, la telefon suna bine, ce sa zic, m-am hotarat sa merg. Mai departe ca la regulament Anuntul (AT): DOAMNA matura, ofer companie intima domnilor draguti si educati, un masaj de calitate, sex oral si normal, oral neprotejat cu finalizare, diferite fantezii, pozitia 69, cunilingus, anilingus 05 Jan 18:15 60L 0724.476.096 / 0724476096 Locatie: pe la Hotel Radisson, blocul din spatele lui (sunt de fapt cumva lipite, mi se pare mie), respectiv vis-a-vis de Muzeul National si Sala Palatului. Mi s-a parut ca e un doua camere decomandat, curat, baie destul de inghesuita dar curata, camera de lucru cu o saltea pe jos si un covor gros si fain la talpi, dulap, comoda cu TV. Doamna: poze false, prima bila neagra. Bine, nici eu nu sunt tampit sa ma astept la poze reale in cazul asta (vedeti si voi pozele atasate), dar macar apropiate de realitate. Eu sincer as zice ca nu, nici macar asa de apropiate de realitate. Dar la telefon nu s-a sfiit sa spuna ca "nu are rost sa mai intrebi, bineinteles ca sunt pozele mele" (vai, mie, nemernicul si nesimtitul, cum am putut indrazni oare ?? Nu e vreo jivina urata, in niciun caz, dar nici dameza cocheta din pozele alea, nu seamana nici la freza, nici la talie (din putinul care se poate vedea in poze). Doamna aceasta sunt aproape sigur ca mai are un thread pe forum, a postat o gramada de vreme niste poze cu o palarie larga pe cap, si chiar anunt si cu fata pe AT, din cate imi amintesc, acum cateva luni. Doar ca nu stiu cum draq sa o caut, m-am chiorat pe net dupa ea dar nu retin nimic din alte detalii decat palaria aceea. Parca fusese pe la Perla, dar nu sunt convins, iar recenziile nu erau tocmai bune, din cate retin. Daca are cineva habar va rog sa ajutati sa unim cele doua itze intr-una singura. Asadar, doamna cam 1.62m, cred ca vreo 54-55kg, burtica din plin, sani nr 3, lasati. Are bust fain totusi si talie si un cur fain de tot, daca e sa dau glas si animalului din mine )) Nu are nici 40 ani (cat mi-a spus la telefon), nici 38 (cat mi-a spus la fata locului, deh, asa e cand minti, nu poti sa iti tii minte toate minciunile), ci cred ca vreo 44-45. Par negru prins cu o clama, si-l mai desfacea ea din cand in cand si il mai prindea, e atotstiutoare si are o melitza de gura de m-a capiat cu ea Actiune: ajuns in locatie, facut cunostinta, doamna foarte joviala si bine dispusa (se dorea ea a fi si bine dispunatoare, din cate bag de seama), se vede ca e versata in meserie, stie sa atinga punctele cheie (intrebat de dus, de o apa etc). Dushat rapid si la obiect, venit inapoi. Doamna nu a zis nimic de dusul ei, probabil era deja dushata, oricum mi s-a parut foarte foarte atenta cu igiena, cred ca asta e singurul ei plus din toata intalnirea noastra. Ea - ca vrea sa-mi faca masaj, persan, siamez, thailandez, suedez si nu stiu cate si mai cate, masaje care sunt revigorante si excitante si-ti scoala p... pana-n tavan si etc intr-una cu tolocaneala. M-am intins pe saltea, a pus cearsaf din dulap, parea a fi curat si ok, nu avea mirosuri suspecte ... Ea procedat la un oral neprotejat nu foarte stralucit, pus apoi in 69 si dat si eu niste limbi de pomana, ca ei oricum nu-i placea, si era obligatoriu sa-mi si mentioneze DUPA ce m-am strofocat acolo, in p... ei ... Trecut ea inapoi la oral, terminat oral ... ma rog, toata chestia, de la intrare pana la acest moment a durat cam 35-40 min ... dupa care doamna s-a ridicat frumos si a inceput sa se imbrace, nu conteaza ca ora mai era inca de curs, adica daca eu stau atat la un oral, asta e, nu mai pot avea pretentii la inca ceva. Dar mi-a explicat ca sigur data viitoare cand vin face ea si drege si masaje si alifii si mai stiu eu cate, de o s-o rup in doua, nu alta .... aham, si marmota uite-asa isi lua talpasita de acolo cu primul tren Ce sa zic, ea se vrea a avea o atitudine pro-client, sau cel putin poate asa crede, eu unul as spune ca mai tot a fost facut pe graba, cu diverse chitzaituri "nu pe fata", "nu pe sani", "nu cu degetul", nu aia, nu ailalta ... pai, femeie, in plm, eu am venit la o dama de companie, nu ? ca manutza o puteam folosi si acasa daca aveam nevoie, nu trebuia sa marc si banul pentru asta ... "Lasa, ca data viitoare vii cu o ciocolata de stiu care si e bine" - wtf, daca simt eu chestia asta vin si cu un bax de ciocolata, nu cu una, si nu trebuie sa ceri asa ceva??? Sau "unii lasa de multe ori si bacsis dupa sedinta", loooooogic, daca e asa de misto, nu ? Mai cauta fraieri, doamna mea draga ! Cum ziceam, ea ferm convinsa ca are oameni pe care i-a "lecuit" de boala nefututului si i-a facut niste armasari ... nu stiu ce sa spun, nu pot sa cred ca joaca teatru in halul asta, ca daca nu joaca, atunci e penala rau de tot doamna. Adica un pic de eleganta sigur nu acopera "gaurile de securitate din sistem" )) Bashca si o gramada de dezacorduri in vorbire, dar m-am abtinut sa-i zic ceva in privinta asta, parca imi era mie rusine Note:Locatie: 9Aspect: 7Atitudine: 6.5Igiena: 9.5Oral: 6.5Normal: nu am facutAnal: nu face (nici nu am intrebat, nici in anunt nu era precizat)Tarif: 60ron/fin, 100ron/ora O experienta sa zicem mediocra, compenzeasa doar curatenia impecabila si finalizarea orala, altfel nu era cu nimic mai presus cred decat una oarecare, dintr-alea, pustioaice la 50ron/fin, care poate macar tacea draq din gura si-si facea treaba, eu venisem sa ma relaxez, nu sa ma capiez mai tare de cap. In mod SIGUR nu mai revin. Si nici nu va recomand decat poate daca sunteti amatori de masajele alea ale ei, sa le numim multinationale ))) 7
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2014 S-a hotarat si doamna sa puna inapoi poze reale (anterior celor postate mai sus stiu sigur ca a avut mai multe seturi de poze reale). Atentie, pozele nu sunt din locatia descrisa de mine mai sus, probabil a schimbat-o intre timp sau e setul de poze mai vechi. DOAMNA matura, ofer companie intima domnilor draguti si educati, un masaj de calitate, sex oral si normal, oral neprotejat cu finalizare, diferite fantezii, pozitia 69, cunilingus, anilingus, 25 Jan 16:44 60L 0724.476.096 / 0724476096
masternice Reputație: 55 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2014 S-a hotarat si doamna sa puna inapoi poze reale (anterior celor postate mai sus stiu sigur ca a avut mai multe seturi de poze reale). Atentie, pozele nu sunt din locatia descrisa de mine mai sus, probabil a schimbat-o intre timp sau e setul de poze mai vechi. DOAMNA matura, ofer companie intima domnilor draguti si educati, un masaj de calitate, sex oral si normal, oral neprotejat cu finalizare, diferite fantezii, pozitia 69, cunilingus, anilingus, 25 Jan 16:44 60L 0724.476.096 / 0724476096mai are un topic aici https://nimfomane.com/forum/topic/11306-ana-0763914674-0727569046-fost-0721647451-camera-de-comert/ 1
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 25, 2014 mai are un topic aici https://nimfomane.com/forum/topic/11306-ana-0763914674-0727569046-fost-0721647451-camera-de-comert/Bravo Mishka Sper ca Pisicuts sa le uneasca, nu ar fi normal ca aceeasi dameza de cate ori isi schimba numarul de telefon, sa i se deschida alt topic. ABA DOAMNA MATURA dispusa sa iti ofer sex oral cu finalizare, normal se poate si neprotejat, masaj de relaxare, astept domni generosi si seriosi, igiena si discretie maxima, pot veni si la hotel, caut colega!!! 70 L ora0723.002.389 / 0765.228.499 1
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 26, 2014 Eu cred ca persoana de pe cel de-al doilea topic, cu care deja ati unit, doar foloseste niste poze, respectiv primele 3, alea doamnei in cauza, result se vede clar ca sunt diferite, par mai lung si mai rar, roscat, sani mult mai mici, alta persoana, sigur. Dar acele 3 poze sunt ale ei, le stiam dinainte dar nu reuseam sa le gasesc nicidecum cand am deschis topicul
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 26, 2014 O mai gasiti si aici https://nimfomane.com/forum/topic/12428-0727569046-ioana-40-ani/
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Ia uite ca domna noastra si-a schimbat numarul intre timp ... AT: DOAMNA matura ofer companie intima domnilor draguti si educati, un masaj de calitate cu buzele pe zonele intime, sex oral cu fin., normal, diferite fantezii, annilingus, cunnilingus. 60L 0723.066.326 / 0723066326 1
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 Tepara neobosita in asteptare prostilor printre care ma numar si eu. Este suficient de batrana sa cred ca nu se va schimba niciodata. Pazitiva fratilor!!!! 1
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2014 Tepara neobosita in asteptare prostilor printre care ma numar si eu. Este suficient de batrana sa cred ca nu se va schimba niciodata. Pazitiva fratilor!!!!Dar totusi de ce nu ai cautat pe forum inainte sa te duci ? Recenzia e pusa de o luna Sorry de trauma
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 @kuzakelu ia si citeste: https://nimfomane.com/forum/topic/11306-ana-0763914674-0727569046-fost-0721647451-camera-de-comert/page-2 si ai sa vezi ce a fost.
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2014 mda, ii stiam pozele, ii stiam si fata, dar nu am putut sa o gasesc pe forum sub nicio forma inainte de a merge la ea ... poate ca un admin ar putea uni topicurile si sa actualizeze si titlul cu numerele de telefon curente ...
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 13, 2014 BLONDA, sexi, 1.75 m, 52 kg, ofer companie intima, oral, normal, cunilingus, pozitia 69, masaj de relaxare si erotic domnilor generosi, zona centrala, caut colega, 13 Apr 19:52http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/3/13/24122991.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/3/13/24123011.jpg 0724476096 Bucuresti 50L Apare alta fata pe numarul acesta. Mai este cu o colega in locatie , ca zona la Ateneul Roman si le gasim pana spre dimineata. 5 12
inspector g Reputație: 864 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Despre blondina din postul lui sangre se stie ceva? Are acelasi anunt si acum pe AT. Poze noi, foarte slim. Nu pot sa postez pozele de pe telefon
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 25, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 25, 2015 Bravo Mishka Sper ca Pisicuts sa le uneasca, nu ar fi normal ca aceeasi dameza de cate ori isi schimba numarul de telefon, sa i se deschida alt topic. ABA DOAMNA MATURA dispusa sa iti ofer sex oral cu finalizare, normal se poate si neprotejat, masaj de relaxare, astept domni generosi si seriosi, igiena si discretie maxima, pot veni si la hotel, caut colega!!! 70 L ora0723.002.389 / 0765.228.499 Primele trei sunt cu ABA urmatoarele sunt ale Verei 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum