gogoncea Reputație: 689 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:tgv Oras:tgv Postat Ianuarie 6, 2014 Sunat la numarul din titlu si programat. Initial voiam o programare cu doua fete, tipa mai are o colega recenzata aici pe forum la care nu am reusit sa ajung pana acum desi cred ca e o cunostinta mai veche . La acel moment cred ca toate damezele faceau cozonaci Programat cu Sandra fara probleme, stabilit detaliile precum cum pot ajunge la locatie. Ea nu era in locatie, dar a ajuns acolo inaintea mea. Dameza - o tipa miniona si prea slim pentru gusturile mele, insa vorbata si volubila sa ma faca sa raman. Ca si aspect al fetei, pot spune fara probleme frumusica.Locatia undeva intre O Goga - N Traian - B Unirii, amenajata corect pentru utilizarea in acest domeniu. Baie curata, geluri de dus, prosoape, totul in regula. Locatia este impartita de-cu colega Monica si o alta colega. Dormitor cu saltea pe jos, insa atmosfera intretinuta de lumanari. Vizitat baia si puces la actiune. Inceput cu un oral ne, executat corect insa fara o atentie deosebita la accesorii, am vazut ca necesita un imbold asa ca i-am, dat si eu atentie cum am putut purces la normal cu ea deasupra, rezista bine si se implica, schimbat mai multe pozitii, si finalizat pe corp - nu accepta orala.Vizitat baia impreuna, putina conversatie si gata. Note:Dameza - 8.5Atitudine - 10Oral - 8Normal - 8.5Pret - 150 lei o finalizare parca. De revenit pentru edificare desi trag sperante la pachet cu colega Monica Scuze de recenzia scurta, insa povestea este de 2-3 saptamani. Sper ca ma poate ajuta un coleg cu pozele. 6
alexalex545 Reputație: 533 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 6, 2014 Va salut,pe Sandra am cunoscut-o si eu acum o luna aproape,discutat detaliile la telefon iar programarea facuta prin sms si confirmata telefonic cu 30 de min inainte.Intr-adevar este colega cu Monica si Bety.Am ajuns un pic mai devreme,ea inca nu ajunsese dar nu am asteptat cam 5 minute.Ne-am intalnit in fata blocului,am facut cunostinta si am urcat impreuna spre apartament.Locatia nu mai are rost sa spun despre ea,insa camera are o saltea pe jos,lumanari de jur imprejur si muzica difuza in fundal.Am stat un pic de vorba cat am fumat o tigara,ea nefiind fumatoare,apoi primit prosop si mers la dus.Aceeasi problema cu apa calda care vine un pic mai greu.Revenit in camera,revine si Sandra de data asta imbracata intr-o rochita neagra care ii ascundea formele.Intr-adevar este o fata micuta,cum a spus si are 1,55 dar un corp frumos pt inaltimea ei,sani micuti,incet incet trecem la un masaj destul de bun,chiar se pricepe,apoi ma roaga sa ma intorc cu fata spre ea,ne sarutam si o ajut sa scape de rochie.Are o piele fina,continuam sa ne sarutam,apoi incet se lasa catre junior care era treaz,incepe un oral bun,atentie si la zonele adiacente,o ridic spre mine,iaradi saruturi din ce in ce mai pasionale,o rog sa montam caciulita,o rog sa vina deasupra,are o pasarica stramta,umezita natural,saruturi intretinute,schimbam in misionar si in cele din urma finalizez in caciulita.Mai stam un pic imbratisati,apoi scoate prez,il curata pe junior,fug la dus pt improspatare,revin in camera,schimbam cateva vorbe in timp ce ma imbrac,ne sarutam din nou si ma conduce spre iesire.note:Locatia:9Aspect Sandra:8,5Oral:8Normal:9Halatul:150 pt o finalizare.De recomandat si de revenit cu siguranta.Va doresc un an mai bun si La multi ani! 8
flobo Reputație: 750 Postat Ianuarie 13, 2014 Postat Ianuarie 13, 2014 Salutarevizitat fatalocatia este descrisa de colegi , un minus ar fi salteaua direct pe podeafata 26ani miniona 1,60 45kg, frumusica si veselapupaturi , oral neprotejat cu atentie si la zonele adiacente , soft cu incercari de deep destul de okla normal se misca bine , e activa , schimbari de pozitie , contre , destul de pupacioasaconcluzia - o ora de relaxare placuta - este de revenit200ron /2fin , de obicei activeaza dupa ora 13.30nota generala de 9 4
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 13, 2014 150 L SANDRA, rafinata, carismatica si pasionala, ador jocurile erotice si barbatii manierati, care stiu ce vor.Transforma-ti fanteziile in realitate.Eu: 26 ani, 1.55/ 44 kg. Tu: prezent langa mine. Show lesbi real, 13 Jan 11:00 0725.467.382 Bucuresti 8 2
sandra10 Reputație: 82 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 22, 2014 Buna! Bine v-am gasit! Eu sunt Sandra, 26 ani, 1,55m/45kg, serviciile pe care vi le pot oferi sunt: masaj de relaxare, body masaj, erotic masaj, sex oral si normal, diverse fantezii si pasiunea de moment!Va multumesc pentru recenzii si va astept..... 9
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2014 Pretul?accepti CIM si COF?
aspeer Reputație: -1 Postat Februarie 11, 2014 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 11, 2014 Am vizitat-oLocatie : curat. Ingrijit . Intim. Semiintuneric. Saltea pe jos Fata: joaca rol bun. Atenta la dorinte. Le indeplineste. Gfe 9 evita fk oral face si np 8 se simt dintisorii Calculat bine timpul de sedere pt o finalizare 150 ron . Are ceas mare si muzica Te primeste in rochie lunga din poze . De revenit 2
intens Reputație: 1681 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 13, 2014 Pisicuts,fa-o rosie si pe Sandra,fa-o curva,ce naiba. 2
deep waters Reputație: 414 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Februarie 17, 2014 Pisicuts!!!! Fa-ne hatarul si fa-o rosie pe fata! Chiar merita!
man@work Reputație: -2093 Postat Iunie 24, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 24, 2014 acum satenafrumusica dar nu cat sa intorci okii dupa ea, fund bombat, de efect, picioare frumuselevorbeste cam multisor...fix o ora=200 lei (dupa ceasul din perete si cel din buzunar)monica ocupata asa ca am ales de buna voie si silit de imprejurari varianta monooral cu prez f bun, mult deepthroat, misca limba ca mixerul de bucatarie al "colegei" mele de apartamentnormal, normal ca protejat, bun , se misca bine si deasupra si dedesupt (!)ap cam naspa, saltea pe jos...baia nu prea ingrijita....dj-ul (prob monica) cam neglijent - am avut pauza cam mare de "ambientala"masaj bun intre nr (defapt intre primul ca al 2lea n-a fost sus-tinut de partenerul meu de afaceri indecente)prea dupe ceas, prea cam pe banda rulanta, prea... SE POATE MUUULT MAI BINE, hai fetelor ca puteti, aveti potential !prestatia=ok, atmosfera/atitudinea ....cam derizorie (aici e putin de lucru) 6 1
Membru Premium only-me Reputație: 17154 Postat Octombrie 16, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 16, 2014 Anunt:SANDRA, 27 ani, 1.55 m, 45 kg, atragatoare si inteligenta, ofer companie intima domnilor manierati si hotarati sa isi transforme ziua intr-una extrem de interesanta, lasandu-se alintati si satisfacuti. Pupici.200/h 6
sandra10 Reputație: 82 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 11, 2014 Buna! Pozeeeee 13
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2014 1 1
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2014 ce fata frumoasa!
sandra10 Reputație: 82 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 11, 2014
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2014
sandra10 Reputație: 82 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2014 Pisicut... vreau si eu sa fiu rosie, te rog!!!!
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2014 Ia uite, bre, ce o asculta pisicul pe asta mica:))))
sandra10 Reputație: 82 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2014 Multumesc Pisicut!
Membru Premium only-me Reputație: 17154 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 13, 2014 Ia uite, bre, ce o asculta pisicul pe asta mica:)))) Cum,nu stiai???EL are o slabiciune pt rosu,eu da il rog sa ma faca mov spune:"La anul si la multi ani" ,bineinteles ca este o gluma nu tre sa dati cu parul.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2014 Daca-i spuneai in engleza, sigur te facea... Ca si la engleza are o slabiciune:D
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Decembrie 6, 2014 SANDRA, la mine sau la hotel. Rafinata, atragatoare si inteligenta, ofer companie intima domnilor manierati. Te astept sa petrecem impreuna clipe pline de pasiune si erotism. 27 de ani, 1.55 m, 45 kg, 200 ron ora 8
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 si tu te-ai pregatit de Mos?
guy fawkes Reputație: 872 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 My favorite photo of you , Sandra ! 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Acum are părul scurt sau nu vad eu bine in poze ? E doar impresia mea sau ii statea mult mai bine cu el lung si brunet ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum