shadowangel Reputație: 2896 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 25, 2021 1 oră în urmă, danielarb a spus: Salut, s-a bagat cineva la AP cu ea? Nu gasesc nimic prin recenzii. Mersi si spor! De ce nu te bagi tu? 1
nanau99 Reputație: 166 Postat Noiembrie 25, 2021 Postat Noiembrie 25, 2021 Cu recenziile stam cam prost
awokeone10 Reputație: 8925 Postat Noiembrie 25, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 25, 2021 As incerca eu maine daca are loc🤣🤣🤣
passatb6xxx Reputație: 645 Postat Noiembrie 25, 2021 Postat Noiembrie 25, 2021 Salut! Am fost eu săptămâna trecută. Fata e peste medie, sociabila, lipicioasa, nu te grăbești și se implica și cel mai important e îngrijită. De estetic nu discut, tine de gusturi. După părerea mea mai mergeau câteva kg în plus, dar poate altuia ii place așa. Note: oral 9 cu tente de Deep, schimbări de ritm. Normal : Energica, te mângâie, te ia în brațe. Anal: a refuzat pe motiv de grosime. Locația: nu dau note. Mă intereseaza să aibă pat și să meargă dusul. Ambele erau ok. Onorariul: 150lei/tragere. Recomand, mai ales pentru amatorii de fete slim. Merita revizitata. Seara faina! 6 1 2
Dexter70 Reputație: 55 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 26, 2021 Salutare! Ieri i-am facut si eu o vizita posesoarei topicului. Intradevar fata este peste medie, este sociabila, glumeata, te face sa te simti in largul tau. N-o sa detaliez foarte mult, asa ca trec direct la note Locatie: 9 (mai are o colega blonda) Aspect fata: 9 (slim, sani micuti dar dragalasi, tatuaje ok de bun gust) Oral: 9 (neprotejat, tente de deep, saliva cata trebuie) Desi initial avem in minte sa raman doar pentru un oral cu CIM, corpul fetei m-a indemnat sa raman si pentru un np Np: 9 (se misca energic, gemete, sarutari discrete, te strange in brate) coopereaza. Aici n-am rezistat mult, eu batran si obosit, ea tanara si energica, am capitulat repede GFE: 8.5 nu m-am simtit grabit deloc, sunt sigur ca la ora nota poate creste. De revenit: DA, mai ales ca acum am observat ca face si anal Tarif: 150 lei/finalizare Dexter70 5 2
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 8, 2021 Autor Postat Decembrie 8, 2021 Bună frumoșilor ! 😍 De mâine începând cu ora 14:00 voi fii disponibilă în Ploiești. Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele vizite și pentru cele scrise 💋💋💋 Locația momentan o voi scrie mâine ca nu știu exact unde este . Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe whatsapp la nr din titlu. 💋💋💋 2
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 9, 2021 Autor Postat Decembrie 9, 2021 Disponibilă până la ora 22:00 locație momentan Str. Mihai Eminescu nr 22 4 3
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 10, 2021 Autor Postat Decembrie 10, 2021 Bunaa dimineața frumoşilor! 🤗 Astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 vă pup și vă aștept cu drag 😋😍😋
sil_v70 Reputație: 33 Postat Decembrie 10, 2021 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Postat Decembrie 10, 2021 Bună! Mâine lucrezi? La cât începi? O seara frumoasa !
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 11, 2021 Autor Postat Decembrie 11, 2021 Dispooo până la ora 22:00 2
awokeone10 Reputație: 8925 Postat Decembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Decembrie 11, 2021 Am revizitat aceasta frumusete mica,totul este la superlativ,trebuie sa fii nebun sa nu-ti placa ce-ti face fata asta...Locatia aproape de Gara-de-Sud,in niste blocuri unde cred ca stau mai mult batrani ca e liniste.Ea-frumoasa,foarte curata,atenta la ce-ti place,pupacioasa.Si ea si colega ei sunt 2 bombe,mi-am promis ca intru cu amandoua cand am timp dar trebuie sa-mi fac neaparat.Apartament curat,ultimul etaj,fara lift,bun pt inviorare dimineata🤣🤣🤣..Programare pe Whats-superrespectata(la fix si 30) De revenit?Evident!Pacat ca stau prea putin prin zona.. De recomandat!Neaparat sa mergeti,sa vedeti/simtiti ce am simtit si eu! 4 2
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 11, 2021 Autor Postat Decembrie 11, 2021 Acum 35 minute, awokeone10 a spus: Am revizitat aceasta frumusete mica,totul este la superlativ,trebuie sa fii nebun sa nu-ti placa ce-ti face fata asta...Locatia aproape de Gara-de-Sud,in niste blocuri unde cred ca stau mai mult batrani ca e liniste.Ea-frumoasa,foarte curata,atenta la ce-ti place,pupacioasa.Si ea si colega ei sunt 2 bombe,mi-am promis ca intru cu amandoua cand am timp dar trebuie sa-mi fac neaparat.Apartament curat,ultimul etaj,fara lift,bun pt inviorare dimineata🤣🤣🤣..Programare pe Whats-superrespectata(la fix si 30) De revenit?Evident!Pacat ca stau prea putin prin zona.. De recomandat!Neaparat sa mergeti,sa vedeti/simtiti ce am simtit si eu! Pupicei dulci şi mulți , te aștept cu drag de fiecare data
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 12, 2021 Autor Postat Decembrie 12, 2021 Bună dragilor astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 2 5
adi432 Reputație: 1049 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Decembrie 12, 2021 Acum 27 minute, Brunetaa_XXX a spus: Bună dragilor astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 Iești superbă că de fiecare dată o zi faină așa cum iești tu 2
ganicius Reputație: 71 Postat Decembrie 12, 2021 Postat Decembrie 12, 2021 Acum 8 ore, Brunetaa_XXX a spus: Bună dragilor astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 la tg jiu nu vrei sa ajungi? 1
otto87 Reputație: 7 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 12, 2021 O fată frumoasă , curăță. Recomand. Locație Lângă Gara de Sud. Oral. 9 Neprotejat, tente de deep, CIM Np. 9 Se misca bine,strâmta.Stie sa te faca sa te simti bine. 150 o finalizare De revenit Da. Scuze ca "am uitat" de confirmare. 3 1
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 13, 2021 Autor Postat Decembrie 13, 2021 Acum 13 ore, otto87 a spus: O fată frumoasă , curăță. Recomand. Locație Lângă Gara de Sud. Oral. 9 Neprotejat, tente de deep, CIM Np. 9 Se misca bine,strâmta.Stie sa te faca sa te simti bine. 150 o finalizare De revenit Da. Scuze ca "am uitat" de confirmare. Te pupăceeesc
aleeex14 Reputație: 64 Postat Decembrie 13, 2021 Postat Decembrie 13, 2021 Salutari stimati futaciosu prahoveni am vizitat si eu titulara topicului, ramas placut surprins de ea🥵 programat pe wapp, raspuns si programat repede, are colega. M-a asteptat intr-o lenjerie draguta, machiata si rujata, pe gustul meu Dupa un dus atat de partea mea cat si a ei, am trecut la actiune cu cateva sarutari pe corp si usor-usor ajuns unde trebuie aspect:10, total subiectiv, imi plac fetele gen slim, cur bun rau ON: 9.5, tente deep, lins, umed, eye contact NP: 9.5LOT, cu cativa pupici pe corp, se misca bine, energica, apoi caprita cu ceva contre GFE: 10, foarte zambareata, iti da un vibe bun, am fost servit cu suc, poftit la o tigara dar nu practic DE REVENIT? DA! Rebeca, te-am “amenintat” pentru data viitoare😅😅 2 1 2
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 14, 2021 Autor Postat Decembrie 14, 2021 Acum 13 ore, aleeex14 a spus: Salutari stimati futaciosu prahoveni am vizitat si eu titulara topicului, ramas placut surprins de ea🥵 programat pe wapp, raspuns si programat repede, are colega. M-a asteptat intr-o lenjerie draguta, machiata si rujata, pe gustul meu Dupa un dus atat de partea mea cat si a ei, am trecut la actiune cu cateva sarutari pe corp si usor-usor ajuns unde trebuie aspect:10, total subiectiv, imi plac fetele gen slim, cur bun rau ON: 9.5, tente deep, lins, umed, eye contact NP: 9.5LOT, cu cativa pupici pe corp, se misca bine, energica, apoi caprita cu ceva contre GFE: 10, foarte zambareata, iti da un vibe bun, am fost servit cu suc, poftit la o tigara dar nu practic DE REVENIT? DA! Rebeca, te-am “amenintat” pentru data viitoare😅😅 Îmi plac "amenințările" de genul 😁😁 Te pup și te mai aștept cu drag 🤗💋
Brunetaa_XXX Reputație: 2301 Postat Decembrie 14, 2021 Autor Postat Decembrie 14, 2021 Dragilor, de astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 22:00 . 😍 Iar locația mea este în spate la Casa Roșie . 😍 Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe whatsapp la nr din titlu. Pupicei 💋💋💋 1 1
CROCODILU86 Reputație: 105 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 14, 2021 Am incercat pe wp si nu raspunzi.
whiteoak Reputație: 1106 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 14, 2021 Sunat pe numărul domnișoarei, răspuns colega si anunțat ca la ora x nu este disponibila. Propun alta oră, repetat sistemul "poșta română", primit aprobare ca este libera si rămas sa confirm pe whatsapp. La ora stabilita de ea confirm programarea si cer detalii de adresa si mă pun la drum. Vede mesajele, nu răspunde si după 15 min imi spune ca a încurcat programările si isi cere scuze. Eu unul, oricât de bine ar arata, zic pas si a doua oara nu mai încerc! 2
pax123 Reputație: 145 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2021 Acum 3 minute, whiteoak a spus: Sunat pe numărul domnișoarei, răspuns colega si anunțat ca la ora x nu este disponibila. Propun alta oră, repetat sistemul "poșta română", primit aprobare ca este libera si rămas sa confirm pe whatsapp. La ora stabilita de ea confirm programarea si cer detalii de adresa si mă pun la drum. Vede mesajele, nu răspunde si după 15 min imi spune ca a încurcat programările si isi cere scuze. Eu unul, oricât de bine ar arata, zic pas si a doua oara nu mai încerc! Ai avut plan B si C ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum