sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Reclama spunea asa: 'Daca vrei cu adevarat,poti....Adidas Torsion' Tu de unde stii de reclama asta ,Sorina? )))De pe net Curios troll ))
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 10, 2014 De pe net Curios troll ))Cu ce baiat de pe forum ai vrea sa-ti petreci o noapte? Daca zici tu, zic si eu Ps. Ti-am trimis un mesaj pe telefon 1
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 .
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Cu ce baiat de pe forum ai vrea sa-ti petreci o noapte? Daca zici tu, zic si eu Ps. Ti-am trimis un mesaj pe telefon Offff mai Laura...cu intrebarea asta mi-ai dat-o la .... tendoane! )) Evident ca nu voi spune pentru ca sunt geloasa, il vreau prima 2
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 Reclama spunea asa:'Daca vrei cu adevarat,poti....Adidas Torsion'Ce vremuri .... Italia '90 .... Au fost printre primele reclame de la tv ...."Fugi ! In pantofi Adidas Torsion .""Panasonic Dome Sound Sistem - un pas inainte in televiziune ."Mai era aia cu "Titan Ice ... alta viata !" Mai tineti minte ? .... :) ))
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2014 http://www.bestmusic.ro/funny/stiri-funny/reclame-tv-romanesti-126312.html
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 10, 2014 Offff mai Laura...cu intrebarea asta mi-ai dat-o la .... tendoane! )) Pentru voi doua nu mai e valabila treaba cu datul la tendoane, voi dati la slicoane.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2014 V-am prins, vrajitoarelor! ...apropos de reclamele din '90. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Ce vremuri .... Italia '90 .... Au fost printre primele reclame de la tv ...."Fugi ! In pantofi Adidas Torsion .""Panasonic Dome Sound Sistem - un pas inainte in televiziune ."Mai era aia cu "Titan Ice ... alta viata !"Mai tineti minte ? .... :) ))v-am prins vrajitoarelor! haaahaahaa
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 v-am prins vrajitoarelor! haaahaahaanu vazusem ca picon a scris acelasi lucru...))
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 nu vazusem ca picon a scris acelasi lucru...))V-a mai spus cineva ca va potriviti ? ... :) ))
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 V-a mai spus cineva ca va potriviti ? ... :) ))Doar ca maestrul Picon a terminat ... , pardon (!) ... a scris mai repede ! :) ))
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2014 Da bre, ne potrivim 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Nu e nevoie sa ne spuna nimeni. Simtim
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2014 Corect! 1
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 Da bre, ne potrivimNu e nevoie sa ne spuna nimeni. Simtim Corect!Considerati atunci ca nu v-am spus nimic ..... :) ))
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2014 Crezi ca mai avem timp? 1
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 Habar n-am !
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2014 Postat Ianuarie 11, 2014 Laurita,de cand ai deschis acest topic,m-ai pus pe ganduri.Aveam si eu topul meu,cum avem cred fiecare....dar niciodata nu m-am gandit cine pe care loc ar fi.Acum ma tot gandesc la asta,dar tot nu e bine,cei care se afla in top,sunt toti locul 1 la mine,dar din diferite motive.Pot sa fac astfel de top?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 11, 2014 Laurita,de cand ai deschis acest topic,m-ai pus pe ganduri.Aveam si eu topul meu,cum avem cred fiecare....dar niciodata nu m-am gandit cine pe care loc ar fi.Acum ma tot gandesc la asta,dar tot nu e bine,cei care se afla in top,sunt toti locul 1 la mine,dar din diferite motive.Pot sa fac astfel de top? Daa :*
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Ianuarie 11, 2014 TOP-barbati sexi testatPapyAlexFaterPisicutsLoverboy OradeaCristian Mora 1
loverel Reputație: 430 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Ianuarie 11, 2014 in asteptarea topului vaaai... sunt in top multumesc
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2014 Postat Ianuarie 11, 2014 Perfect! Deci topul meu,personal si putin mai altfel Voi nota doar baieti de pe forum,ca asa-i frumos.Ordinea este cronologica. Gentleman cu suflet frumos: loverboy_oradea Efect "furnici in sange": H0lyboy My guilty pleasure: RRRazvan Cea mai placuta surpriza: bombonelu_21 My secret desire-recunosc,m-a influentat un pic ce a scris Sorina,mai la inceputul topicului.Este un user pe aici,pe care nu-l cunosc si nici macar nu am vorbit cu el niciodata,dar reuseste prin postari sa ma faca sa-mi doresc foarte mult sa-l intalnesc.Nu stiu,daca se va intampla asta si daca da,mi-e ca devin dependenta Loverele,simteai ca esti in top,ha? 1
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Ianuarie 11, 2014 in asteptarea topului vaaai... sunt in top multumesc Pe tine te voi testa luni din nou ,sa vad ce ai progresat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum