Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2021 Buna dragilor. Numele meu este Izabella si am 22 de ani. Sunt o tanara sociabila pregatita sa iti satisfaca placerile. Preturi: -250/h SERVICII: -oral neprotejat in functie se igiena( sa nu existe mirosuri/sa fie epilat) -⛔️⛔️⛔️normal DOAR PROTEJAT ( cei care incearca sa isi indeparteze prezervativul sau insista asupra acestui subiect vor fi dati afara, fara sa finalizeze)⛔️⛔️⛔️ ❗️❗️❗️#sanatateaareprioritate❗️❗️❗️ -anal(50extra, DOAR PROTEJAT, anuntat cu apx 20-30min inainte) -finalizare faciala (50extra) -saruturi(50extra, doar daca igiena este ok) -sex in grup(50extra pentru fiecare persoana) -footfetish -dus impreuna -masturbare -uro(50extra) -masaj -69 -orice pozitie NU ACCEPT DEGETE INAUNTRU. Locatie: TOMIS PLUS Locuiesc singura. Se asigura discretie. Locatie curata cu cele necesare igienizarii. Va sarut si va astept cu drag. LUCREZ DOAR LA ORA SI DOAR PE BAZA PROGRAMARILOR. (De preferat whats up sau mesaje) ❤️❤️❤️❤️
goldenboy202 Reputație: -3 Postat August 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9, 2021 Ce pretenții are umflata,e clar ca e pus pe japca rau,părerea mea direct de evitat 4 3
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 2 minute, goldenboy202 a spus: Ce pretenții are umflata,e clar ca e pus pe japca rau,părerea mea direct de evitat Cauta mi recenziile si dupa discutam 😘
goldenboy202 Reputație: -3 Postat August 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9, 2021 Du-te fato la sala și slăbește, ai 22 de ani și bagi grăsime in tine ca nesatula 2 1 4
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 9, 2021 Acum 2 minute, Iizabela03 a spus: Cauta mi recenziile si dupa discutam 😘 Dar nu ai putea tu sa pui un link cu recenziile din orasele in care ai fost?
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 1 minut, lexluthor a spus: Dar nu ai putea tu sa pui un link cu recenziile din orasele in care ai fost? Nu stiu cum se pun… cauta pe iasi si gasesti 😘
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 2 minute, goldenboy202 a spus: Du-te fato la sala și slăbește, ai 22 de ani și bagi grăsime in tine ca nesatula Dragul meu… nu-ti place marfa nu cumperi.. move on… e simplu.. nu trebuie sa stai sa comentezi aiurea pe aici🤷♀️🤷♀️ Daca esti nebagat in seama aia. Zi frumoasa. 1 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 9, 2021 Acum 10 minute, goldenboy202 a spus: Ce pretenții are umflata,e clar ca e pus pe japca rau,părerea mea direct de evitat Inainte sa iti dai cu parerea nu ar trebui sa o cunosti ? Asa ar fi corect 1
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 1 minut, lexluthor a spus: Inainte sa iti dai cu parerea nu ar trebui sa o cunosti ? Asa ar fi corect Nu-ti bate capul cu oameni de nimic. Nici eu nu o fac 😘
pierre63 Reputație: 20 Postat August 9, 2021 Postat August 9, 2021 hello! you are very sexy and I love young girls. I'm interessed to service footfetish. can you send me some photos without shoes? thanks 1
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Chiar acum, pierre63 a spus: hello! you are very sexy and I love young girls. I'm interessed to service footfetish. can you send me some photos without shoes? thanks Hi. Send me a text please😘
pierre63 Reputație: 20 Postat August 9, 2021 Postat August 9, 2021 non posso. mandarti o dammi una mail. Grazie
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 https://nimfomane.com/forum/topic/185209-izabella…0747943996…river-tower/#comments
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 9, 2021 Acum 5 minute, pierre63 a spus: hello! you are very sexy and I love young girls. I'm interessed to service footfetish. can you send me some photos without shoes? thanks But do you ask for pictures of them all? See that they also have a random phone number. Some also have Whatts App.
pierre63 Reputație: 20 Postat August 9, 2021 Postat August 9, 2021 Acum 2 minute, lexluthor a spus: But do you ask for pictures of them all? See that they also have a random phone number. Some also have Whatts App. Thanks for info but I prefere talk with the girls on email or in this site
django2019 Reputație: 795 Postat August 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9, 2021 59 minutes ago, lexluthor said: But do you ask for pictures of them all? See that they also have a random phone number. Some also have Whatts App. Ce pana mea ai vrut să spui prin "nr. de telefon aleatoriu"? 🤔 1
Dima74 Reputație: 477 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 9, 2021 Acum 1 oră, Iizabela03 a spus: Buna dragilor. Numele meu este Izabella si am 22 de ani. Sunt o tanara sociabila pregatita sa iti satisfaca placerile. Preturi: -250/h SERVICII: -oral neprotejat in functie se igiena( sa nu existe mirosuri/sa fie epilat) -⛔️⛔️⛔️normal DOAR PROTEJAT ( cei care incearca sa isi indeparteze prezervativul sau insista asupra acestui subiect vor fi dati afara, fara sa finalizeze)⛔️⛔️⛔️ ❗️❗️❗️#sanatateaareprioritate❗️❗️❗️ -anal(50extra, DOAR PROTEJAT, anuntat cu apx 20-30min inainte) -finalizare faciala (50extra) -saruturi(50extra, doar daca igiena este ok) -sex in grup(50extra pentru fiecare persoana) -footfetish -dus impreuna -masturbare -uro(50extra) -masaj -69 -orice pozitie NU ACCEPT DEGETE INAUNTRU. Locatie: TOMIS PLUS Locuiesc singura. Se asigura discretie. Locatie curata cu cele necesare igienizarii. Va sarut si va astept cu drag. LUCREZ DOAR LA ORA SI DOAR PE BAZA PROGRAMARILOR. (De preferat whats up sau mesaje) ❤️❤️❤️❤️ Ce sa zic,arăți bine,bine.Serviciile sunt un pic piperate.Spor la bani și bine ai venit.Nu te pot vizita
pierre63 Reputație: 20 Postat August 9, 2021 Postat August 9, 2021 hello Izabela. have you an email addres?
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 4 minute, Dima74 a spus: Ce sa zic,arăți bine,bine.Serviciile sunt un pic piperate.Spor la bani și bine ai venit.Nu te pot vizita La ce te referi prin piperate?
django2019 Reputație: 795 Postat August 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9, 2021 Să recapitulam: 250 + 50 anal + 50 FK + 50 finalizare facială = 400/h. Ieftin ca braga. Mă mir cum de nu a băgat EXTRA si la 69. 2 1
felix001 Reputație: 604 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat August 9, 2021 Acum 14 minute, Iizabela03 a spus: La ce te referi prin piperate? Doar nu ma refeream la prețul taxiului care m-ar duce la tine 1
felix001 Reputație: 604 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat August 9, 2021 Nu se referea omul la prețul taxiului cred
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Acum 3 minute, django2019 a spus: Să recapitulam: 250 + 50 anal + 50 FK + 50 finalizare facială = 400/h. Ieftin ca braga. Mă mir cum de nu a băgat EXTRA si la 69. Pt anal m i se pare normal sa cer extra, pt FK nu ma pup cu oricine si tocmai de aceea iar finalizarea faciala de asemenea este normal la extra. Pe unde am lucrat nu s a plans nimeni de aceste lucruri.
Pandishpan Reputație: 896 Postat August 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9, 2021 A mai activat pe Cta...am tot urmarit o sa ajung la ea...are si topic deschis..🤣
Iizabela03 Reputație: 119 Postat August 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2021 Chiar acum, felix001 a spus: Nu se referea omul la prețul taxiului cred Eu intrebam ce i se pare atat atat de waw… 250 este in mare parte pretu mediu al pietei iar serviciile extra fiecare fata si le face cum doreste. Eu asa am considerat. Accept parerile pro si contra acestor detalii 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum