d0nmarc0 Reputație: 25 Postat August 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2021 Salutare! Sunt curios daca mai exista astfel de servicii, acceptabile,in Constanta. Cand spun acceptabile ma refer la ce am experimentat acum ceva ani, cand in saloanele de masaj fetele erau `pe ales` si profesional amabile. Ba chiar au fost cazuri cand am fost surprins placut doar de masajul in sine. De ceva vreme insa nu reusesc sa gasesc un salon de masaj cu fete care arata chiar bine, cu servicii care definesc efectiv masajul erotic. Aaa, stiu ca gusturile nu se discuta, insa referitor la prestatoarele de servicii din masajul erotic, tantric, bla bla... in viziunea mea ar trebui sa aduca macar cu profilul unei dansatoare la bara, in nicun caz ca tanti Aneta cu sfarcurile facand ochi buricului. Daca mai exista fete bune si serioase ori saloane care ofera asa ceva, as incerca incantat. Apreciez orice raspuns, salutari cu respect! 1
talibanu Reputație: 9897 Postat August 10, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 10, 2021 Daca te uiti la rubrica de masaj erotic exista o posibilitate sa gasesti raspuns la intrebarile tale
Dima74 Reputație: 477 Postat August 10, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 10, 2021 Acum 29 minute, d0nmarc0 a spus: Salutare! Sunt curios daca mai exista astfel de servicii, acceptabile,in Constanta. Cand spun acceptabile ma refer la ce am experimentat acum ceva ani, cand in saloanele de masaj fetele erau `pe ales` si profesional amabile. Ba chiar au fost cazuri cand am fost surprins placut doar de masajul in sine. De ceva vreme insa nu reusesc sa gasesc un salon de masaj cu fete care arata chiar bine, cu servicii care definesc efectiv masajul erotic. Aaa, stiu ca gusturile nu se discuta, insa referitor la prestatoarele de servicii din masajul erotic, tantric, bla bla... in viziunea mea ar trebui sa aduca macar cu profilul unei dansatoare la bara, in nicun caz ca tanti Aneta cu sfarcurile facand ochi buricului. Daca mai exista fete bune si serioase ori saloane care ofera asa ceva, as incerca incantat. Apreciez orice raspuns, salutari cu respect! 0733904671 O tipa seroasa și profesionista. Are toping aici pe ninfo,la secțiunea masaj erotic.Salve!
d0nmarc0 Reputație: 25 Postat August 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 10, 2021 1 minute ago, talibanu said: Daca te uiti la rubrica de masaj erotic exista o posibilitate sa gasesti raspuns la intrebarile tale M-am uitat, insa niciun raspuns, trust me :)) 1
d0nmarc0 Reputație: 25 Postat August 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 10, 2021 1 minute ago, Dima74 said: 0733904671 O tipa seroasa și profesionista. Are toping aici pe ninfo,la secțiunea masaj erotic.Salve! 2 minutes ago, Dima74 said: 0733904671 O tipa seroasa și profesionista. Are toping aici pe ninfo,la secțiunea masaj erotic.Salve! Am tot incercat de mai mult timp sa dau de ea, inclusiv pe whatsapp. Citeste mesajele dar niciun raspuns. Deci....serioasa?
talibanu Reputație: 9897 Postat August 10, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 10, 2021 Acum 3 ore, d0nmarc0 a spus: Am tot incercat de mai mult timp sa dau de ea, inclusiv pe whatsapp. Citeste mesajele dar niciun raspuns. Deci....serioasa? Dima doar arunca vorbe peste tot...nu iti bate capul prea tare eu zic totusi sa mai arunci un ochi pe la masaj erotic 1
playmaker Reputație: 1302 Postat August 10, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2021 Respect si calitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum