Maria011 Reputație: 6 Postat August 10, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 10, 2021 Locatie:COMPLEX NEWTON Buna dragilor! Eu sunt Maria si am 22 de ani.🥰 Tandra si senzuala, astea sunt cuvintele care ma caracterizeaza.💕 Sunt jucausa ca o pisica😺, mereu plina de viata si energica. Vino si cunoaste-ma in forma mea cea mai buna! Hai sa petrecem clipe de neuitat impreuna! Serviciile mele sunt urmatoarele:🥰 -oral protejat -Normal protejat -dominare soft/hard)+50 lei extra -masaj relaxare/erotic -FK IN FUNCTIE DE IGIENA +50 lei extra -GFE Accept diferite pozitii 😌 150 ron-30min 250 ron-1h (doua finalizari) Locatie: Complex Newton 2 1
geogeo23 Reputație: 2 Postat August 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 10, 2021 EU care credeam ca clonele sunt doar pe publi24 1 1
geogeo23 Reputație: 2 Postat August 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 10, 2021 @dan1984 LA mine nu merge prosteala ,o sa vezi ca și ceilalti care sau dus la ea o sa vada ca e același fata cu 2 topice 2 1
sofer100 Reputație: 859 Postat August 11, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 11, 2021 8 hours ago, geogeo23 said: @dan1984 LA mine nu merge prosteala ,o sa vezi ca și ceilalti care sau dus la ea o sa vada ca e același fata cu 2 topice Care? Dupa poze nu o ghicesc. Ideea e ca nu m-ar afecta atat faptul de a avea doua topice , cat sa nu fie vreuna din asta care a prins aer de vedeta. (sunt vreo doua cumetre in zona care au trecut direct de la nivelul "garde loo" la primadona...) 1 2
dan1984 Reputație: 93 Postat August 11, 2021 Postat August 11, 2021 sunt de acord și cu ce a scris geogeo23 si cu ce a scris șoferul…. dar totuși care-i? vreau raspunsul, ieri (instant gratification) o suspecta am și eu. dar o păstrez pentru mine pana nu apar indicii mai concrete 1
geogeo23 Reputație: 2 Postat August 11, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 11, 2021 Acum 44 minute, sofer100 a spus: Care? Dupa poze nu o ghicesc. Ideea e ca nu m-ar afecta atat faptul de a avea doua topice , cat sa nu fie vreuna din asta care a prins aer de vedeta. (sunt vreo doua cumetre in zona care au trecut direct de la nivelul "garde loo" la primadona...) DUPA poze nu ,dupa corp poate Ai vizitato si tu ca si mine , e eva69fastfuck 2 1
dan1984 Reputație: 93 Postat August 11, 2021 Postat August 11, 2021 Acum 58 minute, geogeo23 a spus: DUPA poze nu ,dupa corp poate Ai vizitato si tu ca si mine , e eva69fastfuck tu vrei sa spui ca este eva mongoleza? de fapt eva south west asia? ca la ea ma gândeam și eu….. poate nu este ea și confundam și calomniem pe maria011 de unde știi tu, cont nou și nefolosit, unde și cu cine m-am vazut eu?? pe o scara de la 1 la 10, am ajuns la un nivel de paranoia de, 39…. mai bine sa ramana întrebarea fără raspuns…. m-am uitat pe topingul Evei mongoleze și n-am scris nimic acolo…. vroiam sa scriu ceva, de sa nu o spele toate apele dunarii, dar am pierdut jumatate și mai bine din ce am început sa scriu și mi-am spus, asta-i un semn!, și n-am mai scris nimic 1
geogeo23 Reputație: 2 Postat August 11, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 11, 2021 Acum 20 minute, dan1984 a spus: tu vrei sa spui ca este eva mongoleza? de fapt eva south west asia? ca la ea ma gândeam și eu….. poate nu este ea și confundam și calomniem pe maria011 de unde știi tu, cont nou și nefolosit, unde și cu cine m-am vazut eu?? pe o scara de la 1 la 10, am ajuns la un nivel de paranoia de, 39…. mai bine sa ramana întrebarea fără raspuns…. m-am uitat pe topingul Evei mongoleze și n-am scris nimic acolo…. vroiam sa scriu ceva, de sa nu o spele toate apele dunarii, dar am pierdut jumatate și mai bine din ce am început sa scriu și mi-am spus, asta-i un semn!, și n-am mai scris nimic nu tiam zis tie ma ,iam zis lu sofer cat despre asta n-am ce zice e o prostituata atat 1 3
sofer100 Reputație: 859 Postat August 11, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 11, 2021 9 hours ago, geogeo23 said: DUPA poze nu ,dupa corp poate Ai vizitato si tu ca si mine , e eva69fastfuck Mersi. Cred ca are nevoie de vreo luna-doua sa se trateze cu baieti mai hotarati, gen Alex, Zeu-zeu sau mai pretentiosi , gen Coldfusion, Mazare, Baron , pana sa inteleaga care e treaba cu profil pe nimfo. (am intrebat pt ca m-am gandit si la Chriss, si ea e bruneta-ten inchis, desi un pic diferita la constitutie ). Dupa vreo luna poate am sa incerc la M011, deocamdata mai astept recenzii , poate vin pareri din zona cu pretentii mai mari, poate se schimba ceva. 1 2
ffsdnd Reputație: 7400 Postat August 11, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 11, 2021 Acum 8 ore, dan1984 a spus: tu vrei sa spui ca este eva mongoleza? de fapt eva south west asia? ca la ea ma gândeam și eu….. poate nu este ea și confundam și calomniem pe maria011 de unde știi tu, cont nou și nefolosit, unde și cu cine m-am vazut eu?? pe o scara de la 1 la 10, am ajuns la un nivel de paranoia de, 39…. mai bine sa ramana întrebarea fără raspuns…. m-am uitat pe topingul Evei mongoleze și n-am scris nimic acolo…. vroiam sa scriu ceva, de sa nu o spele toate apele dunarii, dar am pierdut jumatate și mai bine din ce am început sa scriu și mi-am spus, asta-i un semn!, și n-am mai scris nimic Dane, daca tu ai ajuns la nivelul 39 de paranoia.....eu l-am trecut....Am impresia ca este un tip in acest topic....ce se autociteaza. 🤣 PS: Aveti spital de psihiatrie in Iasi? 🤣 Cei cu Eva....ca nu inteleg, Mongolia este in in nord-centru Asiei, iar in sud-vestul Asie este Khalejii area (Yemen, Oman,....) Este sataioata sau are sange fierbinte.....oricum ar fi, pare exotica. 🥰 3 1 1
dan1984 Reputație: 93 Postat August 11, 2021 Postat August 11, 2021 Acum 58 minute, ffsdnd a spus: Dane, daca tu ai ajuns la nivelul 39 de paranoia.....eu l-am trecut....Am impresia ca este un tip in acest topic....ce se autociteaza. 🤣 PS: Aveti spital de psihiatrie in Iasi? 🤣 Cei cu Eva....ca nu inteleg, Mongolia este in in nord-centru Asiei, iar in sud-vestul Asie este Khalejii area (Yemen, Oman,....) Este sataioata sau are sange fierbinte.....oricum ar fi, pare exotica. 🥰 este spital de psihiatrie, cum sa nu fie, se numește socola despre sofer și conturi multiple, codex, are o postare foarte buna… este de săptămâna trecută, cred. orice as spune eu, nu mi-ar ieși la fel de bine nu eu i-am dat numele eva mongoleza și pentru ca nu mi-a iesit orientarea geografică, hai sa încerc altfel… vreau sa spun ca eva este o buna reprezentanta pentru cei ce au dat între 5 și 7 la suta din fondul genetic romanesc vreau sa văd o recenzie, măcar una, legată de maria011 1 1
Maria011 Reputație: 6 Postat August 16, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat August 16, 2021 Buna dimi dragii mei ,va astept astazi cu programari ,va pupicesc😘 si va doresc o zi cat mai productiva si frumoasa! 🥰 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum