laury Reputație: 24072 Postat August 24, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2021 Nici o recenzie? Nu se mai fute nimeni? 😆
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat August 24, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat August 24, 2021 Nu, pogodi! 1
Vasilex Reputație: 104 Postat August 27, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2021 Am impresia ca mulți futaci de pe forum trăiesc intr-un univers paralel sau nu au văzut în viața lor o femeie. Rita este o taranuse din Bălți, Republica Moldova, proaspăt sosită în București cu gandul sa facă rost bani . Un corp care nu m a impresionat, mai zdravănă, fără sa fie grasă. ,mijlocul nu este reliefat, cam fără forme.sânii mici , nimic finut. Fata comuna, sigur nu întorci capul dupa ea pe strada.ce mi a plăcut totuși la ea este ca zâmbește tot timpul și are bun simț. Înainte sa îi dau banii am intrat -o dacă face fk și mi a raspuns ca da. Desigur , după ce a început acțiunea mi a spus ca pt ea fk înseamnă pupici pe buze. La oral ia doar capul pulii în gură în timp ce cu o mână mă strângea tare de coaie. Nu știu de unde a învățat tehnica asta, dar am oprit o dupa cateva secunde de durere si de faptul ca riscam sa nu mai am mostenitori. La normal am ținut o mai mult în pula,dar fără nicio implicare din partea ei. Cu bunăvoința din partea mea îi dau 5 la oral și 6 la normal. În tot timpul ăsta primea mesaje pe telefon.care zbârnâiau groaznic..La baie, ce sa zic , săpunul lichid se terminase și mai era doar apa de gura. Total nejustificat prețul de 200 lei finalizarea. Prețul corect este de cel mult 80 de lei finalizarea. Eu cu siguranță nu recomand și de curiozitate m am uitat puțin pe publi unde am văzut preturi mai mici cu analul inclus .Cred ca ar trebui sa fim mai atenți cu banii noștri și sa nu îmbogățim peștii, chiar daca vin din Moldova 4 1 1 1
laury Reputație: 24072 Postat August 27, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 27, 2021 Acum 6 minute, Vasilex a spus: Am impresia ca mulți futaci de pe forum trăiesc intr-un univers paralel sau nu au văzut în viața lor o femeie. Rita este o taranuse din Bălți, Republica Moldova, proaspăt sosită în București cu gandul sa facă rost bani . Un corp care nu m a impresionat, mai zdravănă, fără sa fie grasă. ,mijlocul nu este reliefat, cam fără forme.sânii mici , nimic finut. Fata comuna, sigur nu întorci capul dupa ea pe strada.ce mi a plăcut totuși la ea este ca zâmbește tot timpul și are bun simț. Înainte sa îi dau banii am intrat -o dacă face fk și mi a raspuns ca da. Desigur , după ce a început acțiunea mi a spus ca pt ea fk înseamnă pupici pe buze. La oral ia doar capul pulii în gură în timp ce cu o mână mă strângea tare de coaie. Nu știu de unde a învățat tehnica asta, dar am oprit o dupa cateva secunde de durere si de faptul ca riscam sa nu mai am mostenitori. La normal am ținut o mai mult în pula,dar fără nicio implicare din partea ei. Cu bunăvoința din partea mea îi dau 5 la oral și 6 la normal. În tot timpul ăsta primea mesaje pe telefon.care zbârnâiau groaznic..La baie, ce sa zic , săpunul lichid se terminase și mai era doar apa de gura. Total nejustificat prețul de 200 lei finalizarea. Prețul corect este de cel mult 80 de lei finalizarea. Eu cu siguranță nu recomand și de curiozitate m am uitat puțin pe publi unde am văzut preturi mai mici cu analul inclus .Cred ca ar trebui sa fim mai atenți cu banii noștri și sa nu îmbogățim peștii, chiar daca vin din Moldova Confirm ce spui, am fost si eu dar nimic wow. Pretul corect max 100 finalizarea. Am spus si repet, cei care fac recenzii si dau acestor moldovence numai 9 si 10 pe linie, ori sunt platiti sa faca asta, ori nu au vazut femei frumoase si pasionale la pat in viata lor. Plm la 200 fin discutam de Top iar aici nu este cazul de astfel de servicii! 4
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 La 27.08.2021 la 10:57, Vasilex a spus: Am impresia ca mulți futaci de pe forum trăiesc intr-un univers paralel sau nu au văzut în viața lor o femeie. Rita este o taranuse din Bălți, Republica Moldova, proaspăt sosită în București cu gandul sa facă rost bani . Un corp care nu m a impresionat, mai zdravănă, fără sa fie grasă. ,mijlocul nu este reliefat, cam fără forme.sânii mici , nimic finut. Fata comuna, sigur nu întorci capul dupa ea pe strada.ce mi a plăcut totuși la ea este ca zâmbește tot timpul și are bun simț. Înainte sa îi dau banii am intrat -o dacă face fk și mi a raspuns ca da. Desigur , după ce a început acțiunea mi a spus ca pt ea fk înseamnă pupici pe buze. La oral ia doar capul pulii în gură în timp ce cu o mână mă strângea tare de coaie. Nu știu de unde a învățat tehnica asta, dar am oprit o dupa cateva secunde de durere si de faptul ca riscam sa nu mai am mostenitori. La normal am ținut o mai mult în pula,dar fără nicio implicare din partea ei. Cu bunăvoința din partea mea îi dau 5 la oral și 6 la normal. În tot timpul ăsta primea mesaje pe telefon.care zbârnâiau groaznic..La baie, ce sa zic , săpunul lichid se terminase și mai era doar apa de gura. Total nejustificat prețul de 200 lei finalizarea. Prețul corect este de cel mult 80 de lei finalizarea. Eu cu siguranță nu recomand și de curiozitate m am uitat puțin pe publi unde am văzut preturi mai mici cu analul inclus .Cred ca ar trebui sa fim mai atenți cu banii noștri și sa nu îmbogățim peștii, chiar daca vin din Moldova Ești un parazit al societății ești tu un bomj fara bani nu ai să ajungi departe pentru că mereu critici oameni îdi nahui bleaga muha uitativa la voi cat de urâți sunteți că se sperie musca de voi paraziților care scriți așa comentarii nahui idite 3
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 La 27.08.2021 la 10:57, Vasilex a spus: Am impresia ca mulți futaci de pe forum trăiesc intr-un univers paralel sau nu au văzut în viața lor o femeie. Rita este o taranuse din Bălți, Republica Moldova, proaspăt sosită în București cu gandul sa facă rost bani . Un corp care nu m a impresionat, mai zdravănă, fără sa fie grasă. ,mijlocul nu este reliefat, cam fără forme.sânii mici , nimic finut. Fata comuna, sigur nu întorci capul dupa ea pe strada.ce mi a plăcut totuși la ea este ca zâmbește tot timpul și are bun simț. Înainte sa îi dau banii am intrat -o dacă face fk și mi a raspuns ca da. Desigur , după ce a început acțiunea mi a spus ca pt ea fk înseamnă pupici pe buze. La oral ia doar capul pulii în gură în timp ce cu o mână mă strângea tare de coaie. Nu știu de unde a învățat tehnica asta, dar am oprit o dupa cateva secunde de durere si de faptul ca riscam sa nu mai am mostenitori. La normal am ținut o mai mult în pula,dar fără nicio implicare din partea ei. Cu bunăvoința din partea mea îi dau 5 la oral și 6 la normal. În tot timpul ăsta primea mesaje pe telefon.care zbârnâiau groaznic..La baie, ce sa zic , săpunul lichid se terminase și mai era doar apa de gura. Total nejustificat prețul de 200 lei finalizarea. Prețul corect este de cel mult 80 de lei finalizarea. Eu cu siguranță nu recomand și de curiozitate m am uitat puțin pe publi unde am văzut preturi mai mici cu analul inclus .Cred ca ar trebui sa fim mai atenți cu banii noștri și sa nu îmbogățim peștii, chiar daca vin din Moldova Da tu bai dați o palmă și fiii mai serios parca esti chicat de pe planeta ești din tundră 🖕
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 La 24.08.2021 la 13:29, laury a spus: Nici o recenzie? Nu se mai fute nimeni? 😆 Haha cei de râs
laury Reputație: 24072 Postat August 30, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 30, 2021 Acum 5 minute, Ritulea a spus: Ești un parazit al societății ești tu un bomj fara bani nu ai să ajungi departe pentru că mereu critici oameni îdi nahui bleaga muha uitativa la voi cat de urâți sunteți că se sperie musca de voi paraziților care scriți așa comentarii nahui idite Rita, nu e frumos sa jignesti un client. Era de ajuns o explicatie decenta!
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 1 minut, laury a spus: Rita, nu e frumos sa jignesti un client. Era de ajuns o explicatie decenta! poate și nu e frumos dar nici nu îmi permit că canciujii estea sa mă jignească nahuuuui blea
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 3 minute, laury a spus: Rita, nu e frumos sa jignesti un client. Era de ajuns o explicatie decenta! Pidarmoni
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 La 27.08.2021 la 11:07, laury a spus: Confirm ce spui, am fost si eu dar nimic wow. Pretul corect max 100 finalizarea. Am spus si repet, cei care fac recenzii si dau acestor moldovence numai 9 si 10 pe linie, ori sunt platiti sa faca asta, ori nu au vazut femei frumoase si pasionale la pat in viata lor. Plm la 200 fin discutam de Top iar aici nu este cazul de astfel de servicii! Vai mo fare le pune
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 1 minut, Ritulea a spus: Vai mo fare le pune Du-te in nahuui satanna
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 30, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat August 30, 2021 Esti ok, ritulea? 1
laury Reputație: 24072 Postat August 30, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 30, 2021 Acum 47 minute, Ritulea a spus: Vai mo fare le pune Tragi ceva prafuri? Pe bune dar nu esti coerenta. 1
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 1 oră, Maa5fu1.v2 a spus: Esti ok, ritulea? Du-te si-ti da o palma Animale 2
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 1 oră în urmă, laury a spus: Tragi ceva prafuri? Pe bune dar nu esti coerenta. Da trag ai ceva să-mi propui sau îți dau eu voi 2 parfumuri că n-ai bani idiot 3
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 6 minute, Ritulea a spus: Da trag ai ceva să-mi propui sau îți dau eu voi 2 parfumuri că n-ai bani idiot Pidarazilor sunteți niște maimuțe
Ritulea Reputație: -1 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 1 minut, Ritulea a spus: Pidarazilor sunteți niște maimuțe Asta voi când nu aveți bani in buzunar
peperinho Reputație: 230 Postat August 31, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 31, 2021 6 hours ago, Ritulea said: Du-te in nahuui satanna Ea centrează, ea șutează 🙄🤣🤣 (țigările de contrabandă sunt expirate??)...draga mea , la jignirile tale aduse colegului ar trebui sa fii banata, omu' și a exprimat o părere într-o recenzie obiectivă, mie spre exemplu sa mi dai bani nu as veni la tine, gusturile nu se discuta, și prețul e cam piperat în Italia cu 30 € făceai de toate . 2
Vasilex Reputație: 104 Postat August 31, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 31, 2021 Ha , Ha. Ha ! Presupun ca este inedit pe forum sa fii jignit în rusa. Bagajul de cunoștințe privitor limbii române fiind prea sărac , proxenetul ex sovietic s a gândit ca este mai ușor sa m a facă în toate felurile în rusa .Probabil a uitat că a venit în țara ăsta sa câștige ușor niște bani și ca aici o duce f bine pe seama cadourilor primite de la clienții romani. Nu-I place, sa se duca la Moscova , și sa le ia cu el și pe tarancile alea doua care au preturi de lux !!! 2
laury Reputație: 24072 Postat August 31, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 31, 2021 Rita, daca ai inceput sa injuri, plus igiena precara jos, plus pretul mare….te descalifici singura. Treaba ta, vrei sa nu ai clienti…continua sa injuri!
bastos01 Reputație: 451 Postat August 31, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat August 31, 2021 33 minutes ago, laury said: Rita, daca ai inceput sa injuri, plus igiena precara jos, plus pretul mare….te descalifici singura. Treaba ta, vrei sa nu ai clienti…continua sa injuri! nu stiu de ce bagati in seama toate tarancile astea resapate aduse de peste cu tirul sa produca. asta dupa cum arata nici pe tocuri nu stie sa mearga 1 1
Ritulea Reputație: -1 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Acum 3 ore, Vasilex a spus: Ha , Ha. Ha ! Presupun ca este inedit pe forum sa fii jignit în rusa. Bagajul de cunoștințe privitor limbii române fiind prea sărac , proxenetul ex sovietic s a gândit ca este mai ușor sa m a facă în toate felurile în rusa .Probabil a uitat că a venit în țara ăsta sa câștige ușor niște bani și ca aici o duce f bine pe seama cadourilor primite de la clienții romani. Nu-I place, sa se duca la Moscova , și sa le ia cu el și pe tarancile alea doua care au preturi de lux !!! Pidarazilor nahui suca bea haihui pidarmonilor 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 2
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 31, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat August 31, 2021 Ce inseamna pidarmon? Stiu ca pidar e poponar, dar mon? E de la pokeMON? 🤣 1
bastos01 Reputație: 451 Postat August 31, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat August 31, 2021 7 hours ago, Ritulea said: Pidarazilor nahui suca bea haihui pidarmonilor 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 faaa, pana sa ajungi in Romania, ai mai vazut asfalt ? Cred ca l-ai pupat cand te-au debarcat pestii, v`an gura de moldovence imputite. In incheiere, has morocar 2 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum