laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 30 de minute pe ora ? Nu cand am timp stau si 60 min/1h
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2014 Chiar daca nu esti o ciocolata si doar... o fetitza rasfatata (cea mai rasfatata de pe forum), tot poti fi mancata Imi place foarte mult comentariu' asta al tau! :D
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 12, 2014 Si mie mi-a placut mult compania ta Laura la un moment dat, trebuie sa recunosc asta. Si am un feeling ca a fost reciproc. Nu scriam pe vremea aceea.pe aici.Oricum, iti doresc o viata frumoasa si implinita!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Si mie mi-a placut mult compania ta Laura la un moment dat, trebuie sa recunosc asta. Si am un feeling ca a fost reciproc. Nu scriam pe vremea aceea.pe aici.Oricum, iti doresc o viata frumoasa si implinita!Buna! Ma bucur ca n-ai uitat ... As vrea sa stiu cine esti, dar din pacate n-am cum afla... Te pup duuulceee! Multumesc frumos, la fel iti doresc si eu tie!
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Eu am vizitat-o pe Laura in ultima saptamanda de 2 ori inainte sa se retraga,nu i-am lasat recenzie ca nu aveam cont,mi-a dat un amic nr ei si am mers direct,e o fata minunata si am vorbit multe cu ea,pt mine e de 10 pe linie mai ales ca are silicoane acum. Am discutat cu ea daca mai revine sau nu,a fost foarte sincera se vedea in ochii ei verzi si frumosi ca inca e o copila-acum zicea da,acum zicea nu. Mi-a fost drag de ea,am petrecut mai multe ore la a doua intalnire,mai bine ca s-a retras atunci,nu imi doream sa ma indragostesc de o fata pe care e imposibil sa o am in viitor.Sper ca esti bine Laura sunt baiatul cu ursuletul si cu cei 3 trandafiri,sa ti ursuletul amintire..... Am 4 ursuleti primiti de la voi... Si foarte multe floooori, dar s-au ofilit... Nu imi aduc aminte cine esti... o sa tin amintire toti ursuletiiiiiii <3 Te pup duuulceee! <3
maryusm Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 12, 2014 Nu mai de bine iți urez de acum incolo , si nu pune la suflet toate prostiile pe care le spun unii labagi , mie imi pare rau ca nu am venit decat odata la tine și sper sa ne mai intalnim si in alte circumstante.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Nu mai de bine iți urez de acum incolo , si nu pune la suflet toate prostiile pe care le spun unii labagi , mie imi pare rau ca nu am venit decat odata la tine și sper sa ne mai intalnim si in alte circumstante.Iti multumesc frumos... N-o sa mai pun la suflet Dar nu stiu cine esti...sper ca a fost ok intalnirea cu mine... Te pup dulceee!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 TIp: Labagii tot timpul spun prostii. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114530 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 12, 2014 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 12, 2014 @maryusm,vezi sa fie atenuante circumstantele in care speri ))
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Ma rusinez...hahaha :">
guy fawkes Reputație: 872 Postat Ianuarie 12, 2014 Postat Ianuarie 12, 2014 Come back baby !!!! i miss you
sit down comedy Reputație: 729 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 12, 2014 ..... Am 4 ursuleti primiti de la voi... Si foarte multe floooori, dar s-au ofilit... Nu imi aduc aminte cine esti... o sa tin amintire toti ursuletiiiiiii <3 Te pup duuulceee! <3Bai baieti, pai se poate ? Toti o iubiti si doar 4 ursuleti??? Flori care se ofilesc? Alte idei de cadouri nu aveti? Laura, papagali primesti ? Ii tii ca amintire? Laura, esti de acord ca aceasta poveste sa fie ecranizata? Emir Kusturica si ar da acordul in secunda 2...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 12, 2014 Aha,din gura toata lumea,iubeste pe toata lumea.....vorbe,vorbe Ursulet de catifea,ce se da,nu se mai ia.... Laura,plante decorative primesti?(neofilibile)
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 12, 2014 Bai baieti, pai se poate ? Toti o iubiti si doar 4 ursuleti??? Flori care se ofilesc? Alte idei de cadouri nu aveti? Laura, papagali primesti ? Ii tii ca amintire? Laura, esti de acord ca aceasta poveste sa fie ecranizata? Emir Kusturica si ar da acordul in secunda 2...papagali o sa primeasca,cand o sa revina.....
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Carnivore.
maryusm Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 12, 2014 Iti multumesc frumos... N-o sa mai pun la suflet :*Dar nu stiu cine esti...sper ca a fost ok intalnirea cu mine... Te pup dulceee!
maryusm Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 12, 2014 Am fost la tine intr-o zii in cate nu te simteai prea bine dar tot ai avuto prestattie excelenta asa ca iti multumesc inca odata.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Am fost la tine intr-o zii in cate nu te simteai prea bine dar tot ai avuto prestattie excelenta asa ca iti multumesc inca odata. :* si eu iti multumesc
JackBlack Reputație: 1026 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-ildG7Mzpkoo/UQ8k4HXNVMI/AAAAAAAAAxo/AgnhxIRD6Lk/s320/tumblr_m1p8mk1fL91qb31heo1_500.png
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Intrebare, pt ca am eu spume azi:Cine o tot linge pe Laura virtual in timp ce altii o fut pe bune? 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 12, 2014 Versuri "Pepe - Cine, cine" Refren:Hai spune: 'Cine, cine ?', spune-mi 'Cine, cine ?'Spune cine te iubeste mai mult decat mine.'Cine, cine ?', spune 'Cine, cine ?'Cine te iubeste mai mult decat mine.Cate mi-ai facut am stiut sa iertCere-mi tot, iti dau ce vreiOrice dar nu vreau sa te pierd. I:Aprinde toate stelele sa-mi lumineze noptileSa simt caldura ei la pieptSa o strang in brate si s-o iertSa ii sarut buzele moiCe m-au mintit de-atatea oriOrice mi-ar face o dorescStie ce gandesc, ca nu renunt la ea si o iubesc. Refren(x2):.. II:Inca o viata de-as traiTe-as cauta pan' te-as gasiSa fac cu tine legamantSa fi si apa si pamantEsti dorul meu, esti viata meaCere-mi orice si-ti voi daTi-as da si inima din pieptDaca tu mi-o ceri,as renunta la ea, oricum e a ta Refren:..
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Intrebare, pt ca am eu spume azi:Cine o tot linge pe Laura virtual in timp ce altii o fut pe bune? Adica?
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2014 Versuri "Pepe - Cine, cine" Refren: Hai spune: 'Cine, cine ?', spune-mi 'Cine, cine ?' Spune cine te iubeste mai mult decat mine. 'Cine, cine ?', spune 'Cine, cine ?' Cine te iubeste mai mult decat mine. Cate mi-ai facut am stiut sa iert Cere-mi tot, iti dau ce vrei Orice dar nu vreau sa te pierd. I: Aprinde toate stelele sa-mi lumineze noptile Sa simt caldura ei la piept Sa o strang in brate si s-o iert Sa ii sarut buzele moi Ce m-au mintit de-atatea ori Orice mi-ar face o doresc Stie ce gandesc, ca nu renunt la ea si o iubesc. Refren(x2):.. II: Inca o viata de-as trai Te-as cauta pan' te-as gasi Sa fac cu tine legamant Sa fi si apa si pamant Esti dorul meu, esti viata mea Cere-mi orice si-ti voi da Ti-as da si inima din piept Daca tu mi-o ceri,as renunta la ea, oricum e a ta Refren:.. :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum