Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Chiar daca nu esti o ciocolata si doar... o fetitza rasfatata (cea mai rasfatata de pe forum), tot poti fi mancata :yummy

Imi place foarte mult comentariu' asta al tau! :D :D :D :X :*

• Oras:Deep
  • Oras:Deep
Postat

Si mie mi-a placut mult compania ta Laura la un moment dat, trebuie sa recunosc asta. Si am un feeling ca a fost reciproc. Nu scriam pe vremea aceea.pe aici.

Oricum, iti doresc o viata frumoasa si implinita!

Postat

Si mie mi-a placut mult compania ta Laura la un moment dat, trebuie sa recunosc asta. Si am un feeling ca a fost reciproc. Nu scriam pe vremea aceea.pe aici.

Oricum, iti doresc o viata frumoasa si implinita!

Buna! Ma bucur ca n-ai uitat :( ... As vrea sa stiu cine esti, dar din pacate n-am cum afla...

Te pup duuulceee!

Multumesc frumos, la fel iti doresc si eu tie!

Postat

Eu am vizitat-o pe Laura in ultima saptamanda de 2 ori inainte sa se retraga,nu i-am lasat recenzie ca nu aveam cont,mi-a dat un amic nr ei si am mers direct,e o fata minunata si am vorbit multe cu ea,pt mine e de 10 pe linie mai ales ca are silicoane acum. Am discutat cu ea daca mai revine sau nu,a fost foarte sincera se vedea in ochii ei verzi si frumosi ca inca e o copila-acum zicea da,acum zicea nu. Mi-a fost drag de ea,am petrecut mai multe ore la a doua intalnire,

mai bine ca s-a retras atunci,nu imi doream sa ma indragostesc de o fata pe care e imposibil sa o am in viitor.

Sper ca esti bine Laura ;) sunt baiatul cu ursuletul si cu cei 3 trandafiri,sa ti ursuletul amintire

.....

Am 4 ursuleti primiti de la voi... Si foarte multe floooori, dar s-au ofilit... Nu imi aduc aminte cine esti... :( o sa tin amintire toti ursuletiiiiiii <3 :D

Te pup duuulceee! <3

• Oras:București
Postat

Nu mai de bine iți urez de acum incolo , si nu pune la suflet toate prostiile pe care le spun unii labagi , mie imi pare rau ca nu am venit decat odata la tine și sper sa ne mai intalnim si in alte circumstante.

Postat

Nu mai de bine iți urez de acum incolo , si nu pune la suflet toate prostiile pe care le spun unii labagi , mie imi pare rau ca nu am venit decat odata la tine și sper sa ne mai intalnim si in alte circumstante.

Iti multumesc frumos... N-o sa mai pun la suflet :*

Dar nu stiu cine esti...sper ca a fost ok intalnirea cu mine... Te pup dulceee! :*

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

.....

Am 4 ursuleti primiti de la voi... Si foarte multe floooori, dar s-au ofilit... Nu imi aduc aminte cine esti... :( o sa tin amintire toti ursuletiiiiiii <3 :D

Te pup duuulceee! <3

Bai baieti, pai se poate ? Toti o iubiti si doar 4 ursuleti??? Flori care se ofilesc? Alte idei de cadouri nu aveti? Laura, papagali primesti ? Ii tii ca amintire? ;)

Laura, esti de acord ca aceasta poveste sa fie ecranizata? Emir Kusturica si ar da acordul in secunda 2...

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Aha,din gura toata lumea,iubeste pe toata lumea.....vorbe,vorbe :)

Ursulet de catifea,

ce se da,nu se mai ia....

Laura,plante decorative primesti?(neofilibile)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Bai baieti, pai se poate ? Toti o iubiti si doar 4 ursuleti??? Flori care se ofilesc? Alte idei de cadouri nu aveti? Laura, papagali primesti ? Ii tii ca amintire? ;)

Laura, esti de acord ca aceasta poveste sa fie ecranizata? Emir Kusturica si ar da acordul in secunda 2...

papagali o sa primeasca,

cand o sa revina..... :laugh2

Postat

Iti multumesc frumos... N-o sa mai pun la suflet :*Dar nu stiu cine esti...sper ca a fost ok intalnirea cu mine... Te pup dulceee! :*

Postat

Am fost la tine intr-o zii in cate nu te simteai prea bine dar tot ai avuto prestattie excelenta asa ca iti multumesc inca odata.

Postat

Am fost la tine intr-o zii in cate nu te simteai prea bine dar tot ai avuto prestattie excelenta asa ca iti multumesc inca odata.

:* :* si eu iti multumesc :*

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Intrebare, pt ca am eu spume azi:

Cine o tot linge pe Laura virtual in timp ce altii o fut pe bune?

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Versuri "Pepe - Cine, cine"

Refren:

Hai spune: 'Cine, cine ?', spune-mi 'Cine, cine ?'

Spune cine te iubeste mai mult decat mine.

'Cine, cine ?', spune 'Cine, cine ?'

Cine te iubeste mai mult decat mine.

Cate mi-ai facut am stiut sa iert

Cere-mi tot, iti dau ce vrei

Orice dar nu vreau sa te pierd.

I:

Aprinde toate stelele sa-mi lumineze noptile

Sa simt caldura ei la piept

Sa o strang in brate si s-o iert

Sa ii sarut buzele moi

Ce m-au mintit de-atatea ori

Orice mi-ar face o doresc

Stie ce gandesc, ca nu renunt la ea si o iubesc.

Refren(x2):..

II:

Inca o viata de-as trai

Te-as cauta pan' te-as gasi

Sa fac cu tine legamant

Sa fi si apa si pamant

Esti dorul meu, esti viata mea

Cere-mi orice si-ti voi da

Ti-as da si inima din piept

Daca tu mi-o ceri,as renunta la ea, oricum e a ta

Refren:..

Postat

Versuri "Pepe - Cine, cine" Refren: Hai spune: 'Cine, cine ?', spune-mi 'Cine, cine ?' Spune cine te iubeste mai mult decat mine. 'Cine, cine ?', spune 'Cine, cine ?' Cine te iubeste mai mult decat mine. Cate mi-ai facut am stiut sa iert Cere-mi tot, iti dau ce vrei Orice dar nu vreau sa te pierd. I: Aprinde toate stelele sa-mi lumineze noptile Sa simt caldura ei la piept Sa o strang in brate si s-o iert Sa ii sarut buzele moi Ce m-au mintit de-atatea ori Orice mi-ar face o doresc Stie ce gandesc, ca nu renunt la ea si o iubesc. Refren(x2):.. II: Inca o viata de-as trai Te-as cauta pan' te-as gasi Sa fac cu tine legamant Sa fi si apa si pamant Esti dorul meu, esti viata mea Cere-mi orice si-ti voi da Ti-as da si inima din piept Daca tu mi-o ceri,as renunta la ea, oricum e a ta Refren:..

:laugh2  :laugh2  :clap2  :clapp  :138x  :PCx  :ellao  :gossip

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...