Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Adica? 

Stai linistita ca la mine se refera.

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130630232122/prowrestling/images/d/dd/ChGIpT1u25lt30V.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Stai linistita ca la mine se refera.

http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130630232122/prowrestling/images/d/dd/ChGIpT1u25lt30V.jpg

:no2

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

pre_1389537458__llcvvze.png

http://3.bp.blogspot.com/-VY5wBWDyb-A/URyT-7IjzCI/AAAAAAABnr4/XRAKwqy321k/s1600/tumblr_mi6sspoAn11qatepso1_500.jpg

• Like 2
  • Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Eu nu o cunosc pe Laura dar pare o fata deosebita, inteligenta , frumoasa careia ii place sa se futa . Asa calitati rari mai gasesti. :clapp Sper sa ai parte numai de oameni decenti in 2014. :kiss2

Postat

Eu nu o cunosc pe Laura dar pare o fata deosebita, inteligenta , frumoasa careia ii place sa se futa . Asa calitati rari mai gasesti. :clapp Sper sa ai parte numai de oameni decenti in 2014. :kiss2

Multumesc frumos pentru primele cuvinte ale tale, de futut(ca sa zic asa, sa nu-mi mai zica Oly ca am supt atatea puliiiiiii si acum imi e rusine sa zic"futut") nu ma cunosti...dar ai spus adevarul :) imi cam place sa ma fut, deh...asa ati fost si voi la varsta mea, ce va iesea in cale nu iertati =))

Te pup dulceee :* <3

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nu o cunosc pe Laura dar pare o fata deosebita, inteligenta , frumoasa careia ii place sa se futa . Asa calitati rari mai gasesti. :clapp Sper sa ai parte numai de oameni decenti in 2014. :kiss2

Decenti spui? Sper sa nu te intalneasca nici in 2014, nici in 2069 !

Postat

Decenti spui? Sper sa nu te intalneasca nici in 2014, nici in 2069 !

Hmmm... '69 =)) :*

Sa te auda Dumnezeu sa traiesc eu pana atunci :D

Te puup :*

Postat

Laura,te mananca.....?!?

Vad ca pupi tot ce prinzi..... Mie nu mi-o pupi?

Frumos comportament :) Nu, nu ti-o pup!

Multumit? :)

Postat

Nu, foaaarte dezamagit..... Si ce comportament trebuie sa am ca sa mi-o pupi?

Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, fii tu insuti...daca tie iti place comportamentul asta :)

Noapte buna! :)

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Frumos comportament :) Nu, nu ti-o pup!

Multumit? :)

Asa,asa, rupe i gura in el!
  • Oras:pretutindeni
Postat

....orice faci sa faci cu bucurie, cand dispare asta atunci trebuie sa te lasi ;)

Avatarul tau este motiv de bucurie, de retragere, de oriplilare sau de amuzament? Astept comentariile acestei "Bianca Dragusanu" a forumului...

• Oras:Acolo
Postat

Avatarul tau este motiv de bucurie, de retragere, de oriplilare sau de amuzament? Astept comentariile acestei "Bianca Dragusanu" a forumului...

Cine e bianca dragusanu?? daca te referi la Laura, nu cred ca i se potriveste.. ea nu si-a inselat iubitul.

Postat

Cine e bianca dragusanu?? daca te referi la Laura, nu cred ca i se potriveste.. ea nu si-a inselat iubitul.

Sa inteleg ca daca a avut clienti, nu inseamna inselat ci doar "prestatie lucrativa"?

Postat

Sa inteleg ca daca a avut clienti, nu inseamna inselat ci doar "prestatie lucrativa"?

pai pe cine a inselat? =))

Postat

pai pe cine a inselat? =))

Inca nu a spus numele sau nu am fost eu atent dar unul din "lucrativi" cica-i cazuse cu tronc...  si, al dracu' potriveala, s-a retras datorita (din cauza) lui si nicidecum din cauza tunningului care cere repaus...

Postat

Scumpul meu, eu n-am avut iubit cat timp am fost activa aici, si n-am nici acum, si nici nu-mi trebuie...remorci dupa mine =))

Gandeste si tu de 2x inainte sa zici ceva!

Daca suntem pe un site, asta inseamna ca nu trebuie sa mai respectam persoanele despre care vorbim?

Crezi ca mie imi este greu sa vorbesc urat?! Stiu sa vorbesc si urat si frumos, dar ma abtin, eu am cei 7 ani de acasa, si indiferent de ce s-ar intampla eu nu vorbesc urat despre nimeni, ca nu-mi permit...

O zi frumoasa ca si cuvintele tale :)

Postat

Inca nu a spus numele sau nu am fost eu atent dar unul din "lucrativi" cica-i cazuse cu tronc...  si, al dracu' potriveala, s-a retras datorita (din cauza) lui si nicidecum din cauza tunningului care cere repaus...

si ce legatura are una cu alta? de unde si pana unde ai ajuns la bianca dragusanu? si din nou pe cine a inselat?

Postat

Scumpul meu, eu n-am avut iubit cat timp am fost activa aici, si n-am nici acum, si nici nu-mi trebuie...remorci dupa mine =))

Gandeste si tu de 2x inainte sa zici ceva!

Daca suntem pe un site, asta inseamna ca nu trebuie sa mai respectam persoanele despre care vorbim?

Crezi ca mie imi este greu sa vorbesc urat?! Stiu sa vorbesc si urat si frumos, dar ma abtin, eu am cei 7 ani de acasa, si indiferent de ce s-ar intampla eu nu vorbesc urat despre nimeni, ca nu-mi permit...

O zi frumoasa ca si cuvintele tale :)

Explica-mi si mie, sa nu mor prost, ce cuvinte urate am folosit? Si de unde stii ca nu gandesc cand scriu? M-ai cunoscut cumva si am uitat din cauza "neamtului"?

Postat

Buna,

O incurajez si eu pe Laura sa revina. Se pare ca a facut-o cu placere cat a fost in bransa, e lipicioasa, ii place sexul, arata si bine... o combinatie foarte fericita. Pare facuta pentru asta.

Desigur ca in ultima instanta ei ii apartine decizia dar Laura, nu uita: orice faci sa faci cu bucurie, cand dispare asta atunci trebuie sa te lasi ;)

:*

Te pup dulceee! <3

Sa ai o saptamana frumoasa! :*

Postat

si ce legatura are una cu alta? de unde si pana unde ai ajuns la bianca dragusanu? si din nou pe cine a inselat?

Dorinta de a fi in permanenta in centrul atentiei o face sa fie din aceeasi categorie cu "renumita" demoazela de care nu putem scapa acum la TV... Tunningul este un alt element de asemanare.

In alta ordine, bine te-am reintalnit, sunt cativa ani de cand n-am mai vorbit.

• Like 1
Postat

In alta ordine, bine te-am reintalnit, sunt cativa ani de cand n-am mai vorbit.

refresh my memory

Postat

refresh my memory

Cred ca din perioada cand abia se implementase chat-ul (mai 2011?). Cred ca erai si "mucos" atunci, in urma unei raceli, mai era activ si celalalt june, Marius... aveam alt nickname... :wink2 . Suficiente detalii?

Avatarul meu te poate indruma pe calea ce-a buna...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...