Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo
Postat

Cred ca din perioada cand abia se implementase chat-ul (mai 2011?). Cred ca erai si "mucos" atunci, in urma unei raceli, mai era activ si celalalt june, Marius... aveam alt nickname... :wink2 . Suficiente detalii?

Avatarul meu te poate indruma pe calea ce-a buna...

Sincer sa fiu eu nu-mi reamintesc ce am facut saptamana trecuta. Daca imi spui nick-ul de atunci tot nu-mi aduc aminte prea multe, dar totusi cred ca stiu cine esti :)

Postat

Interviuri, postari, reveniri, cereri de reveniri, topuri de pizde, topuri de puli, pisicuts patron in continuare...se anunta un an bun.

La multi ani si multe povesti de dragoste va doresc pe 2014.

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-12464100-1389616122_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

i am lost....nu mai inteleg nimic, pe niciun topic :)))

Ti-ai setat afisajul in kirilice? Atentie la raspuns, vad o anumita culoare a parului in avatarul tau... :rax2

Nu trebuie sa intelegi ceva, fa trafic si toata lumea va fi multumita (inclusiv vecinii din bloc).

• Oras:Bucuresti
Postat

Bai Laura da acum pe bune, chiar simti nevoia sa fii mereu in centrul atentiei ? La inceput am crezut ca esti doar naiva...dar cam incep  ,incet incet sa imi schimb parerea.

Postat

Bai Laura da acum pe bune, chiar simti nevoia sa fii mereu in centrul atentiei ? La inceput am crezut ca esti doar naiva...dar cam incep  ,incet incet sa imi schimb parerea.

Ok, promit ca n-o sa mai comentez nimic.

Dar daca nu va convine ce se intampla pe topicul asta, de ce mai intrati?

...

• Oras:Romania
Postat

daca stam sa analizam bine, sincer, laura nu are nici o vina

de ce sa refuze o publicitate ce i se face fara ca ea sa depuna eforturi ?

ea este doar beneficiarul agitatiei ce se face pe acest topic

bravo laura ! inseamna ca tu contezi..... !

...

este treaba noastra daca intram sau nu pe un topic public, pe DG (  postat totusi unde nu trebuie...)

:no2

• Like 4
Postat

...

Poti sa faci talmes-balmes.A fost doar o intrebare.Nici macar nu iti adresam aceasta intrebare,dar sincer nu inteleg niste reactii.In fine.Distractie placuta in continuare.

"just because a pretty girl tells you a story doesn't mean it's true"

Adica mai pe romaneste , esti sigur ca nu a depus nici un efort ? :)  

Postat

@ bambucha

foarte putin

ca si cum ai da cu batul din cand in cand in gratiile de la cusca papagalilor, la zoo....

iese o zarva....... :laugh2

Postat

daca stam sa analizam bine, sincer, laura nu are nici o vina

ea este doar beneficiarul agitatiei ce se face pe acest topic

bravo laura ! inseamna ca tu contezi..... !

este treaba noastra daca intram sau nu pe un topic public, pe DG ( postat totusi unde nu trebuie...)

:no2

Crede-ma, pe cuvant, ca nu sunt aici pentru publicitate...si daca stam sa analizam mai bine, daca o sa revin, o sa am de pierdut, nu de castigat, pt ca deja s-a vorbit prea mult...v-ati plictisit si voi, asa cum si eu m-am plictisit, de fel si fel de comentari...

Dar uneori...ma enervez si eu, cand vad ce se comenteaza despre mine...

Am observat de multe ori, ca si voi va certati intre voi...de ce? Pentru ca nu va convine ce spune x si y despre voi. Eu de ce n-as comenta cand se vorbeste de bine, de rau...despre mine?

Da, e treaba voasta ca intrati pe topic, dar de acum o sa incerc sa nu ma mai enervez....

Asterica, acum am vorbit in general, nu ma certam si nu ma contraziceam cu tine.

O saptamana frumoasa sa aveti!

• Like 2
Postat

@Laura Popescu

Da stii ce cred eu. Eu cred ca de fapt , tu esti cam nehotarata daca sa revii sau nu.Si la un pahar de vorba cu initiatorul topicului, poate ca a venit vorba despre asta.Poate ca nu i-ai spus in mod direct , poate doar i-ai sugerat discret.Poate el s-a oferit si poate tu ai insistat ca nu nu nu.Sau poate am eu o imaginatie mai mult decat bolnava.Poate.

Postat

@Laura Popescu

Da stii ce cred eu. Eu cred ca de fapt , tu esti cam nehotarata daca sa revii sau nu.Si la un pahar de vorba cu initiatorul topicului, poate ca a venit vorba despre asta.Poate ca nu i-ai spus in mod direct , poate doar i-ai sugerat discret.Poate el s-a oferit si poate tu ai insistat ca nu nu nu.Sau poate am eu o imaginatie mai mult decat bolnava.Poate.

Nu, eu nu i-am zis niciodata lui Adonis sa deschida topicul asta, nici n-am vorbit despre revenire cand a venit la Lory(atunci chiar ma simteam rau, aveam dureri foarte mari)am stat cu el de vorba 2 minute, si am vorbit mai mult de doctorul unde mi-am facut implantul, nici n-am deschis subiectul de NIMFOMANE, si dupa ei doi au avut treaba, si eu am mers in camera la mine, am adormit, si cand m-am trezit...deja plecase...

Am fost 100% sincera cu tine, Bambuchaa...

• Like 2
Postat

Deci,pur si simplu s uimit de cate comentarii a putut sa nasca acest topic.Chiar nu inteleg:-si-a dat cu parerea jumate de forum daca sa revina sau nu,s-au scris mii de cuvinte cu justificari,s-au mai platit niste polite mai vechi intre vesnicii razboinici ai luminii si intunericului si cu toate astea inca se mai scrie.Oare ce urmeaza?

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Deci,pur si simplu s uimit de cate comentarii a putut sa nasca acest topic.Chiar nu inteleg:-si-a dat cu parerea jumate de forum daca sa revina sau nu,s-au scris mii de cuvinte cu justificari,s-au mai platit niste polite mai vechi intre vesnicii razboinici ai luminii si intunericului si cu toate astea inca se mai scrie.Oare ce urmeaza?

http://tvatemywardrobe.files.wordpress.com/2013/06/the-comeback.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Oare ce urmeaza?

Ne am plictisit de threadul asta. Cine are timp sa deschida un thread De cine s-a indragostit Sorina4u? O sa aiba succes la cati indragostiti si pokemoni avem pe aici .

Postat

Ne am plictisit de threadul asta. Cine are timp sa deschida un thread De cine s-a indragostit Sorina4u? O sa aiba succes la cati indragostiti si pokemoni avem pe aici .

Eh s-a indragostit o pula.Face marketing 

• Like 1
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
Postat

Eu cred ca fata asta are ceva la dovleac. Cu toate ca nu o cunosc personal am mai spus,pe bune are ceva.Ori te retragi ori continui.Auzi la ea femeie cu atitudine :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pisic inchidei jucaria doamnei Laura Popescu.

Postat

@Pisicuts, te rog frumos sa inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale :) sa nu-i mai deranjez pe baieti...

Sa-mi inchizi si userul asta cu Laura Popescu. Si topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut, ma jignesc cei care nu m-au vazut niciodata...

Iti multumesc frumos, @Pisicuts :*

Va multumesc si voua, celor care mi-au zis vorba buna si rea!

Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu! :* :*

Adio Nimfomane!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...