Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Laura.. editeaza cat mai poti.. nu cred ca reusesti sa stai deoparte de nimfomane :P :hug1

• Like 1
Postat

@Pisicuts, te rog frumos sa inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale :) sa nu-i mai deranjez pe baieti...

Sa-mi inchizi si userul asta cu Laura Popescu. Si topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut, ma jignesc cei care nu m-au vazut niciodata...

Iti multumesc frumos, @Pisicuts :*

Va multumesc si voua, celor care mi-au zis vorba buna si rea!

Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu! :* :*

Adio Nimfomane!!

Adio, dar ramai cu mine !  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Laura.. editeaza cat mai poti.. nu cred ca reusesti sa stai deoparte de nimfomane :P :hug1

Nu Cassy, asta vreau... Iti doresc succes! Te pup

Postat

Punem pariu ca in doua luni esti inapoi?  :girly 

• Like 1
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
Postat

Laura Popescu eu am facut referire la topicul asta,ca  o lungesti si bagi zazanie intre noi,din cauza unei hotarari pe care nu esti in stare sa o iei.Dar hotaraste odata. Nu este nimeni cred impotriva ta sa postezi pe forum,insa fao onest si concret,spune ce ai de spus nu ne aburi.Si nu mai spune adio nimfomane ca iar o sa scrii,o sa vezi :kiss3

Postat

dar nu intri nici de pe contul sorei tale :P altfel trisezi :P

Postat

Laura Popescu eu am facut referire la topicul asta,ca  o lungesti si bagi zazanie intre noi,din cauza unei hotarari pe care nu esti in stare sa o iei.Dar hotaraste odata. Nu este nimeni cred impotriva ta sa postezi pe forum,insa fao onest si concret,spune ce ai de spus nu ne aburi.Si nu mai spune adio nimfomane ca iar o sa scrii,o sa vezi :kiss3

Asa si...nu era momentul sa iau o decizie... De astazi n-o sa mai port bustiera, este PRIMA ZI, nu stiam daca revin sau nu, nu cred ca iti doreai sa vii la mine, si sa-ti zic"stai nu ma atinge ca ma dor" tu venind sa te simti bine si sa ma platesti, nu fac si n-am facut niciodata figuri pe banii vostri!

Platiti sa va simtiti bine nu sa am eu figuri in fata voastra.. Cred ca stii cine n-a facut sa renunt, si iti multumesc pt asta...trebuia sa pun punct intr-o zi.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

GATA ce?

Ai zis adio si ai mai scris 5 comm-uri :)))

Ti-e greu,recunoaste ca ti-e greu....fara nimfomane viata e pustiu ! :)))))

Te pup pe silicoane!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si nu mai faceti misto... Gata TROLLE si GABRIEL

Daca promiti ca nu ne parasesti, daca promiti ca te intorci in meserie, daca promiti ca vrei sa ramai in continuare in centrul atentiei, daca promiti ca o sa postezi pe urmatoarele 20 de topice pe care o sa le deschid in cinstea ta, promit ca nu mai scot un cuvintel  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

GATA ce?

Ai zis adio si ai mai scris 5 comm-uri :)))

Ti-e greu,recunoaste ca ti-e greu....fara nimfomane viata e pustiu ! :)))))

Te pup pe silicoane!

Scuza-ma te rog...acum am vazut... N-o sa-mi mai fie dor :) :*

Postat

Daca promiti ca nu ne parasesti, daca promiti ca te intorci in meserie, daca promiti ca vrei sa ramai in continuare in centrul atentiei, daca promiti ca o sa postezi pe urmatoarele 20 de topice pe care o sa le deschid in cinstea ta, promit ca nu mai scot un cuvintel  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Lasa ca deschizi pt alta fata :) asta tr sa zici acum 1h ;)

N-ai tu vina ca ma retrag eu definitiv :) :*

Postat

@Pisicuts, te rog frumos sa inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale sa nu-i mai deranjez pe baieti...

Sa-mi inchizi si userul asta cu Laura Popescu. Si topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut, ma jignesc cei care nu m-au vazut niciodata...

Iti multumesc frumos, @Pisicuts

Va multumesc si voua, celor care mi-au zis o vorba buna si rea!

Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu!

Adio Nimfomane!!

Aceasta postare a fost editata de Laura Popescu: Astazi, 15:24

• Like 1
Postat

@Pisicuts, te rog frumos sa NU inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale ca vreau sa=i mai deranjez pe baieti...

Sa-mi NU inchizi nici userul asta cu Laura Popescu. Si nici topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca daca o faci n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut

Iti multumesc frumos, @Pisicuts

Va multumesc si voua, celor care mi-au zis o vorba buna si rea!

Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu!

Adio Nimfomane!!
Aceasta postare a fost editata de G2br13l strict pentru Laura Popescu: Astazi, 15:24  :laugh2

:laugh2  :laugh2 

• Like 2
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Ce RAI ! Ati facut fata sa plece.Sa va fie rusine.

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

NU pot sa cred ce am ratat, o sa-mi lipsesti Laura .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...