cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 13, 2014 Laura.. editeaza cat mai poti.. nu cred ca reusesti sa stai deoparte de nimfomane 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 @Pisicuts, te rog frumos sa inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale sa nu-i mai deranjez pe baieti... Sa-mi inchizi si userul asta cu Laura Popescu. Si topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut, ma jignesc cei care nu m-au vazut niciodata... Iti multumesc frumos, @Pisicuts Va multumesc si voua, celor care mi-au zis vorba buna si rea! Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu! :* Adio Nimfomane!! Adio, dar ramai cu mine !
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Laura.. editeaza cat mai poti.. nu cred ca reusesti sa stai deoparte de nimfomane Nu Cassy, asta vreau... Iti doresc succes! Te pup
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 13, 2014 Punem pariu ca in doua luni esti inapoi? 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Oricum va intra de pe contul surioarei , deci ADIO dar Raman cu TINE
mercedes1 Reputație: 64 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Telefon: 0734769169 Oras:timisoara Postat Ianuarie 13, 2014 Laura Popescu eu am facut referire la topicul asta,ca o lungesti si bagi zazanie intre noi,din cauza unei hotarari pe care nu esti in stare sa o iei.Dar hotaraste odata. Nu este nimeni cred impotriva ta sa postezi pe forum,insa fao onest si concret,spune ce ai de spus nu ne aburi.Si nu mai spune adio nimfomane ca iar o sa scrii,o sa vezi
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Punem pariu ca in doua luni esti inapoi? Da! Punem pariu!
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 13, 2014 dar nu intri nici de pe contul sorei tale altfel trisezi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 13, 2014 ADIO.........si n-am cuvinte Laura,un sfat: fa-te trollerita ))))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 ADIO.........si n-am cuvinte Laura,un sfat: fa-te trollerita )))))) Nu fi rau. Ea nu merge cu trolleurul
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Laura Popescu eu am facut referire la topicul asta,ca o lungesti si bagi zazanie intre noi,din cauza unei hotarari pe care nu esti in stare sa o iei.Dar hotaraste odata. Nu este nimeni cred impotriva ta sa postezi pe forum,insa fao onest si concret,spune ce ai de spus nu ne aburi.Si nu mai spune adio nimfomane ca iar o sa scrii,o sa vezi Asa si...nu era momentul sa iau o decizie... De astazi n-o sa mai port bustiera, este PRIMA ZI, nu stiam daca revin sau nu, nu cred ca iti doreai sa vii la mine, si sa-ti zic"stai nu ma atinge ca ma dor" tu venind sa te simti bine si sa ma platesti, nu fac si n-am facut niciodata figuri pe banii vostri! Platiti sa va simtiti bine nu sa am eu figuri in fata voastra.. Cred ca stii cine n-a facut sa renunt, si iti multumesc pt asta...trebuia sa pun punct intr-o zi.
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Si nu mai faceti misto... Gata TROLLE si GABRIEL
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 13, 2014 GATA ce?Ai zis adio si ai mai scris 5 comm-uri )) Ti-e greu,recunoaste ca ti-e greu....fara nimfomane viata e pustiu ! )))) Te pup pe silicoane! 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 Si nu mai faceti misto... Gata TROLLE si GABRIEL Daca promiti ca nu ne parasesti, daca promiti ca te intorci in meserie, daca promiti ca vrei sa ramai in continuare in centrul atentiei, daca promiti ca o sa postezi pe urmatoarele 20 de topice pe care o sa le deschid in cinstea ta, promit ca nu mai scot un cuvintel 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 GATA ce?Ai zis adio si ai mai scris 5 comm-uri ))Ti-e greu,recunoaste ca ti-e greu....fara nimfomane viata e pustiu ! ))))Te pup pe silicoane! Scuza-ma te rog...acum am vazut... N-o sa-mi mai fie dor
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Daca promiti ca nu ne parasesti, daca promiti ca te intorci in meserie, daca promiti ca vrei sa ramai in continuare in centrul atentiei, daca promiti ca o sa postezi pe urmatoarele 20 de topice pe care o sa le deschid in cinstea ta, promit ca nu mai scot un cuvintel Lasa ca deschizi pt alta fata asta tr sa zici acum 1h N-ai tu vina ca ma retrag eu definitiv
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 13, 2014 Gata,Laurica,te-ai hotarat?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 Lasa ca deschizi pt alta fata asta tr sa zici acum 1h N-ai tu vina ca ma retrag eu definitiv Viata fara Laura Popescu e ca P.S.D -ul fara Iliescu Nu mai are nici un haz
laura popescu Reputație: 3807 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 @Pisicuts, te rog frumos sa inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale sa nu-i mai deranjez pe baieti... Sa-mi inchizi si userul asta cu Laura Popescu. Si topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazut, ma jignesc cei care nu m-au vazut niciodata... Iti multumesc frumos, @Pisicuts Va multumesc si voua, celor care mi-au zis o vorba buna si rea! Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu! Adio Nimfomane!! Aceasta postare a fost editata de Laura Popescu: Astazi, 15:24 1
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 t @Pisicuts, te rog frumos sa NU inchizi topicul asta, si ce am mai deschis eu aici la Discutii Generale ca vreau sa=i mai deranjez pe baieti...Sa-mi NU inchizi nici userul asta cu Laura Popescu. Si nici topicul meu unde primeam recenzii direct la arhive, ca daca o faci n-o sa mai revin, asa lume rea n-am mai vazutIti multumesc frumos, @PisicutsVa multumesc si voua, celor care mi-au zis o vorba buna si rea!Un an cat mai bun va doresc si fetite cu un comportament mult mai frumos decat al meu!Adio Nimfomane!!Aceasta postare a fost editata de G2br13l strict pentru Laura Popescu: Astazi, 15:24 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 13, 2014 Laurica,userul nu-l mai inchide Pisicuts de asta-vara,ai o singura solutie,sa te retragi tu singurica.... Numai de bine sa auzim!
oןʎ Reputație: 632 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Ianuarie 13, 2014 Ce RAI ! Ati facut fata sa plece.Sa va fie rusine.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2014 http://youtu.be/Bx21GL9BVgs
georgi_88 Reputație: 661 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Ianuarie 13, 2014 NU pot sa cred ce am ratat, o sa-mi lipsesti Laura .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum