Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai asa e mai,fara misto..gata daca te lauda unul care cine stie cum e..esti direct ok?

Toti care m-au vizitat, nu doar el!!! X(

Postat

Asa e,in loc sa iti faci viata ta de lux numai prin mall-uri si restaurante de calitate.

Postat

Asa e,in loc sa iti faci viata ta de lux numai prin mall-uri si restaurante de calitate.

Nu-ti face tu griji... ;) ies cand vreau si cu cine vreau, atata timp cat sunt o fata singura... ;)

Postat

Lasa Laura,cresti tu mai mare,nu o sa te mai disperi tu pt toate tampeniile astea :)

Postat

Lasa Laura,cresti tu mai mare,nu o sa te mai disperi tu pt toate tampeniile astea :)

;) am crescut, sunt mare... Mai am 9 luni si fac 20 de ani... ;)

Postat

Multi inainte si sa ai parte de cat mai multe mall-uri si restaurante de lux :)

Postat

Nu doar din supt,logic ca si din frecat :).

Zilele astea prin ce mall o mai arzi?

Nu,decat cand te apuci oficial de treaba,n-am chef sa stau la povesti cu tine,e prea ieftina vrajeala ta..de aia prefer sa trecem direct la fapte.Intrebam de mall doar asa ca sunt interesat ce iti mai achizitionezi.

Asa imi pare mie ca esti falsa,e parerea mea,lasa poate ne cunoastem mai bine cand ma va chema Costel :).ai si tu rabdare,mai du-te pe la restaurante si mall-uri mai des ,sa uiti de stres :)

Eu stau si 10 min,ca nu ies asa des ca tine la mall-uri si restaurante.

Multi inainte si sa ai parte de cat mai multe mall-uri si restaurante de lux :)

In ultimele 10 postari ale tale 6 se refera la malluri si restaurante .  Ti s-a stricat cd-ul sau ne pregatesti pentru o reclama in domeniul asta ?

Postat

In ultimele 10 postari ale tale 6 se refera la malluri si restaurante .  Ti s-a stricat cd-ul sau ne pregatesti pentru o reclama in domeniul asta ?

Ceeer tiiiiii tuuu cuu mineee! Bebelus :X :*

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Multi vor zice ca ma bag in seama fara rost dar, nu vad rostul acestui topic, daca Laura revine sau nu e stric treaba ei - nu a noastra. Daca revine e de bine - mi se pare a fi o fata cu mult bun-simt si multi s-au simtit bine in compania ei. Daca nu revine e la fel de bine si isi poate trai viata frumos si (sper) fara regrete. Nu multe la varsta ei pot spune ca si-au trait viata ceea ce e bine pentru ea si pentru cel pe care-l va alege de sot, mai ales, daca-l va lua din dragoste.

Postat

Care e problema ta?? Bravo ei ca isi face viata de lux!

Postat

Nu pot sa pun melodia cum a spus Oly... Offf! =))

Fata ca sa poti sa faci sa se vada clipul din prima urneaza pasii astia 

1 Cauti videoclipul pe you tube
 2 sub videoclip ai optiunea distribuiti, click pe ea
 O sa gasesti un link pe care il iei cu copy paste si il pui direct pe postare si merge

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...