Sari la conținut

Cine vrea ca Laura Popescu sa revina ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ma bucur sa vad ca ne dai si noua dreptate,chiar si partial ,in ziua de azi se pot face multe scenarii si supozitii,....nu stiu in schimb de unde ai dedus ca fata ar' fi de buna credinta??? din raspunsul obrazinic pe care l-a postat la adresa lui Oly ?

Nu domne, eu lui Oly i-am comentat asa cum mi-a comentat si el mie :)

Ce kkt scenariiiiiii?? x( Pt ce???

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Eu sa-l rog? Pt ce?! Doamneee!!

Eu in locul tau, inainte sa comentez, ma uitam ce a scris Adonis in trecut(recenzie, comentariu la Top Barbati, samd)

O zi frumoasa!

Te pup ;) :*

pai tocmai de aia ca sunteti asa buni prieteni m-am gandit ca poate te-a ajutat el putin...ca deh ''prietenul la nevoie se cunoaste''

Postat

Hai ca ma ard degetele.

Voi tot vorbiti de REvenire.

Pai tocmai asta este.Laura nu a renuntat la serviciu din cauza ca asa a vrut ea.

A renuntat pentru ca nu mai avea cum sa lucreze in conditiile unei operatii.

Este clar nu?

.Deci a fost in concediu medical.

Eu ma intreb, daca Laura nu avea nevoie sau nu isi facea operatia, mai renunta ?

Raspunde Laurici ! Sincer cum sunt convins ca o faci intotdeauna.

PS- Sa stii ca nu te-as pupa niciodata ironic.Mie imi plac pustoaicele ca tine,dar cred ca stii asta deja :P))))))

:*

Oly, Oly :) se vede clar ca nu ma suporti!

O sa-ti raspund sincer:

1. Banii pt silicoane ii aveam din prima luna de cand m-am apucat :) cand m-am apucat de asa ceva nu aveam "iubit" de ce nu mi-am pus atunci? Pt ca 98% m-au placut si asa avand sanii mici sau abia imuguriti =))

2. M-am lasat ca m-am indragostit, si am ales sa-mi pun silicoane, ca sa nu mai am contact sexual cu nimeni.

S-a inteles?!

Daca revin e strict problema mea!

Te pup

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

nasule, nu am simtit ca laura mi-ar fi raspuns obraznic. Stiu ca nu a facut o cu rautate. Este exact raspunsul pe care il voiam de la ea. Sa nu-i mai fie rusine sa scrie cuvinte precum fut,pula, ( sa le scrie f*t, P**a ) in contextul in care este de-a casei.

Astept raspuns la inbtrebarea de mai sus, Laurici !

Postat

Oly, Oly :) se vede clar ca nu ma suporti!

Nu comentez...

2. M-am lasat ca m-am indragostit, si am ales sa-mi pun silicoane, ca sa nu mai am contact sexual cu nimeni.

S-a inteles?!

N-am inteles nimic:))) Sunt doua lucruri diferite.Eu am intebat daca nu iti puneai silicoane, te lasai sau nu ?

Daca vrei sa-mi spui ca S-AU  legat lucrurile intre ele, atunci inteleg.

Daca revin e strict problema mea!

Te pup

De acord 100 % cu tine,normal.Nici daca faceam parte din aceeasi familie tot nu aveam ce sa obiectez.Dupa 18 ani, fiecare indivis este pe cont propriu in viata.Ne alegem drumul pe care vrem sa mergem sau pe care puten merge.

Postat

pai tocmai de aia ca sunteti asa buni prieteni m-am gandit ca poate te-a ajutat el putin...ca deh ''prietenul la nevoie se cunoaste''

Cel care ma viziteaza des, fara ogligatii, este xoxo! A avut grija de mine cat timp am stat la pat :) Pot spune ca este prieten adevarat!

Cu toate ca si Adonis mi-a adus bombonele :D cand a vizitat-o pe sora mea :)

:)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

2 si am ales sa-mi pun silicoane, ca sa nu mai am contact sexual cu nimeni.

Na, ca pe asta eu nu am inteles-o. Daca ai silicoane nu te mai poti fute?

• Like 1
Postat

Nu comentez...

N-am inteles nimic:))) Sunt doua lucruri diferite.Eu am intebat daca nu iti puneai silicoane, te lasai sau nu ?

Daca vrei sa-mi spui ca S-AU legat lucrurile intre ele, atunci inteleg.

De acord 100 % cu tine,normal.Nici daca faceam parte din aceeasi familie tot nu aveam ce sa obiectez.Dupa 18 ani, fiecare indivis este pe cont propriu in viata.Ne alegem drumul pe care vrem sa mergem sau pe care puten merge.

Daca nu ma indragosteam, nu ma retrageam atunci!

Acum ai inteles?

Postat

probabil a vrut sa spuna recent...(nu mai poate avea contact post operatoriu) da stii bacul ala cu

''ginecologul meu mi-a interzis sa mai fac sex o luna!

dar dentistul ce a spus ???"

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Cel care ma viziteaza des, fara ogligatii, este xoxo! A avut grija de mine cat timp am stat la pat :) Pot spune ca este prieten adevarat!

Asa, da detalii publice despre viata ta pe acest forum :slap2

Postat

Cand eram pe chat, si m-ati intrebat daca ma dor, v-am raspuns ca mor de dureri, si tu ai spus" pai ce ti-am zis eu Laura?! Ti-am spus ca o sa te doara rau(ceva de genu)" cum sa ma fut?! Nu aveam sani, pielea mea s-a intins, am avut dureri groaznice....nici nu va imaginati, m-au durut pana acum o saptamana!

• Like 1
Postat

Si mie imi place de tine :*

Am observat ca esti foarte desteapta in cateva com pe care le-ai postat, mi-as dori sa ne cunoastem chiar daca revin sau nu :*

@Albandi, ne putem indeplini visul amandoi =)) daca si Sorina este de acord s-o facem in 3! Dar nu acuuuum :D intr-o zi :*

Daaaa, Sorina este de acord. O facem cu @Albandi dar apoi, am si eu un preferat aici pe forum :D...Esti tare, ai prins ideea. Ce crezi? Te vreau  :blushing2 ....intr-o zi.. :girly .

• Like 3
Postat

VIDEO O romanca ar putea ajunge pe Marte

Organizatia nonprofit din Olanda „Mars One” intentioneaza sa stabileasca o colonie umana pe Marte, pana in anul 2023.

Orice om de pe Terra poate depune o cerere pentru a face parte din echipa care va pleca pe Planeta Rosie. Procesul de selectie a inceput deja si printre curajosii care s-au inscris in acest program se afla si o romanca in varsta de 33 de ani.

in materialul video de prezentare, Laura Popescu

spune ca este originara din Romania, dar ca locuieste si lucreaza in Drumul Taberei

"Vreau sa merg pe Marte pentru ca imi doresc sa fac parte din istoria si viitorul umanitatii. Mi-ar placea sa fac parte dintr-o echipa care va pune bazele unei civilizatii pe o noua planeta, in acest sens mi-am pus de curand silicoane pentru a fi cat mai atractiva", spune romanca in filmul de prezentare de pe pagina sa.

Postat

Daaaa, Sorina este de acord. O facem cu @Albandi dar apoi, am si eu un preferat aici pe forum :D...Esti tare, ai prins ideea. Ce crezi? Te vreau :blushing2 ....intr-o zi.. :girly .

Daaa... Un preferaaat, daca m-a vorbit pe aici o sa ramana fara pl =))

Te puup

• Like 1
Postat

cum sa ma fut?!

Usurel :P ehe, cand te mananca pe bune niste dureri devin secundare :) sau nu? ori ceva limbute?

• Like 1
Postat

Usurel :P ehe, cand te mananca pe bune niste dureri devin secundare :) sau nu? ori ceva limbute?

Cassy, mai bine imi cumpar un vibrator! =)) la cati nervi am acum, sunt sigura ca un vibrator m-ar linisti =))

In timpul ala nu aveam chef nici macar de limbute :)

• Like 1
Postat

Propun masculilor sa ne retragem tiptil de pe topic,pana mai avem ceva demnitate ramasa:)))

Am plecat!!Ma anuntati voi cand imi pica numarul la threesome!!!!:))

Postat

http://i.imgur.com/x67OMRV.gif?1

mmmmm, tentatia seductiei, bun film...:D

@Laura: preferat in sensul bun. Nu as vrea sa ramana fara pl...inca nu ne-am intalnit si mi-l doresc totusi....function :D

• Like 3
Postat

mmmmm, tentatia seductiei, bun film...:D

@Laura: preferat in sensul bun. Nu as vrea sa ramana fara pl...inca nu ne-am intalnit si mi-l doresc totusi....function :D

Hmmm... De acord cu tine, bun film :D

:) :*

• Like 1
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

:X  :girly

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...