Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Bună Deva Aș vrea să fac o vizită peste o săptămână în orașul vostru dacă mă poate ajuta cineva cu niște zone care sunt m ai ok? Multumesc frumos
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 7 minute, lililili a spus: Bună Deva Aș vrea să fac o vizită peste o săptămână în orașul vostru dacă mă poate ajuta cineva cu niște zone care sunt m ai ok? Multumesc frumos O veste bună de la tine Lili,să fie un bun venit👋,sper să te simți bine la noi în oraş,suntem bucuroşi să te putem cunoaşte.💓💋
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 30 minute, calatorul00 a spus: O veste bună de la tine Lili,să fie un bun venit👋,sper să te simți bine la noi în oraş,suntem bucuroşi să te putem cunoaşte.💓💋 Si eu sper la fel🤗
djbobo00 Reputație: 31 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Buna lili niște poze si o lista detalaiata cu ce faci? Mersi
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 2 minute, djbobo00 a spus: Buna lili niște poze si o lista detalaiata cu ce faci? Mersi Bună OP -ON(IN FUNCȚIE DE IGIENĂ) NP AP(MARIME MAX 21) 69 ,POZIȚII DIFERITE ,SALUTĂRI PE GURĂ DOAR DACĂ EXISTĂ O CHIMIE SI IGIENA ESTE OK ANNILINGUS ACTIVĂ (+50 RONI) DACĂ IGIENA ESTE IMPECABILĂ)ASTA DECID EU LA FATA LOCULUI PREȚ 100 FINALIZAREA 200 ORA
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Și, niște poze totuși?
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 3 minute, john80 a spus: Și, niște poze totuși? Promit că pun si poze un pic mai târziu AM UITAT SA SPECIFIC FINALIZARE DOAR CORPORALĂ
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 21, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 21, 2021 Acum 10 minute, john80 a spus: Și, niște poze totuși? uite aici Acum 5 minute, lililili a spus: Promit că pun si poze un pic mai târziu AM UITAT SA SPECIFIC FINALIZARE DOAR CORPORALĂ 2
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Doamna Lili,are topic pe Alba,şi multe recenzi bune acolo ,cred că e o doamnă,serioasă...
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 8 minute, calatorul00 a spus: Doamna Lili,are topic pe Alba,şi multe recenzi bune acolo ,cred că e o doamnă,serioasă... Sunt f f serioasă 😘
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 4 minute, lililili a spus: Sunt f f serioasă 😘 Ca mai sunt și rautaciosi asta e trec si am trecut peste
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Acum 22 minute, lililili a spus: Ca mai sunt și rautaciosi asta e trec si am trecut peste Dacă faci și uro și accepți annilingus e perfect! abonament îmi fac!
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 8 minute, john80 a spus: Dacă faci și uro și accepți annilingus e perfect! abonament îmi fac! Nu vreau sa te dezamăgesc Nu fac uro dar pot spune ca sunt o companie plăcută Nu o să vă dezamăgesc
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Acum 7 minute, lililili a spus: Nu vreau sa te dezamăgesc Nu fac uro dar pot spune ca sunt o companie plăcută Nu o să vă dezamăgesc Și annilingus e ok??sau?
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 2 minute, john80 a spus: Și annilingus e ok??sau? Fac ANNILINGUS daca igienaceste ok Epilat spălat acolo unde nu intră soarele
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Acum 7 minute, lililili a spus: Fac ANNILINGUS daca igienaceste ok Epilat spălat acolo unde nu intră soarele Mă refeream să ți se facă,sau să îți și placă!nu doar să accepți... Care din ele??
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 1 oră în urmă, lililili a spus: Ca mai sunt și rautaciosi asta e trec si am trecut peste Pădure fără uscături nu este,dar trecănd peste toate ,cu siguranță te vei simți bine,şi vei m-ai reveni...
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 24 minute, john80 a spus: Mă refeream să ți se facă,sau să îți și placă!nu doar să accepți... Care din ele?? Ambele nu mai ne intelegem om cu persoană?😁😄😃
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Chiar acum, lililili a spus: Ambele nu mai ne intelegem om cu persoană?😁😄😃 Perfect!pe când o programare???
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 5 minute, calatorul00 a spus: Pădure fără uscături nu este,dar trecănd peste toate ,cu siguranță te vei simți bine,şi vei m-ai reveni... Multumesc ptr. Încurajare am ceva emoții dar sper sa mi treacă 😉
john80 Reputație: -6 Postat August 21, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 21, 2021 Avem și noi un răspuns??
lucasman Reputație: 1231 Postat August 21, 2021 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat August 21, 2021 Bună, Lililili😘! Îți dorim un bun venit și mulțumim pentru că te-ai prezentat cu servicii și fotografii. Ai întrebat de locație. Sunt zone OK pe B-dul Decebal, 22 Decembrie, Iuliu Maniu, str. Zamfirescu, Viitorului, Kogălniceanu, Pietroasa, zona Progresului, zona Cadastru, zona Mall (cel de la Piață), chiar Bălcescu, încearcă să eviți micro 15. Te așteptăm cu drag 🌸 2
Vizitator lililili Reputație: 0 Postat August 21, 2021 Postat August 21, 2021 Acum 19 minute, lucasman a spus: Bună, Lililili😘! Îți dorim un bun venit și mulțumim pentru că te-ai prezentat cu servicii și fotografii. Ai întrebat de locație. Sunt zone OK pe B-dul Decebal, 22 Decembrie, Iuliu Maniu, str. Zamfirescu, Viitorului, Kogălniceanu, Pietroasa, zona Progresului, zona Cadastru, zona Mall (cel de la Piață), chiar Bălcescu, încearcă să eviți micro 15. Te așteptăm cu drag 🌸 Mulțumesc frumos ptr. informatii NU CUNOSC ORAȘUL SI E UN PIC DIFICIL PTR.MINE WEEKEND FAIN ITI DORESC
lucasman Reputație: 1231 Postat August 21, 2021 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat August 21, 2021 Acum 6 minute, lililili a spus: Mulțumesc frumos ptr. informatii NU CUNOSC ORAȘUL SI E UN PIC DIFICIL PTR.MINE WEEKEND FAIN ITI DORESC Cu mare plăcere, sper că ți-am fost de folos. Sper ca și orașul și cei ce vom alege să petrecem timpul împreună cu tine să îți fim pe plac. Un weekend plăcut de asemenea 🌸 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum