Sari la conținut

Irina blonda 0764538772

Vizitator Vladescu86

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare.

Re re re revizitat astazi. Nu mai intram in detalii ca nu mai are rost la cate are, femeia e 💣 .

asta numai asa, 🏠 moara haterii,sau cel putin unii din ei..

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Tocmai ce am iesit de la Irina! O fata de nota 20, cu un vibe placut! Recomand tuturor cat timp o mai gasiti pe la Pitesti!

• Like 1
Postat

Buna ziua stimabililor,

Ieri am decis sa o vizitez și eu pe Irina, care pot sa sp că este o fata simplă și foarte simpatica, cu zâmbetul pe buzele ei mari și carnoase.

M am programat pentru o finalizare, respectată cu strictețe, locație curata, singura in locație.

Acțiunea a debutat cu un oral demențial, o înghite pe toată până în profunzime, din cate am văzut ii place foarte mult, la normal este destul de strâmtă ii place mult sa fie luata le la spate, nu comentează când vine vorba de schimbarea poziției, face tot posibilul sa  te simți bine.

La anal este ceva de vis. Imediat ce intri in acel loc (gaura) totul se schimba, se vede că îi face plăcere când este penetrata, foarte strâmtă, te face să-ți tremure picioare și tot corpul.

Că note 10 pe linie.

Cadoul 150 lei .

O experiență plăcută cu siguranță voi reveni și cu alte ocazii 

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:Negrești Oaș
  • Oras:Negrești Oaș
Postat

Irina, să nu uiți de noi ăștia de la Satu Mare că îți cam ducem dorul.. oare mai treci si pe la noi luna asta?😘

• Confuz 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Hei! Sunt dispo pana joi dimi inclusiv 🥰❤️🔥  

La multi ani de Sf Nicolae ! 💕

• Oras:Traveling
Postat
3 hours ago, Irinaaaaa19 said:

Buna dupa pitesti unde te gasim daca joi dimineata pleci?

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, Irinaaaaa19 a spus:

Cand am auzit asta .. ii scrisei,stabiliram ora,ma dusei,ajunsei acolo,discutaram oleaca pe diferite subiecte,ne futuram misto si plecai.. 

🥇🔝

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, dthunter a spus:

Cand am auzit asta .. ii scrisei,stabiliram ora,ma dusei,ajunsei acolo,discutaram oleaca pe diferite subiecte,ne futuram misto si plecai.. 

🥇🔝

Misto..  

💕

• Oras:Cuba
  • Oras:Cuba
Postat
La 02.12.2022 la 14:47, olteanasu a spus:

Buna ziua stimabililor,

Ieri am decis sa o vizitez și eu pe Irina, care pot sa sp că este o fata simplă și foarte simpatica, cu zâmbetul pe buzele ei mari și carnoase.

M am programat pentru o finalizare, respectată cu strictețe, locație curata, singura in locație.

Acțiunea a debutat cu un oral demențial, o înghite pe toată până în profunzime, din cate am văzut ii place foarte mult, la normal este destul de strâmtă ii place mult sa fie luata le la spate, nu comentează când vine vorba de schimbarea poziției, face tot posibilul sa  te simți bine.

La anal este ceva de vis. Imediat ce intri in acel loc (gaura) totul se schimba, se vede că îi face plăcere când este penetrata, foarte strâmtă, te face să-ți tremure picioare și tot corpul.

Că note 10 pe linie.

Cadoul 150 lei .

O experiență plăcută cu siguranță voi reveni și cu alte ocazii 

bravo oltenasule  , totusi verifica ce date apar la tine in semnatura .....

• Oras:Argeș
Postat

Mulțumesc Irina pentru ora 9 :30  o fata de 10+ vorbăreață  ,atenta  la cerințele clientului . Oral 10+ , normal 10+ anal10+  bravo ție . Te pup 😘 poate ne vedem și sap viitore? Bine înțeles în deplasare

• Like 1
Postat
On 12/6/2022 at 3:39 PM, Irinaaaaa19 said:

Mai esti disponibila saptamana asta?

Postat
Acum 17 ore, damianblack a spus:

Mai esti disponibila saptamana asta?

A plecat

• Like 1
Postat
On 12/6/2022 at 3:39 PM, Irinaaaaa19 said:

Buna ai revenit @Irinaaaaa19

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, damianblack a spus:

Buna ai revenit @Irinaaaaa19

e intrebare? sau incerci sa afirmi ceva?

Vizitator
Postat

Anyway, pot confirma eu ca e aici ✔️

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Vizitat în această dimineață această frumoasă zeița..

Recomand cu încredere.Nu are rost să descriu ce alții deja au confirmat în recenziile anterioare.Este ce trebuie.Nota 10

Mersi Irina pentru atitudine și servicii 

• Like 1
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Postat

1.sunat……..

2.programat……..

3. ajuns la locatie la ora programata! 

Cand am ajuns am sunat de vreo 2 ori pt detalii gen scara, interfon, plm insa mi-a spus sa o astept ca nu a terminat si ca ma suna ea cum termina.

Dupa apx. 10 min am plecat …..iar ea nu a mai sunat inapoi deloc.

O vizitasem in trecut si imi facuse o impresie buna. 

Ciocane tari fratii mei si succes la fete serioase!😂😂😂

🥂

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:-
Postat

Salutare!

Revizitat de cateva ori saptamana asta. 
Nu am avut timp sa scriu recenzii .
Eu insa am avut noroc de fiecare data , de fiecare data cand am sunat si am facut programare , ea a fost respectata , de catre ambele parti.
Irina pentru mine e printre putinele fete , care mi-au dat dovada de bun simt si seriozitate , de fiecare data , plus ca are servicii de top.
Inteleg ce spune colegul mai sus , e o situatie deranjanta , cred ca pe viitor daca o sa mai incerce inca o vizita o sa aiba succes.

Bafta!

• Like 5

:jerkoff L.A.W. 🔞

Vizitator
Postat

confirm ce zice law, niciodata nu am intampinat asta. dar na, se mai poate intampla, o fi aparut ceva intre timp

Postat
La 16.12.2022 la 20:55, dthunter a spus:

confirm ce zice law, niciodata nu am intampinat asta. dar na, se mai poate intampla, o fi aparut ceva intre timp

Ihm…😂😂😂A aparut ….vreun client!

Ma eu stiu ca increderea si statutul seriozitatii sunt atribute castigate greu si care se pierd repede.

Nu pui pe nimeni pe drum o jumatate de ora ca sa o dai cotita.

Pur si simplu nu se face……..dupa standardul meu….

Succes la fete serioase…..😂😂😂🥂

• Membru Premium
Postat
Acum 49 minute, v.antonov a spus:

Ma eu stiu ca increderea si statutul seriozitatii sunt atribute castigate greu si care se pierd repede.

Stai linistit ca si ele patesc , mai des decat noi .

• Like 3

Postat

Buna seara .Irina este o față superbă , și niște servici de neuitat  . Un oral   că la carte , o pitește pe toată,  o suge precum o acadea  ,atenta la sateliți  ceva de vis . La normal daca nu o futi, te fute ea . Schimbat câteva  pozitia , la anal e criminala . Că și note,  10 pe linie atât locație , igiena cat și servicii. Irina data viitoare mâncăm rafaelo ?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 3 ore, v.antonov a spus:

Am pățit-o și eu...și nu o dată. 

Asa lucrează Irina, primul venit, primul servit. 

Și la cum arata, ce servicii și preturi are, îți dai seama ca ii suna telefonul ca la balamuc. Toți ii spun ca vin în 10-15-20 minute, dar nici clienții nu sunt toți serioși, asa ca nici ea nu se complica, îți zice și ție și altuia sa veniți. Dacă a intrat altul înaintea ta și e pe treaba, îți dai seama ca nu răspunde, și pana se eliberează, mai sună 7... nu mai sta ea sa te sune pe tine.

Deci baftă cui ii place sa stea prin parcare și sa aștepte. 

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 31 minute, Amado a spus:

Am pățit-o și eu...și nu o dată. 

Asa lucrează Irina, primul venit, primul servit. 

Și la cum arata, ce servicii și preturi are, îți dai seama ca ii suna telefonul ca la balamuc. Toți ii spun ca vin în 10-15-20 minute, dar nici clienții nu sunt toți serioși, asa ca nici ea nu se complica, îți zice și ție și altuia sa veniți. Dacă a intrat altul înaintea ta și e pe treaba, îți dai seama ca nu răspunde, și pana se eliberează, mai sună 7... nu mai sta ea sa te sune pe tine.

Deci baftă cui ii place sa stea prin parcare și sa aștepte. 

de aia e bine sa stabilesti ceva mai dinainte dar asta cred ca necesita si un anumit nivel de incredere de ambele parti, asa cum a zis law, si ele isi iau o gramada de tepe de la toti fraierii care suna decat ca sa aiba un motiv de laba :))

• Membru Premium
Postat

Eu nu am patit asa nici macar prima data cand am fost la ea , sa stau prin parcare. Acum la cate tepe o fi luat saraca cu vin in 10 minute si seceta , mi se pare corect sa nu dea pasarea din mana pe cioara de pe gard , adica daca suna unu serios aiba prioritate. 

• Like 3
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...