Sari la conținut

Iuliana- 0726497643

Postări Recomandate

Vizitator Doncopoi
Reputație: 0
Postat

Eu nu vorbesc aiurea eu am relatat exact ce s a întâmplat!mint cu ceva?nu am spus ca ești urâta sau frumoasa nu te am jignit cu nimic…eu am spus ce s a întâmplat când am ajuns la tine!asa este ai dreptate am avut programare la 19:30 și au fost unele probleme și am ajuns la 21:05 dar nu am mințit cu nimic!puteai sa iei banii și după aceea dacă nu prestai ce stabilisem ii dădeai înapoi te asigur!

• Oras:Sec 3
Postat

Puiu meu , nu scrie nici unde de săruturi , te rog mai citește odată , de mângâieri și așa nici nu ai adus vorba

in legătura cu oralul . Am spus destul de clar . Nu fac doar oral. 

fac oral și normal 

• Minus 1
Vizitator Doncopoi
Postat
Chiar acum, Iulianaalx a spus:

Puiu meu , nu scrie nici unde de săruturi , te rog mai citește odată , de mângâieri și așa nici nu ai adus vorba

in legătura cu oralul . Am spus destul de clar . Nu fac doar oral. 

fac oral și normal 

Cu “puiul meu” deja m-ai înmuiat!hai sa trecem peste!

Esti la început crede-ma ca nu vine nimeni doar sa facă sex normal!sunt persoane care vor doar sex oral ar trebui sa specifici ca sexul oral este doar așa fr încălzire…

Vizitator Doncopoi
Postat
Acum 2 minute, Iulianaalx a spus:

In regula , mai bine o lăsam așa 

te pup :*

Sa ai o seara frumoasa și plină de futaciosi!😂😂

Vizitator just another john
Postat

Salutare! Am incercat sa ajung la Iuliana.

Intalnire programata si confirmata de ambele parti. Locatia este pe Calea Mosilor.

In drum spre ea mi-am dat seama ca voi intarzia 5 minute si am anuntat-o. Ea mi-a dat block.

Am pierdut aproape 2 ore si vreo 40 de lei pe transport... pentru 5 MINUTE intarziate (in traficul din Bucuresti).

Ce sa mai zic... Mergeti cu incredere!

• Oras:Los Angeles
Postat
1 oră în urmă, just another john a spus:

Salutare! Am incercat sa ajung la Iuliana.

Intalnire programata si confirmata de ambele parti. Locatia este pe Calea Mosilor.

In drum spre ea mi-am dat seama ca voi intarzia 5 minute si am anuntat-o. Ea mi-a dat block.

Am pierdut aproape 2 ore si vreo 40 de lei pe transport... pentru 5 MINUTE intarziate (in traficul din Bucuresti).

Ce sa mai zic... Mergeti cu incredere!

Esti cumva Juanstein?

Postat

Din moment ce nu mă anunți din timp normal …. Va și zic in caz de ceva anuntați tu îmi scrii după ce trebuia sa fii fost aici deja …

• Minus 2
Vizitator Doncopoi
Postat

😂😂😂🥃🥃🥃

Postat
41 minutes ago, Iulianaalx said:

Din moment ce nu mă anunți din timp normal …. Va și zic in caz de ceva anuntați tu îmi scrii după ce trebuia sa fii fost aici deja …

Mai erau vreo 2 minute pana la ora stabilita cand am anunat voi intarzia... 5 minute. Era chiar asa de grava situatia?

Postat
1 hour ago, il pupparo said:

Pai tu chiar credeai ca e ceva de calitate?  

In poze arata bine. Si comunicarea pe WhatsApp a fost foarte ok, pana cand i-am spus ca voi intarzia putin.

Am mai intarziat si la alte fete, le-am anuntat cand eram pe drum, sa nu creada ca nu mai vin, si am stat mai putin timp in vizita sa nu le incurc programarile. Asta-i prima data cand imi iau block pentru o mica intarziere.

• Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
Postat
6 minutes ago, just another john said:

e. Era chiar asa de grava situatia?

Foarte grava 😞

Postat
Acum 19 minute, just another john a spus:

Mai erau vreo 2 minute pana la ora stabilita cand am anunat voi intarzia... 5 minute. Era chiar asa de grava situatia?

Daca ti a dat block stie fata ceva…

• Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, laury said:

Daca ti a dat block stie fata ceva…

Trebuie sa ajungi mai devreme la ea, ca la un interviu 😅

Vizitator Doncopoi
Postat
Acum 3 ore, savui a spus:

Trebuie sa ajungi mai devreme la ea, ca la un interviu 😅

Și eventual sa-i lași banii la usa și sa pleci!😂😂😂așa ar fi fost corect și elegant!si te duceai acasă și dădeai o laba și spuneai ca ai fost la femei

Postat
5 hours ago, Doncopoi said:

Și eventual sa-i lași banii la usa și sa pleci!😂😂😂așa ar fi fost corect și elegant!si te duceai acasă și dădeai o laba și spuneai ca ai fost la femei

In plic trebuie sa fie banii, iar la usa strigi darul precum la nunta si apoi pleci multumit ca ai facut o fapta buna 😅

Vizitator Doncopoi
Postat
Acum 18 minute, savui a spus:

In plic trebuie sa fie banii, iar la usa strigi darul precum la nunta si apoi pleci multumit ca ai facut o fapta buna 😅

Așa o sa se ajungă o sa vezi😂😂😂

Postat
4 hours ago, peperinho said:

Dacă a început cu "puiu'meu" e clar..🙄🤣

Maine-poimaine, te ia cu ‘prințul meu’😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...