flaviusadrianus Reputație: 214 Postat August 25, 2021 Oras:BUH Oras:BUH Postat August 25, 2021 Salutare, Am vazut anuntul fetei pe publi24.ro care este mai jos si am sunat: Roxana ..te aștept la locația mea Sector 3 - Matrimoniale - Publi24.ro 150finalizarea si 250ora Full service spune ea dar cand am intrebat de finalizare a spus ca este corporala. Ma rog, cu Full service fiecare intelege ce vrea. Fata pare ok, voce ok mi-a trimis pe Wapp, un video, subtire tocuri, craci super misto, pare interesanta. Singurul lucru ca nu a vrut sa faca confirmare pe Wapp 2-3sec sa o vad real. Am decis sa nu merg acum, dar totusi pare promitatoare. Stie cineva ceva? 1
zabielo Reputație: 212 Postat August 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2021 Eu am fost mai demult si este travestit care avea bureti in sutien si spunea ca abia si-a facut operatie. Arata bine ca travestit, pula buna, pacat ca minte, cand poate lejer sa recunoasca ca e doar travestit😉
teres Reputație: -444 Postat Mai 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/evelina-trans/i72i0656hddi7032e6e0e47h6h163105.html Poze false si gargara ieftina.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum