Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat
Acum 9 ore, altul333 a spus:

Kariina 

o acctualizare la servicii si preturi e bine primita

Buna desigur 💋 

Serviciile mele sunt urmatoarele

♥️Sex normal doar protejat

♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)

♥️GFE

♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate)

♥️Sex in diferite pozitii

♥️Sex cu cupluri

♥️Hand job

♥️Masaj de relaxare

♥️Footjob

♥️Annilingus pasiV

O finalizare sau 30 de minute 150 de lei
2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei
️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF) 

Postat

Buna dimineața dragilor 💋💋💋 sunt disponibilă pentru programări 💘💘💘

CEF6B751-7316-4465-9968-90DA535F4D7A.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 11
Postat

Buna!Am trecut azi pragul domnisoarei si bine am facut.Programare facuta usor prin whats up si respectata de ambele parti.Locatia moderna cu tot ce trebuie,prosoape multe si mici si mari.O conversatie de acomodare ,baut un suc si ea a fumat si o tigara.Fara arata bine,are un trum slim dar cu tot ce trebuie,are sani foarte frumosi,nu sunt mari dar au o forma frumoasa si sunt fermi,tari cu sfarcuri erectile.Actiunea de asemenea a fost pe placul meu,mai soft ca anii isi spun cuvantul(ai mei ,evident!) si am optat pentru doggy ,unde am finalizat.As da o singura nota,in ansamblu un 9,50 care rotunjit ca la scoala ar fi 10.Evident ca o recomand celor carora le plac fetele tinere,slim si dragute.Multumesc Karrina pentru tot,am sa revin la tine!

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
La 04.11.2023 la 12:51, mihu a spus:

Buna!Am trecut azi pragul domnisoarei si bine am facut.Programare facuta usor prin whats up si respectata de ambele parti.Locatia moderna cu tot ce trebuie,prosoape multe si mici si mari.O conversatie de acomodare ,baut un suc si ea a fumat si o tigara.Fara arata bine,are un trum slim dar cu tot ce trebuie,are sani foarte frumosi,nu sunt mari dar au o forma frumoasa si sunt fermi,tari cu sfarcuri erectile.Actiunea de asemenea a fost pe placul meu,mai soft ca anii isi spun cuvantul(ai mei ,evident!) si am optat pentru doggy ,unde am finalizat.As da o singura nota,in ansamblu un 9,50 care rotunjit ca la scoala ar fi 10.Evident ca o recomand celor carora le plac fetele tinere,slim si dragute.Multumesc Karrina pentru tot,am sa revin la tine!

Buna dragule mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și pentru recenzie te pup si te mai astept 😘😘😘

Postat

Buna frumoaso,cu siguranta voi reveni la tine ori de cate ori voi fi in Cluj si tu vei fi disponibila acolo.Pana atunci ai grija de tine !😘

• Inimioara 1
Postat

Buna dimineața dragilor 🤗🤗🤗 sunt disponibilă pana la ora 22;00🤗🤗🤗 va pup 😘 și va astept 💋💋 zi faina sa aveți 🙏🏼😘 

ultimile zile la voi in oras

IMG_4524.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat

Buna dimineața dragilor 🤪🤪🤪 sunt disponibilă pana la ora 22:00🤗🤗🤗va pup și va astept 😘😘 

ultimile 2 zile

IMG_4522.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat
La 06.11.2023 la 9:37, mihu a spus:

Buna frumoaso,cu siguranta voi reveni la tine ori de cate ori voi fi in Cluj si tu vei fi disponibila acolo.Pana atunci ai grija de tine !😘

Te pup dragule 😘😘😘😘

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Vă salut cu respect si bine v-am regăsit! După o pauză de aproape 2 ani, din motive personale, nu financiare, că banii vin si se duc pe pulă, măcar să se ducă bine pe pula, și la propriu și la figurat 😅. În ultima ultima perioadă tot am mai urmărit forumul, mă uit la top, topu'n plop si plopu'n aer 😅, bine, sunt acolo niște domnișoare /doamne care merită sa fie acolo dar nu vrea să comentez acum, pe unele le-am vizitat în trecut, vroiam ceva nou, dacă tot e sa fie binevenit. Vreo trei domnișoare mi-au sărit în ochi și am butonat telefonul. Printre ele se enumeră și Karina cu care am reușit oarecum sa ne sincronizam asa mai din scurt. Îmi dă vreo două intervale orare, nu erau bune pentru mine și la final imo aruncă pastila ca la ora X poate dar doar o oră. Am zis hai să fie și o oră, deși eu merg pe o finalizare, a doua vine greu, juniorul e prezent la datorie dar se termină muniția după prima rundă. Bun, toate bune și frumoase să începem recenzia :

Locația : 9, ansamblu rezidențial nou, să îl futa Stalin pe Capusan sau pe doamna de la primărie că tare prost au numerotat blocurile, m-am învârtit ca un coi in căldare până am găsit blocul., zona Soporului, locuri de parcare sunt. Acum apartamentul e frumos, dar prea mult negru, domnul proprietar, când va dat paletarul de culori, doar negru era? :)))). La baie găsești tot ce ai nevoie, prosop mare, gel de dus, apă de gură. Living cu bucatarie unde poți fuma o țigară și dormitorul cu oglindă, pat matrimonial. Per total frumos 

Aspect :9 tinerica, slim, fund frumos, sâni naturali nota 10,mie îmi plac, drăguță la față, aranjată, machiata, îmbrăcată într-o lenjerie sexy. 

ON: 8 când juniorul era semi pregătit a făcut DT, frumos, pe urmă nema, deși eu nu sunt dotat, cât să pot fute ceva :)))). Bine, m-a întrebat cum vreau mai soft sau hard, i-am zis soft că după atâta timp de pauză de oral de calitate, îmi era frică sa nu mă termine :)))) dar așa nu comentează, se joacă cu limbuta, mânuța, a fost un oral corect. Bine, aici când m-am întins în pat, m-am lungit ca in tinerețe și de nu mă ia un junghi in spatele gâtului, vaiii îmbătrânesc :)))) mă vede roșu la fața și mă întreabă : ai emoții? Eu ce sa zic? Sa rănesc orgoliul masculin mine cu junghiul sau o dau cu emoțiile? Ii zic da, am emoții :)))) mi-a trecut după câteva momente. 

Creste nota la 8.5 pentru CIM-ul de la final :) 

NP : 9 doar două poziții, nu am putut mai mult aia e, misionar și linguriță, se implică, te trage, geme, are fundul foarte bun, sânii, etc. 

GFE 7 :  la socializarea de țigară, nu prea vorbește, mai stătea pe telefonul, mai pe agendă, dar asta e ok, unde mi-a tăiat tot fengshuiul a fost la începetul distracției când mi-ai spus că o pot săruta doar de la gât în nici măcar pe gat deoarece am barbă și o irit. Avea și pe o buca roșeata și mi-a spus că se irită de la barbă. Și aseară am vrut să mă bărbătesc dar Dzeul lui de braun nu știu ce serie, nu avea baterie și nu merge dacă e la încărcat. 

DTD cam 45-50 de minute, cu doua dușuri, cadou 300 de lei (250 ora si 50 CIM) 

Per total merge, data viitoare merg bărbierit, și pe hard la ON sa vedem cum a fi, până atunci ciocane tari! 

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 26 minute, anymatoru_ a spus:

Vă salut cu respect si bine v-am regăsit! După o pauză de aproape 2 ani, din motive personale, nu financiare, că banii vin si se duc pe pulă, măcar să se ducă bine pe pula, și la propriu și la figurat 😅. În ultima ultima perioadă tot am mai urmărit forumul, mă uit la top, topu'n plop si plopu'n aer 😅, bine, sunt acolo niște domnișoare /doamne care merită sa fie acolo dar nu vrea să comentez acum, pe unele le-am vizitat în trecut, vroiam ceva nou, dacă tot e sa fie binevenit. Vreo trei domnișoare mi-au sărit în ochi și am butonat telefonul. Printre ele se enumeră și Karina cu care am reușit oarecum sa ne sincronizam asa mai din scurt. Îmi dă vreo două intervale orare, nu erau bune pentru mine și la final imo aruncă pastila ca la ora X poate dar doar o oră. Am zis hai să fie și o oră, deși eu merg pe o finalizare, a doua vine greu, juniorul e prezent la datorie dar se termină muniția după prima rundă. Bun, toate bune și frumoase să începem recenzia :

Locația : 9, ansamblu rezidențial nou, să îl futa Stalin pe Capusan sau pe doamna de la primărie că tare prost au numerotat blocurile, m-am învârtit ca un coi in căldare până am găsit blocul., zona Soporului, locuri de parcare sunt. Acum apartamentul e frumos, dar prea mult negru, domnul proprietar, când va dat paletarul de culori, doar negru era? :)))). La baie găsești tot ce ai nevoie, prosop mare, gel de dus, apă de gură. Living cu bucatarie unde poți fuma o țigară și dormitorul cu oglindă, pat matrimonial. Per total frumos 

Aspect :9 tinerica, slim, fund frumos, sâni naturali nota 10,mie îmi plac, drăguță la față, aranjată, machiata, îmbrăcată într-o lenjerie sexy. 

ON: 8 când juniorul era semi pregătit a făcut DT, frumos, pe urmă nema, deși eu nu sunt dotat, cât să pot fute ceva :)))). Bine, m-a întrebat cum vreau mai soft sau hard, i-am zis soft că după atâta timp de pauză de oral de calitate, îmi era frică sa nu mă termine :)))) dar așa nu comentează, se joacă cu limbuta, mânuța, a fost un oral corect. Bine, aici când m-am întins în pat, m-am lungit ca in tinerețe și de nu mă ia un junghi in spatele gâtului, vaiii îmbătrânesc :)))) mă vede roșu la fața și mă întreabă : ai emoții? Eu ce sa zic? Sa rănesc orgoliul masculin mine cu junghiul sau o dau cu emoțiile? Ii zic da, am emoții :)))) mi-a trecut după câteva momente. 

Creste nota la 8.5 pentru CIM-ul de la final :)

NP : 9 doar două poziții, nu am putut mai mult aia e, misionar și linguriță, se implică, te trage, geme, are fundul foarte bun, sânii, etc. 

GFE 7 :  la socializarea de țigară, nu prea vorbește, mai stătea pe telefonul, mai pe agendă, dar asta e ok, unde mi-a tăiat tot fengshuiul a fost la începetul distracției când mi-ai spus că o pot săruta doar de la gât în nici măcar pe gat deoarece am barbă și o irit. Avea și pe o buca roșeata și mi-a spus că se irită de la barbă. Și aseară am vrut să mă bărbătesc dar Dzeul lui de braun nu știu ce serie, nu avea baterie și nu merge dacă e la încărcat. 

DTD cam 45-50 de minute, cu doua dușuri, cadou 300 de lei (250 ora si 50 CIM) 

Per total merge, data viitoare merg bărbierit, și pe hard la ON sa vedem cum a fi, până atunci ciocane tari! 

ooo bine ai revenit veterane ! permanent sau doar asa din cand in cand ?

Postat
Acum 2 ore, Joe_Kenda a spus:

ooo bine ai revenit veterane ! permanent sau doar asa din cand in cand ?

Încetuc cu treabă bună, să nu mă ia iar junghiul 😅 să-mi fac încălzirea. Cu timpul stau mai prost acum dar vedem :)

• Haha 4
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
Postat

Reveni, revidi ... refututti. (Fluent pe latineasca)

Imi era pofta de ciocolata aseara asa ca am dat un mesaj si am gustat un kinder.

Desi nu mai pare a kinder de cand o dat d-zeu sa puna ceva carne pe cur acum arata mai bestial. Personal imi place mai tare noul aspect, fund mai mare - vibreaza la impact si sani mai mari sa ai unde te uita cand vorbesti.

In legatura cu actiunea ce sa zic, o partida de legenda deeeeeep deeeep throat de ala de o intrat toti 7 cm ai mei urmat de un sex mai lejer in schimb de durata 3 minute poate 4 ...

Avand in vedere ca pleaca azi cred, eu as mai merge de vreo doua ori numa ca nu am timp, nici de cum lipsa de finante sa nu credeti de astea. Mergeti rupeti, poate o convingeti careva sa bage analu inapoi.

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Drum bun spre casa ,frumoaso.Ai grija cum conduci ,relaxare placuta.😘

• Telefon: 0749843146
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0749843146
  • Oras:Cluj
Postat

După multe încercări în sfârșit astrele s-au aliniat și am pășit și eu pragul domnișoarei.

Am fost poftit înăuntru la un suc și o țigară de o fată zâmbitoare cu un vibe nemaipomenit. Am vorbit, am râs... Deja îmi părea rău că am luat doar o oră. Terminat țigara și la duș după care mă îndrept în dormitor unde mă aștepta pe marginea patului dezbrăcată exact ca dintr-o scenă de-a lui Evelin Stone.

Acțiunea în sine nu vreau să o descriu, însă tot ce pot spune e că te întreabă ce îți place și ce nu, e atentă la cerințe și face totul să fie bine.

În concluzie, pentru mine e de top (acuma fiecare cu preferințele lui), însă când o să ne mai onoreze cu prezența nu ezitați să-i faceți o vizită.

Karina te pup și îți doresc drum bun... Căpșună 🍓 (ști tu 😘)

• Like 3
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...