Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 12.06.2022 la 13:05, Kariina a spus:

Bună ziua dragilor disponibilă pentru programări pana la ora 22.00 ❤️❤️

IMG-20220612-WA0006.jpg

Superba 😍❤️🔝

• Oras:Romania
Postat

Bună ziua dragilor,  luni voi fi disponibila la voi în oraș,  asa ca putem stabili o programare chiar de astăzi.  Va pup și abia aștept ca să ne revedem 🤗♥️♥️♥️♥️IMG_3137.jpeg.55c857f03ae87bfc2669dad66f1b6cb5.jpegIMG_3138.jpeg.a33b2a79d2ea785882eecd28c183c298.jpegIMG_3131.jpeg.065b6911d840381762ef3417407e4b51.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 8
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 4 ore, Kariina a spus:

Bună ziua dragilor,  luni voi fi disponibila la voi în oraș,  asa ca putem stabili o programare chiar de astăzi.  Va pup și abia aștept ca să ne revedem 🤗♥️♥️♥️♥️IMG_3137.jpeg.55c857f03ae87bfc2669dad66f1b6cb5.jpegIMG_3138.jpeg.a33b2a79d2ea785882eecd28c183c298.jpegIMG_3131.jpeg.065b6911d840381762ef3417407e4b51.jpeg

Încă una in slapi.

Pusa pe super fast fuck. 

Nu respecta serviciile din descriere.

Nu recomand.

• Like 1
  • Minus 5
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Telefon: 0700000000
Postat
1 oră în urmă, JBond_007 a spus:

Nu respecta serviciile din descriere.

Nu recomand.

Ai vizitat-o?

Postat
Acum 15 ore, Kariina a spus:

Ai băgat analul?

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 11 ore, Davidpor a spus:

Ai băgat analul?

Teoretic il avea dintotdeauna. La fata locului apare insa practica.

Nu voi scrie o recenzie, zic doar atata: cat timp a fost la 100 Lei era de treaca-mearga.

Postat

Buna dragilor 😘😘😘 sunt disponibilă pana la ora 21:00🤪❤️🤪 va pup și va  astept🫶🏽🤗💦 sa aveti o zi faina sa-mi specificați din ce oras îmi scrieti 🤗🤪

IMG_3134.jpeg

• Inimioara 4
Postat

Buna ziua dragilor 🤪🤪🤪 astăzi sunt disponibilă pana la ora 22:00 va pup și va astept 💦💦💦 sa aveți o zi minunata 😘😘

IMG_3292.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 9
Postat

buna ziua dragilor astăzi sunt disponibilă pana la ora 21:00 va pup și va astept sa aveți o zi faina 🫶🏽❤️🫶🏽 ultimile doua zile la voi in oras 💦🤗

IMG_3298.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 6
Postat
La 02.09.2023 la 23:26, Mocureloaded a spus:

Ai vizitat-o?

Da, s-a scuzat că e prost dispusă și să ne grăbim ?! deși am platit pt. 30 min.  S-a pus in LOT și a turat-o.. In capra făcea figuri, se tragea...

FK deloc, nici sărut pe buze, deși era în servicii, acuma nu știu dacă mai e..

Atitudine 3,5.

Aspect 7,5.

• Confuz 2
  • Minus 1
Postat
Acum 5 minute, JBond_007 a spus:

Da, s-a scuzat că e prost dispusă și să ne grăbim ?! deși am platit pt. 30 min.  S-a pus in LOT și a turat-o.. In capra făcea figuri, se tragea...

Atitudine 3,5.

Aspect 7,5.

Nu trebuia să rămâi!! învățătura de minte! Eu am  fost când după 10 minute am zis passss!!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 21 minute, JBond_007 a spus:

Atitudine 3,5.

Aspect 7,5.

Nu știu cum reușiți câte unu așa ceva dar eu n-am asemenea probleme, la Kariina dar nici în altă parte.

Drept e că atitudinea cu care mergi contează foarte mult, respectul este esențial, ce oferi, aia primești. 

Kariina este o fată deosebită, cu personalitate, (un mare+pentru mine), atitudinea, respectul și bunul simț cu care te prezinți le primești în oblindă, înapoi, dublu de la ea. Este de nota zece, ori de câte ori am ocazia, o vizitez cu cea mai mare plăcere, la ea merg ca la o prietenă dragă, întotdeauna o revedere cu ea aduce o bucurie reciprocă sinceră. 

Na, o seară faină s'aveț!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 37 minute, Rafaelooo a spus:

Nu știu cum reușiți câte unu așa ceva dar eu n-am asemenea probleme, la Kariina dar nici în altă parte.

Drept e că atitudinea cu care mergi contează foarte mult, respectul este esențial, ce oferi, aia primești. 

Kariina este o fată deosebită, cu personalitate, (un mare+pentru mine), atitudinea, respectul și bunul simț cu care te prezinți le primești în oblindă, înapoi, dublu de la ea. Este de nota zece, ori de câte ori am ocazia, o vizitez cu cea mai mare plăcere, la ea merg ca la o prietenă dragă, întotdeauna o revedere cu ea aduce o bucurie reciprocă sinceră. 

Na, o seară faină s'aveț!

Nu contest! Fiecare om altceva șapte de la o întâlnire probabil!! respectul este același atâta timp cât ești respectat!!!

• Minus 1
Postat

buna dimineața dragilor 😗 sunt disponibilă pana la ora  13:00 astăzi , va pup și va astept 🤗🤗🤗 sa aveți o zi faina ca voi 🤪 ultima zi in Cluj 😗💦

IMG_3302.jpeg

• Inimioara 4
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salutare. 

Mie nu mi se pare grabita, referitor la ce ziceau colegii mai sus. Daca e pe sfarsitul programului, se poate, nu stiu. 

Respecta programarea, te serveste cu ceva.. 

Poate parea mai rece, dar e destul de tanara, mai are timp sa se cizeleze. 

Arata bine si la pat e dornica sa te satisfaca. 

Pretul e mai ok ca si la multe altele, avand in vedere ca asta e cea mai apriga discutie mai pe toate topicele. 

Azi pleca la Bucuresti, dar daca mai vine pe la Cluj cred k o sa mai o revizitez. 

Spor sa aveti. 

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
On 9/3/2023 at 8:07 PM, Flocicreti said:

Teoretic il avea dintotdeauna. La fata locului apare insa practica.

Nu voi scrie o recenzie, zic doar atata: cat timp a fost la 100 Lei era de treaca-mearga.

Și eu am vrut sa merg la ea pentru sex anal, însă am văzut că s-a șmecherit, face figuri, îl scoate, nu-l scoate, nu zice nimic (nici ea nu cred că știe dacă face sex anal sau nu daca o întrebi). Oricum nici nu ne răspunde, suntem neimportanți pentru ea, deși de la noi isi face bani. Bine că nu am fost dacă ziceți că are servicii nasoale și face figuri. Poate așa ar trebui să faceți și voi și apoi să vezi cum devine mai serioasa fata..si baga și anal și face sex bun cu baietii

• Like 1
  • Oras:Puntea Lupului
  • Oras:Puntea Lupului
Postat

Eu o înțeleg 🤷 Banul este important 🤷 și uneori pentru bani , pînă la prinț întâlnești multe broaște 😅😅😅

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Bună ziua dragilor,  de mâine voi fi disponibila la voi în oraș,  asa ca putem stabili o programare chiar de astăzi.  Va pup și abia aștept ca să ne revedem 🤗♥️♥️♥️♥️

296F77D5-3B00-46E3-A177-3DAD41C1D45B.jpeg

IMG_4349.jpeg

IMG_4257.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...