Sari la conținut

MINNIE BEA 0726887416 / 0727950081

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat
Acum 5 ore, scarlxxrd a spus:

pozele ei care tot asa sunt furate

chiarsisasa , surioara arata intr-un mare fel , una e sa ai 80kg si sa pui poze false cu o fata de 50kg , alta e sa arati bine si sa te folosesti de poze aproape de realitate . nu e singura , iti spun cu siguranta .

• Like 4
  • cleopatra01 a schimbat titlul în MINNIE BEA 0726887416 / 0727950081
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Pe Poporului 20, ap semidecomandat, primesc și câte 2 clienți o data, daca ești în dormitor trebuie să aștepți până termina celălalt sau sa ii spui un Salut din mers😂. Pas!

• Haha 3
Postat
La 29.07.2022 la 9:13, vitceibo a spus:

chiarsisasa , surioara arata intr-un mare fel , una e sa ai 80kg si sa pui poze false cu o fata de 50kg , alta e sa arati bine si sa te folosesti de poze aproape de realitate . nu e singura , iti spun cu siguranta .

Vezi că si "surioara" s-a făcut o purcică. A făcut un cur cât o baniță si burta de gravidă...

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 14 ore, big fut a spus:

Vezi că si "surioara" s-a făcut o purcică. A făcut un cur cât o baniță si burta de gravidă...

diversity man :D

• Oras:cta
Postat

E veche pe CTA duduia asta din cate stiu, avea si toping pe aici, pozele false iar serviciile dupa cum avea chef si stare de spirit. Eu unul nu am probat-o desi am avut intentia de cateva ori, spor la futut !

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Pe tiktok e o tipa mișto rău cu miky mouse pe picior,exact ca ea,acum nu știu daca sunt pozele ei,cineva vare a fost poate sa scrie ceva.Eu am vb cu ea mai de mult,era lînga hotel Laguna,cu colega.Evit locatiile cu 2 fete

• Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

E fata din topicu' asta?

bucilescelmaifaincur

Postat
Acum 2 minute, felix001 a spus:

Însă eu pot spune , ca mereu am plecat mulțumit de la ea.

Arata bine, are 30 ani plus...

Servicii f b , mereu locații bune

Am vizitat-o de 4-5 ori, mereu in Mamaia.

Recomand !

Deci...are sau nu tatuajul ala pe picior?Ala cu Mikey Mouse?

Postat
Acum 8 ore, aibelito a spus:

E fata din topicu' asta?

Da, ea este in persoana, carne si oase !

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, felix001 a spus:

Da, le are.

Mergeți la ea cu încredere

Este una dintre cele mai ok fete

Și cu servicii f bune

Ce servicii si ce preturi?

Postat

I-am scris pe whats dar nu mi-a răspuns, cu toate ca am văzut ca a primit mesajele, poate nu lucrează astăzi.

A luat cineva legătura cu ea zilele astea?

Postat
Acum 10 ore, felix001 a spus:

Da, le are.

Mergeți la ea cu încredere

Este una dintre cele mai ok fete

Și cu servicii f bune

Ai procent la promovare sau care e faza? Ce o recomanda defapt ca toping-ul asta e un viasco ca in politica, ba e de evitat, ba e de top, nu stii ce parte sa crezi. Ceea ce e sigur e ca pozele sunt fake 100%, gagica aia e prostituata de lux in Dubai, nu isi bate capul cu muritorii de rand, se plimba cu rollsu si camila !

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 39 minute, s3f a spus:

Ai procent la promovare sau care e faza? Ce o recomanda defapt ca toping-ul asta e un viasco ca in politica, ba e de evitat, ba e de top, nu stii ce parte sa crezi. Ceea ce e sigur e ca pozele sunt fake 100%, gagica aia e prostituata de lux in Dubai, nu isi bate capul cu muritorii de rand, se plimba cu rollsu si camila !

Tipa chiar este frumoasă,am vazut-o eu la camera,subtirica,foarte drăguță,de servicii nu am ce sa comentez ca nu stiu fizic ce poata sa faca 

• Haha 1
Postat
La 14.01.2024 la 23:54, StRyK3R a spus:

Tipa chiar este frumoasă,am vazut-o eu la camera,subtirica,foarte drăguță,de servicii nu am ce sa comentez ca nu stiu fizic ce poata sa faca 

Păi vroiai să mint ca altii legat de servicii? Tipa chiar este frumoasă gen EuroGirl

Postat

Tipa este ousa pe japcă și ea și sorsa, ca sunt amândouă în locație, ea arată cât de cât bine, are cursul mare, dar sanii  sunt frumosi. La fata nu e cine știe ce, e comună. În schimb sorăsa este umflata și urata, întra și amândouă.

Iar acuma prețul este de Dubai o finalizare 400 de lei, ca intr-o ora face doar o finalizare și un masaj, masajul a fost de 5 min  ca atâta am plătit și pe urma a urmat oralul direct cu prezervativ,  de vreo 2 min, ca s-a și pus sa o fut, mi-a zis ca a făcut destul oral  nici nu se sculase bine și tot insista sa între și sorsa, ca sta doar o finalizare (dar finalizarea era tot 400 ca la ea). Nici nu am intrat bine ca a și venit altcineva di s-a grăbit repede sa scape de mine, cam 20 de min cu tot cu masaj și 400 lei  finalizare orala extra, anal extra ( la telefon erau incluse), sa nu o trag de sâni ca o dor, sa nu-i bag degetele pe nicăieri.

Și acuma îmi pare rău că m-am luat după uni care o lăudau pe aici.

Deci concluzia este sa nu mergeți ca sunt doua urate care numai sa ia banii nu sa se fută și sa se simtă omul bine. Mai bine plecam de cum am venit, dar am vrut sa o încerc.

Prostia costa scump.

Cred ca mai au un apartament in bloc, ca au venit dezbrăcate din alta parte  din alt apartament.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 3
Postat
La 13.01.2024 la 15:30, Aurcarpatin a spus:

Pe tiktok e o tipa mișto rău cu miky mouse pe picior,exact ca ea,acum nu știu daca sunt pozele ei,cineva vare a fost poate sa scrie ceva.Eu am vb cu ea mai de mult,era lînga hotel Laguna,cu colega.Evit locatiile cu 2 fete

am fost eu si pot confirma daca e aceeasi persoana. imi poti trimite tiktoku in privat?

Postat
Acum 8 ore, mihaita2020 a spus:

Tipa este ousa pe japcă și ea și sorsa, ca sunt amândouă în locație, ea arată cât de cât bine, are cursul mare, dar sanii  sunt frumosi. La fata nu e cine știe ce, e comună. În schimb sorăsa este umflata și urata, întra și amândouă.

Iar acuma prețul este de Dubai o finalizare 400 de lei, ca intr-o ora face doar o finalizare și un masaj, masajul a fost de 5 min  ca atâta am plătit și pe urma a urmat oralul direct cu prezervativ,  de vreo 2 min, ca s-a și pus sa o fut, mi-a zis ca a făcut destul oral  nici nu se sculase bine și tot insista sa între și sorsa, ca sta doar o finalizare (dar finalizarea era tot 400 ca la ea). Nici nu am intrat bine ca a și venit altcineva di s-a grăbit repede sa scape de mine, cam 20 de min cu tot cu masaj și 400 lei  finalizare orala extra, anal extra ( la telefon erau incluse), sa nu o trag de sâni ca o dor, sa nu-i bag degetele pe nicăieri.

Și acuma îmi pare rău că m-am luat după uni care o lăudau pe aici.

Deci concluzia este sa nu mergeți ca sunt doua urate care numai sa ia banii nu sa se fută și sa se simtă omul bine. Mai bine plecam de cum am venit, dar am vrut sa o încerc.

Prostia costa scump.

Cred ca mai au un apartament in bloc, ca au venit dezbrăcate din alta parte  din alt apartament.

Ma frate, pe tine si inca vreo 2-3 va cred sincer ce scrieti pe aici, eu am vazut-o doar la camera dar aveam un sentiment ciudat si nici macar nu m-am gândit  sa merg sa o iincerc,acum ma felicit ca nu am picat mirajului ei,multumesc sincer,am tăiat această persoană de pe wishlist

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...