mihaita2020 Reputație: 847 Postat Ianuarie 16 Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 43 minute, StRyK3R a spus: Ma frate, pe tine si inca vreo 2-3 va cred sincer ce scrieti pe aici, eu am vazut-o doar la camera dar aveam un sentiment ciudat si nici macar nu m-am gândit sa merg sa o iincerc,acum ma felicit ca nu am picat mirajului ei,multumesc sincer,am tăiat această persoană de pe wishlist Dai și tu o bere ca ai rămas cu 400 de lei în buzunar. Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 336 Postat Ianuarie 16 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 45 minute, mihaita2020 a spus: Dai și tu o bere ca ai rămas cu 400 de lei în buzunar. Lasă că o sa fac eu o recenzie cat de curând la Malina,am cateva vizite perfecte la ea. 2 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1732 Postat Ianuarie 16 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 16 Acum 10 ore, mihaita2020 a spus: Tipa este ousa pe japcă și ea și sorsa, ca sunt amândouă în locație, ea arată cât de cât bine, are cursul mare, dar sanii sunt frumosi. La fata nu e cine știe ce, e comună. În schimb sorăsa este umflata și urata, întra și amândouă. Iar acuma prețul este de Dubai o finalizare 400 de lei, ca intr-o ora face doar o finalizare și un masaj, masajul a fost de 5 min ca atâta am plătit și pe urma a urmat oralul direct cu prezervativ, de vreo 2 min, ca s-a și pus sa o fut, mi-a zis ca a făcut destul oral nici nu se sculase bine și tot insista sa între și sorsa, ca sta doar o finalizare (dar finalizarea era tot 400 ca la ea). Nici nu am intrat bine ca a și venit altcineva di s-a grăbit repede sa scape de mine, cam 20 de min cu tot cu masaj și 400 lei finalizare orala extra, anal extra ( la telefon erau incluse), sa nu o trag de sâni ca o dor, sa nu-i bag degetele pe nicăieri. Și acuma îmi pare rău că m-am luat după uni care o lăudau pe aici. Deci concluzia este sa nu mergeți ca sunt doua urate care numai sa ia banii nu sa se fută și sa se simtă omul bine. Mai bine plecam de cum am venit, dar am vrut sa o încerc. Prostia costa scump. Cred ca mai au un apartament in bloc, ca au venit dezbrăcate din alta parte din alt apartament. Îmi pare rău de experiența ta cu ea ...dar.totusi știai că fata reală nu activează la noi ...își trăiește viața prin Dubai și face și live uri pe tiktok ..😁 tot ce se aseamănă doar tatuajul că din ce știu are același tatuaj cu reala "Minnie" ! Link spre comentariu
arde1 Reputație: 278 Postat Ianuarie 17 Oras:Centru Oras:Centru Partajează Postat Ianuarie 17 La 16.01.2024 la 8:53, mihaita2020 a spus: Tipa este ousa pe japcă și ea și sorsa, ca sunt amândouă în locație, ea arată cât de cât bine, are cursul mare, dar sanii sunt frumosi. La fata nu e cine știe ce, e comună. În schimb sorăsa este umflata și urata, întra și amândouă. Iar acuma prețul este de Dubai o finalizare 400 de lei, ca intr-o ora face doar o finalizare și un masaj, masajul a fost de 5 min ca atâta am plătit și pe urma a urmat oralul direct cu prezervativ, de vreo 2 min, ca s-a și pus sa o fut, mi-a zis ca a făcut destul oral nici nu se sculase bine și tot insista sa între și sorsa, ca sta doar o finalizare (dar finalizarea era tot 400 ca la ea). Nici nu am intrat bine ca a și venit altcineva di s-a grăbit repede sa scape de mine, cam 20 de min cu tot cu masaj și 400 lei finalizare orala extra, anal extra ( la telefon erau incluse), sa nu o trag de sâni ca o dor, sa nu-i bag degetele pe nicăieri. Și acuma îmi pare rău că m-am luat după uni care o lăudau pe aici. Deci concluzia este sa nu mergeți ca sunt doua urate care numai sa ia banii nu sa se fută și sa se simtă omul bine. Mai bine plecam de cum am venit, dar am vrut sa o încerc. Prostia costa scump. Cred ca mai au un apartament in bloc, ca au venit dezbrăcate din alta parte din alt apartament. Confirm cele spuse de Colegu. Una spun la telefon, alta e la fața locului, insista sa intri cu amândouă, dacă nu oricum te pasează la cealaltă, chem clientul cât tu nici n ai intrat pe camera, sună ăla la ușă, te pun “sa te ascunzi” le zici duva n plm, ca nu s iubitul vostru să vă țin hangul. Jale mare 3 Link spre comentariu
s3f Reputație: 897 Postat Ianuarie 17 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Ianuarie 17 Mutati la DE EVITAT JAGARDEAUA ASTA !!! 2 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 847 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Corect spus! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum