Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Locația e in zona la restaurant Andreea strada 1 mai sau vizavi de liceu de chimie Link spre comentariu
Linhai Reputație: 76 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Comfirm cu încredere comentariilor foarte bune ale colegilor de ,,suferință". Fiind în tranzit pe la voi , pașii m--au îndreptat spre Alessia. Locație undeva în apropiere de un oficiu poștal. Deci să revin,Alessia în ceea ce mă privește personal, este deasupra multor așa zise ,,valorii",este cu * Un plus este atitudinea ei prietenoasă. La ieșire nu îmi venea să mă mai despart de ea.Eu am trecuto la favorite.Mergeți cu încredere. Vă doresc la toți o Duminecă deosebită! 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 28 minute, Linhai a spus: Comfirm cu încredere comentariilor foarte bune ale colegilor de ,,suferință". Fiind în tranzit pe la voi , pașii m--au îndreptat spre Alessia. Locație undeva în apropiere de un oficiu poștal. Deci să revin,Alessia în ceea ce mă privește personal, este deasupra multor așa zise ,,valorii",este cu * Un plus este atitudinea ei prietenoasă. La ieșire nu îmi venea să mă mai despart de ea.Eu am trecuto la favorite.Mergeți cu încredere. Vă doresc la toți o Duminecă deosebită! Mulțumesc frumos mă bucur că am fost pe placul tău, tu probabil ai fost la baia mare la mine că acolo am oficiu poștal prin zona da te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 38 minute, Linhai a spus: Comfirm cu încredere comentariilor foarte bune ale colegilor de ,,suferință". Fiind în tranzit pe la voi , pașii m--au îndreptat spre Alessia. Locație undeva în apropiere de un oficiu poștal. Deci să revin,Alessia în ceea ce mă privește personal, este deasupra multor așa zise ,,valorii",este cu * Un plus este atitudinea ei prietenoasă. La ieșire nu îmi venea să mă mai despart de ea.Eu am trecuto la favorite.Mergeți cu încredere. Vă doresc la toți o Duminecă deosebită! O duminică deosebită și ție 😘 Link spre comentariu
Linhai Reputație: 76 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 5 minute, Alessiahot a spus: Mulțumesc frumos mă bucur că am fost pe placul tău, tu probabil ai fost la baia mare la mine că acolo am oficiu poștal prin zona da te pup Despre Baia mare...nu știu nimic. Unde ai locație acuma,foarte aproape ai un oficiu poștal. Am fost personal și am schimbat 100 de euro. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 38 minute, Linhai a spus: Despre Baia mare...nu știu nimic. Unde ai locație acuma,foarte aproape ai un oficiu poștal. Am fost personal și am schimbat 100 de euro. A ok nu prea cunosc bine zona de asta am crezut că ai fost la bm Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Bună disponibilă mai stau maxim 5 zile în piatra neamț după voi pleca vă pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Servicii, Oral neprotejat în funcție de igiena. Normal protejat poziția 69 sau diferite poziții. Săruturi corporale. Săruturi cu limba se acceptă in funcție de igiena. Masaj doar la cerere Mici fantezii în limita Bunului simț. Finalizare pe Sâni sau pe Corp. SERVICII EXTRA FINALIZARE ORALĂ EXTRA 50 SAU FiNALIZARE PE FAȚĂ TOT 50. ANAL EXTRA 100 IN FUNCȚIE DE DEMENSIUNE DACĂ Îi groasă nu fac Anal , Servicii care nu le fac sunt dominarea sau Uro asta nu fac vă pup Finalizarea 30 de minute 150 ora 60 de minute 300 fac și cu 100 dacă tot sunteți mulți care vreți cu 100 dar timp este 15 minute că cu 100 nu vă pot tine 5 ore Link spre comentariu
sergiu_1981 Reputație: 121 Postat Noiembrie 14, 2021 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 20 minute, Alessiahot a spus: Servicii, Oral neprotejat în funcție de igiena. Normal protejat poziția 69 sau diferite poziții. Săruturi corporale. Săruturi cu limba se acceptă in funcție de igiena. Masaj doar la cerere Mici fantezii în limita Bunului simț. Finalizare pe Sâni sau pe Corp. SERVICII EXTRA FINALIZARE ORALĂ EXTRA 50 SAU FiNALIZARE PE FAȚĂ TOT 50. ANAL EXTRA 100 IN FUNCȚIE DE DEMENSIUNE DACĂ Îi groasă nu fac Anal , Servicii care nu le fac sunt dominarea sau Uro asta nu fac vă pup Finalizarea 30 de minute 150 ora 60 de minute 300 fac și cu 100 dacă tot sunteți mulți care vreți cu 100 dar timp este 15 minute că cu 100 nu vă pot tine 5 ore Buna seara. Ți am trimis un mesaj pe watup ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 2 ore, sergiu_1981 a spus: Buna seara. Ți am trimis un mesaj pe watup ! Bună nu mai folosesc whatsapp dami mesaj pe număr Link spre comentariu
gavroche11 Reputație: 1 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 De vizitat, locate curata, servicii pe masura, fara graba,fite Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 11 ore, gavroche11 a spus: De vizitat, locate curata, servicii pe masura, fara graba,fite Mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Bună dimineața voi fii indisponibila vreo câteva ore pana găsesc alta cazare ca parca totul e cu fundul in sus anunț când voi fii cazată in alta parte vă pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 M-am cazat strada firmelor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Bună dimineața disponibilă vă 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 2 zile mai stau in oraș 😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Link spre comentariu
arturo Reputație: 245 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Bună! Vino pe la Botoșani! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 4 ore, arturo a spus: Bună! Vino pe la Botoșani! Poate pe viitor o să vin, am fost si la Botoșani de vreo 2 ori chiar ii ok oraș mie una mia plăcut te pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Bună dimineața disponibilă până la ora 00:00 Link spre comentariu
M99999 Reputație: 5 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:N Oras:N Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 La 14.11.2021 la 8:59, Linhai a spus: Bună nebuna, m-a rupt in două. Revin garantat! Am 2 filme cu ea la activ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 1 oră în urmă, M99999 a spus: Mulțumesc te pup și te mai aștept când voi mai reveni în oraș Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum