real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Ianuarie 10, 2014 De ce maj soferilor din Romania nu pot sa isi tina banda? De ce tin linia de la mijloc intre picioare? La femei inteleg. Invidia de penis...Dorinta subconstientului de a avea un penis. Dar la barbati? Nu inteleg? Daca nu este asta, atunci inseamna ca sunt retarzi, nu?Si eu mai calc linia ,recunosc, dar cand vb la tel si schimb vitezele,dar sa mergi pe mijloc tot timpul ,asta necesita tratament..Cu pula daca esti gayCu medicamente deca esti retard! Puteti sa ma injurati ca nu ma deranjeaza. Dar data viitoare cand sunteti in trafic fiti atenti la cel din fata dvs si cand treceti pe langa el analizati-i fata! Si asa undeva in mintea voastra imi veti da dreptate! P.S.Trebuie sa mai pun si eu o recenzie deoarce ma simt cam trolll...si ME DON'T LIKE IT! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 10, 2014 Terente, daca ai observat, cei ce calaresc linia continua sunt in general cei cu autoturisme mari sau puternice (multe dintre ele doar in inchipuirea lor).si probabil fac acest lucru(pe langa faptul ca sunt gay) din lipsa orientarii in spatiu.In inchipuirea lor, se cred piloti de avioane. 1 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 10, 2014 S-or fi jucat prea mult raceing games, care au "the fastes line" (cel mai optim drum de pe circuit) . Dar sa vezi pe autostrazi prin Franta, cum incep sa-ti adoarma si sa iti intre pe banda cu jumate de masina . Daca acolo este asa....la noi unde orice meltean in papuc se vede schumacher... http://i.imgur.com/pGiutJ3.gif 3
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 Si eu mai calc linia ,recunosc, dar cand vb la tel si schimb vitezele,dar sa mergi pe mijloc tot timpul ,asta necesita tratament..Material de suzeta colegu!El ii urecheaza pe altii si in acelasi timp recunoaste ca vorbeste la telefon si calca linia, plus calca linia cand schimba vitezele. :slap2 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2014 Nene "terente" se spune "retardati" , "nu retarzi"...
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 10, 2014 Nene Picon, se spune şi retarzi, nu doar retardaţi...
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 Avem "retarzi" in dex?
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2014 Avem "retarzi" in dex?nupe forum....mai gasim, pe ici pe colo.... 3
real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Ianuarie 10, 2014 @ patrick 82. poate am gresit cand m-am exprimat asa ca reformulez.mai calc si eu linia cand vorbesc la telefon si schimb vitezele....IN ACELASI TIMP.....masina mea trage un pic stanga...oricum apreciez. eu cred ca retardati este corect...dar retarzi suna mai frumos... 1
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2014 un pic off-topic dar totusi pe teme auto Ce şi-ar spune doi şoferi dacă ar putea să vorbeacă înainte de producerea unui accident? Este întrebarea de la care a plecat o campanie împotriva vitezei lansată de Agenţia Transporturilor din Australia. În spotul emoţionant, se poate vedea cum timpul îngheaţă după ce un şofer intră într-o intersecţie în timp ce altul se îndreaptă cu viteză spre el. Cei doi coboară din maşini, iar bărbatul care nu s-a asigurat cum trebuie începe să-şi ceară scuze de la celălalt şofer:- Îmi pare rău, am crezut că am suficient timp.- Mi-ai ieşit pur şi simplu în faţă... N-am timp să opresc.- Te rog, a fost o simplă greşeală. - Ştiu, dacă aş fi mers un pic mai încet....- Te rog, băieţelul meu e pe bancheta din spate. - Merg prea repede, îmi pare rău...Cei doi se urcă înapoi în maşini, iar impactul se produce. Mesajul este unul extrem de puternic: "Alţi şoferi fac greşeli. Încetineşte. http://www.youtube.com/watch?v=bvLaTupw-hk 5
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 Super inteligent facuta aceasta "reclama" (descurajarea de a merge "fast and furious"). Multumim asterica! 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 10, 2014 un pic off-topic dar totusi pe teme auto Ce şi-ar spune doi şoferi dacă ar putea să vorbeacă înainte de producerea unui accident? Este întrebarea de la care a plecat o campanie împotriva vitezei lansată de Agenţia Transporturilor din Australia. În spotul emoţionant, se poate vedea cum timpul îngheaţă după ce un şofer intră într-o intersecţie în timp ce altul se îndreaptă cu viteză spre el. Cei doi coboară din maşini, iar bărbatul care nu s-a asigurat cum trebuie începe să-şi ceară scuze de la celălalt şofer:- Îmi pare rău, am crezut că am suficient timp.- Mi-ai ieşit pur şi simplu în faţă... N-am timp să opresc.- Te rog, a fost o simplă greşeală. - Ştiu, dacă aş fi mers un pic mai încet....- Te rog, băieţelul meu e pe bancheta din spate. - Merg prea repede, îmi pare rău...Cei doi se urcă înapoi în maşini, iar impactul se produce. Mesajul este unul extrem de puternic: "Alţi şoferi fac greşeli. Încetineşte. http://www.youtube.com/watch?v=bvLaTupw-hk Chiar remarcabila.... :clapp http://s3.amazonaws.com/rapgenius/wee-bey-gif.gif 2
real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Ianuarie 10, 2014 Stiu ca suna sadic, dar sa va povestesc metoda folosita de politia din Toronto...Acolo la un moment dat s-a produs un accident pe una dintre autostrazile ce traverseaza orasul...4 benzi pe sens si inca 4 colectoare(benzile care intra si ies de pe autostrada)..., accident mortal cu doi sau trei morti.. mortii lasati pe asfalt cu paturi pe ei si traficul lasat sa se desfasoare normal pe doua benzi...coada de cativa km...dar toti au vazut mortii...din Toronto si pana in Niagara...toata lumea a mers regulamentar...e drept ca orice minune dureaza cateva zile....dar asa tb sa se faca si la noi...oamenii nu inteleg mesajele din reclame. oamenilor nu le e frica de amenzi...le e frica de moarte...si faptul ca stii ca moartea este langa tine, te face sa te simti un pic mai fricos...
walexy_777 Reputație: 53 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 nupe forum....mai gasim, pe ici pe colo....
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 @ patrick 82. poate am gresit cand m-am exprimat asa ca reformulez.mai calc si eu linia cand vorbesc la telefon si schimb vitezele....IN ACELASI TIMP.....masina mea trage un pic stanga...oricum apreciez. eu cred ca retardati este corect...dar retarzi suna mai frumos...Trebuie sa-i faci unghiul de fuga, nu te calicii!!! ))
real terente Reputație: 133 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Ianuarie 10, 2014 trebuie sa o schimb...dar astept sa moara matusa mea cu care ma judec pentru o casa...si atunci imi iau una machina noua! p.s.a fost o gluma....o s-o schimb cum ies din iarna... 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2014 De ce maj soferilor din Romania nu pot sa isi tina banda? De ce tin linia de la mijloc intre picioare? Daca pe timpul zilei, cand am vizibilitate buna, imi tin banda, pe timp de noapte sau cu vizibilitate redusa, prefer sa tin axul drumului si sa ma redresez pe dreapta cand vine o masina din sens opus. Motivul: nu vreau sa agat caruta, biciclistul, betivul, cainele, etc care nu au fost dotati din fabricatie cu lumini de pozitie. 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 Daca pe timpul zilei, cand am vizibilitate buna, imi tin banda, pe timp de noapte sau cu vizibilitate redusa, prefer sa tin axul drumului si sa ma redresez pe dreapta cand vine o masina din sens opus. Motivul: nu vreau sa agat caruta, biciclistul, betivul, cainele, etc care nu au fost dotati din fabricatie cu lumini de pozitie. corect! eu atunci cand traficul este neglijabil mai spre deloc, pe autostrada si mai ales in conditii de ceata, prefer sa incalec axul median al benzilor. in cazul in care ceva apare din ceata sa am timp si spatiu suficient ptr a evita in oricare directie. nu se pune problema ca nu pot sa tin banda, ci ca nu doresc intotdeauna sa ma limitez doar la spatiul unei singure benzi. daca traficul este mediu spre intens, imi vad de incadrarea mea disciplinara in banda, dar cu ochii pe "ingineri" care nu sunt atat de disciplinati (sper ca stiti bancul)! p.s. ciudat, dar nu ma simt gay!!! 3
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2014 Nu-i inteleg pe cei care abordeaza curba, indiferent de unghiul ei, cu incalecarea ambilor benzii in ciuda traficului opus.
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 auzi...tu macar ai dispozitiv din ala, cum ii zici, maini libere, ai? sau stai cu o mana pe schimbator si cu cealalta schimbi viteza? ca daca n-ai, si ghidezi volanu' cu dintii...tu esti ala retard. vezi sa nu faci vreun accident, ceva.
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 ) o mana tii telefonul si cu cealalta schimbi. am gresit. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2014 Sunt gay soferii care....? Sunt chiar bulangii....multumit?
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 10, 2014 ) o mana tii telefonul si cu cealalta schimbi. am gresit.cu o mana ti telefonul, cu alta mana, schimbi, cu alta mana ti volanul, cu alta mana dai drumul la radio, etcsoferul perfect = caracatita :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum