Vizitator pizdosul99 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2021 Postat Septembrie 6, 2021 O mai tine-ti minte pe blonda maria de la noi. Localnica noastra, nu-i mai stiu nr de tel, si nu i-am mai gasit nici anuntul. Ma rog, stiti voi despre cine vorbesc. Azi am vazut o super stire pe facebook, cum ca fostul soț isi da in judecata fosta soție, pt a nu mai avea drept de tutela pt fiica lor, din motiv ca mama se prostitueaza! Intru sa citesc mai multe, si ce sa vezi anuntul Mariei acolo. Eu vreau sa discut cu voi! DOAR DIN LIPSA DE OCUPATIE!
raduejaculare Reputație: 371 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:tei Oras:tei Postat Septembrie 6, 2021 esti genial frate ! am ras cu lacrimi !!!!!!!!!!!!!!😅😅😅 1
omuleom Reputație: 125 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Departe Oras:Departe Postat Septembrie 7, 2021 Ea e da,cel putin asa cred.
aditrailescu Reputație: 104 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Septembrie 9, 2021 E cam cusut cu ață albă. Soțul ăla pare ofticat că a pierdut sursa de venit. O lupta penibilă între pești. Iar treaba aia că femeia și-o trage din plăcere cu 10 indivizi pe zi e un rahat in ploaie. Mahalagisme
alynus Reputație: 60 Postat Septembrie 12, 2021 Telefon: 0761737490 Oras:Bucuresti Telefon: 0761737490 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2021 Cea cu tatoo
Speddy Reputație: 18 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 13, 2021 La 09.09.2021 la 9:58, aditrailescu a spus: E cam cusut cu ață albă. Soțul ăla pare ofticat că a pierdut sursa de venit. O lupta penibilă între pești. Iar treaba aia că femeia și-o trage din plăcere cu 10 indivizi pe zi e un rahat in ploaie. Mahalagisme Putin spus, tiganie pe fata, in cazul lipseste interesul copilului....mai bine l-ar lua statul decat sa creasca intre prosti din astia..... si ca judecator vezi si auzi multe frate.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum